Tenerife



Inatt kl.04.00 blir det att bila till Malmö, sen hoppa på flyget till Tenerife:)
Det ska bli riktigt nice! Imorgon vid den här tiden kommer jag ligga vid poolen med drinken i högsta hugg och slappa i 25graders värme! kunde inte bli bättre.
Fast det hade varit hundragånger så mycket bättre om Johan hade kunnat följa med!

Kommer fortsätta blogga där nere med men utan å,ä,ö haha!
Ni får ha det så bra här hemma i sverige! Hoppas det inte är allt för kasst väder för er:/

Ciao<3

Bilder som faller mig in:)



snygg bild!



het bild:) Daria är lätt bland dom snyggats modellerna på jorden! otroligt vacker!













fredag fortfarande


Fredag

hejhej:)

vaknade upp i älsklings säng idag:) mysigt . Älskling kom och pussade mig på pannan och sa att han lagat frukost till mig:)
Pyttepanna med stekta ägg och rödbetor:) Jätte gott verkligen


Vi funderar på att gå och kolla Twilight ikväll, vill verkligen sen den så lets hope:D


ska dra nu igen , skiver senare:)


 ciao tutti gli splendida lettori<3






Num di nuovo, mi è stato chiamato un bugiardo da una certa persona ... quando ho prove contro di lei che effettivamente  è colei che stia mentendo! patetico


Otroligt läskigt

hejhej

sorry för den sketna uppdateringen men har varit rather busy :/ Igår var det att plugga som faen till samhällskunskapen, fett prov om politiken, riskdagen etc, etc...

Gjorde det idag iallafall och jag känner på mig att det gick skit:/ De saker som lärnan kommer på provet kom ju inte alls på provet och det va ju dom jag övat in mest... I got scruwed...

Aja får hoppas att det åtminstone blir ett G.


Efter skolan kom Johan hem till mig nen liten stund efter mig.. mysigt:) Sen skulle det då vara vidare hem till honom för vi skulle sitta barnvakt åt hans lillebror. Johan hade ju ingen cykel så han gick till bussen och jag hade planerat att cykla... Johan gick typ 5min tidigare än mig och sen hände en sån jävla läskig grej!... igen!!


Innan jag gick ut så satte jag ju självklart på mig mina skinstövlar! och ena klacken har typ lossnat så det är som små spikar som tittar ut från undersidan..

iallafall så började jag gå ner för trapporna när jag helt plötisligt känner att jag halkar och faller neråt med ansiktet och före! Lyckades dämpa fallet med min arm som fick ta en hel del hårda smällar och mitt knä drämde jag in i säkjert flera trappsteg.. ingen skämt asså jag rullade ner för en hel trappa!


under fallet när jag tillslut lyckades stanna så lyfte jag mig själv upp och la mig på golvet.. första reaktionen var att ringa mamma!!!

Mamma: ah hallå

Nicole: Mamma?? hjälp mig..

Mamma: Va?? var är det vadå?

NIcole: mamma jag ligger i trapphuset, jag ramlade ner för trappen...

Mamma: Men neeej, herregud, jag kommer!

Mamma kommer ner och jag ligger som en trasa på golvet, gråter och hyperventilerar.. armen kunde jag inte röra, benet kunde jag inte röra. och mamma ringer Johan och berättar att jag ramlat.
Johan kom då springandes tillbaka..

mamma ville ringa ambulansen men jag är rätt tjurskallig och jag hatar sjukhus så nej .. mamma trodde jag brytit armen. Men det har jag lycklitgtvis inte.. hade jag gjort det hade det inte blivit någon Tenerife resa.

Helt ärligt talat så kändes det som om mitt liv passerade förbi mig! Jag har nog aldrig kännt en sån skräck, kommandes imot mig så fort! Jag trodde seriöst attjag skulle bryta nacken och dö!

är jävligt tacksam att jag klarade mig undan med feta blåmärken över hela kroppen istället för en bruten nacke!

Ett tips till alla!

Ta vara på era liv! Lev dagen som om den vore din sista, för man vet aldrig om  imorgon är just den dagen..









Tisdag

hejsaaaan:)

Gutt humör jag är på nu:) Inegn speciell anledning heller. Sitter just nu hemma själv, ( Faktiskt skönt att vara för sig själv ibland) och kollar Kung Fu Panda :) Älskar den filmen, As rolig är den! Har säkert kollat på den minst 100 gånger!
Handlade lite idag också. Köpte Jeans Leggings -  vilket är så himla bra! För jag passar verkligen inte i vanliga jeans. Det är jätte tråkigt men jag hittar aldrig jeans som passar mig. Och dom satt så jäklans bra också! Ser ut som stuprör och yeees! Dom satt faktiskt som stuprör på mig ! Det är också ett problem faktiskt.. har väldi smala smalben så inte ens vanliga stuprörs jeans sitter som "stuprör" utan som vanliga jeans:/

Alltså, dom nya jeans leggingsen var en jätte hitt denna månaden i min garderob:) Köpte även en söt liten vit klänning, vet inte riktigt hur man ska beskriva den men urgullig var den:)

ska kolla vidare på filmen nu:)

Ciao<3





hm.. mycket att välja på

hittade lite fler klänningar att välja imellan.. Detta kommer bli väldigt svårt!

Av alla dessa klänningar vilken tycker ni? jag har så svårt att bestämma mig:/


Nyårsklänningen!

Hejhej

Idag har det varit chill dag även fast det är en måndag.. Stannade hemma idag, först till läkarn och kollade upp min förkyldning. sen hem igen och vila av mig allt snurr från sprutorna. En stund senare kom Johan förbi och då blev det mycket mys och skratt.
sen blev det att kolla Gossip Girl avsnitt som Alicia bränt ner till mig:) med en talrik med as god mat som lilla mammsi lagat.

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket idag:/  Suttit och letat efter den perfekta Nyårs klänningen men jag är väldigt klyven..  sugen på en liten svart faktiskt.


Här är några av dom klänningarna jag funderar på..  Hittat en del på ett annat ställe men jag hinner inte lägga upp fler just nu.
Vilken tycker ni? Hjälp mig att bestämma:)

bored actually




Jag har inget och göra.... sitter just nu och tittar Love actually, bra film men lite fryg känns det som nu.. VILL HA KOMEDI! men alla komedier jag har har man redan sett 100gånger om....  uuuurghh.

Ciao<3

Gå in på denna sidan och vinn

gå in här :

http://se.limbino.com/c01/link/g3m3owxl8x

:D

Har precis gått och blivit medlem på www.supergratis.se   Längat tills gratis grejerna kommer:)

Lördag/Söndag

tjabaa :)

Hur är det med folket idag då? Med mig är det sket bra faktiskt.  Kan berätta lite om gårdagen eftersom jag hade så kul att jag helt och hållet glömde att uppdatera lite:)
Var hemma hos min älskling som vanligt och myste lite, vid 5 tiden så skjussade Johan och Johans pappa hem mig för johan skulle iväg till ett par kompisar endå:) Likabra så för hade bestämt Tjejkväll med Alicia:)

Ringer henne precis efter jag kommit hem från netto och handlat gott inför kvällen

Nicole: hej , det är Nicole, vad gör du?
Alicia: nje inte så mycket sitter vid datorn typ
Nicole: Okej men du jag kom precis hem från Netto, så jag är alltså hemma nu så du kan ju komma hit nu om du vill?:)
Alicia: Ah visst jag kommer:)

Ringde henne alltså kl. 17.05 men hon dök inte upp fören kl: 19.15 (snacka om dåligt tidsbegrepp) :P förlåt Alicia om jag är dum nu:P
Hon hde med sin lite godis hon med men dock äcklig nötchoklad och självkart Mr Bean serien, Mycket skratt och ångest attacker bara pågrund av att det är ju fan deprimerande att se att dumt han råkar ut för.
Lilla Alicia var ju sen så stolt för att hon lyckats bränna ner lite av Gossip Girl avsnitten på dvd och sen lagt in en snygg meny, då tänker man ju - det är nått som är fel med det! Och jo fan! Gaaah, det programmet hon använt hade antagligen fuckat up sig så det blev 2rutor som visade samma bild men dom låg lite övervarann så det blev väldigt svårt att kolla, Alicia dampade lite och satte in Mr. Bean istället:)

Efetsrom jag blir blek som ett spöke så här års så fick Alicia Spreya Brun utan som på mig , vilket gick jätte bra förutom då det tog slut och vi inte hann göra mina ben... åh! Alicia fick sen snabbt som fan smörja in cocosnot vatten på mig (Torkar på 10sek.) Haaa gud va jag skrattade för hon fortsom fan skulle smöra in mina ben, haha!

Blev iallafall väldigt trött sen kl. 02.00 och Alicia gav mig arga blicar för hon ville att jag skulle piggna till .. Men nej jag skulle sova och de gjorda jag också:) Jätte skönt också.

Vi vaknade sen vid kl.12 och direkt så började jag städa mitt rum som stackars Alicia sen var tvungen att hjälpa till med:)
Sen var det byebye till Alicia och Good evening till älskling.

Hade väääldigt skojjigt med baby idag, haha he was gagging for it !
Nu har älskling åkt hem och nu sitter jag här och bloggar lite, men ska alldeles strax ut och möta Alicia:)

 
Alicia och Jag fular oss som vanligt:) 
 Johan och Jag förra vintern:)<3

Till min anonyma vän :)

Till min anonyma vän:  Du kan väl rätta mina misstag i engelskan??  Eftersom du inte tycker jag kan engelska så!?
Jag skrev om mitt tidigare inlägg enbart för dig så du kan scrolla ner ifall det är så att du inte fårstår vad en del ord betyder  och så vidare :)

OBS: Detta är till min anonyma vän som lämnar så fina kommentarer :) Gäller inte er goa människor med så fina kommentarer! <3

Who writes comments anonymously? don't they have better things to do? Excuse me, but I prefer to spend my time on other things rather then to comment on things anonymously .. Think it is rather childish and most people probably agree with that: D received an anonymous message before,which I think is  really childish and a waste of time .. But you know what?
to you that left such a nice anonymous message, how about, get a life maybe? go out and socialize with people and not sit at your damn computer and write sarcastic comments to people you probably do not know .. I have more important things to do in life than to sit and read so cool anonymous messages:) so I suggest you do the same:) or am I wrong? It's probably a lot of people who agree with me about it.

Haha now when I think of it .. I sit here and write this, fully mature about it while you "anonymous" is indeed childish and a bit pathetic: P Tss, do think about it:)
 
Ciao

who cares?

personer som skriver kommentarer anynymt, har dom inte bättre för sig? Ursäkta mig men ja tycker att ens tid borde spenderas på något mer vättigare än att kommentera andras saker anonymt.. Tycker det är ganska barnsligt och dom flesta håller nog med om det :D
fick ett anonymt meddelande innan, och rent av sagt så är det riktigt barnsligt och tidsödslande.. 

Men vettu va? till dig som lämnde ett så fint anonymt meddelande, vad sägs om att skaffa dig ett liv? gå ut och umgås med folk och inte sitta vid din jävla dator och skriva spydiga kommentarer till folk du antagligen inte känner..
Jag har viktigare saker för mig i livet än att sitta och läsa så coolt anonyma meddelanden:) så jag förseslår att du gör desamma :) lr? Det är nog en hel del människor som håller med mig om det.

Haha nu när jag tänker på det.. Jag sitter här och skriver detta, helt mogen om det medans du "Anonyma" är rent av barnslig och en aning patetisk :P

tss,,  tänk på det :)

till andra så har jag haft en underbar dag idag:) alla mina bekymmer är som bortblåsta.. Känns som om en fet jävla sten har ramlat ner från mina axlar :)  

 Ciao


A clean, fresh start :)



Drar till Tenerife om 10 dagar, gud va skönt att få slippa all skit som pågår nu.

Kommer sakna Johan SÅÅ mycket! får ångest jagg bara tänker på det att vi inte kommer ses på 2veckor ;(

Iallafall, när jag kommer hem så är det ny bana som gäller!

Brunett igen, back to my roots! (bokstavligt talat, utväxten börjar se förjävlig ut) höhö*

  


Torsdag

tjaaa tjaa..

har jätte tråkigt just nu.. sitter och kollar The shawshank Redemption ( Nyckeln till frihet )

Lite trött.. hemska tanke, imon ska vi till simhallen medklassen på idrotten:/  Om det är något jag hatar så är det att åka med klassen till simhallen..

Don't get me wrong! jag är föradetta Simmare som jag håll på med i mer än 8år, men slutade efter en axelskada som skedde under en simtävling..

Det är bara det att jag gillar verkligen inte att åka dit med klassen.. Känns så barnsligt och drygt.

Jaja, jag får väl bita ihop, annars kan man ju alltid vara sjuk?! :P nej nu skojar jag bara höhö*


Auf Wiedersehen

Nicole älskar sin Johan<3



Immer ein Graf von Herzen

hejsan bejbes

hur är läget? Någon annan än jag som tycker det är väldigt väldigt VÄLDIGT kallt ute?!
fasen också då att mitt element har gått sönder! Det är som en isbox här inne!  Haaaa jag är sån jävla klant asså, det är fan inte sant hur jag lyckas asså!
 Iförrgår så var jag hemma hos Johan tills ganska sent.. sen när ja kommer hem gick jag och sov nästan direkt, as trött.  Men sen vid kl.01.45 så ringer det i min mobil.. jag fattar inte detta, jag trodde nämligen att någon satt igång musik.. brydde mig inte så mycket sen.. 2sekunder senare ringer min andra mobil (Flyger upp ur sängen av ren chock) märkar att det är Alicia som ringer och jag svarar ( Hej Alicia, det är Nicole )!? Som om hon inte redan visste det lr?? ha!

Hon var iallafall lite ledsen över en sak som jag inte tänker dra up här eftersom det är något ganska personligt.  Men iallafall, eftersom jag är en sån bra vän så erbjöd jag mig att g ut och möta henne och gå lite... kl:02.00 på natten...
När jag sen kom hem och var Dödstrött tänkte jag ju att jag får inte glömma att sätta alarm! ..

Jag varknar dagen efter med mobilen i handen.. inne på alarm sidan! Men jag har inte sparat alarmet så självklart kollar ja klockan och då är jag typ 1timma sen... skit också! Jaja det löste sig iallafall sen, då jag fick en fet migrän attack så då hade jag ju en ursäkt och kunde sjukanmäla mig:) fan bra tajming.

Men nu igår så satte jag alarmet iallafall för jag tänkte att jag skulle nog kunna gå till skolan idag , att jag inte hade så ont i huvudet..
Men tror ni inte att jag stände av alarmet och sen somnade om igen i morse???
sen vaknar man och mår jätte bra, tittar på kl. lite.. tar en handduk så jag kunde hoppa in i duchen... sen slår det mig

(  VAD FAN ÄR KLOCKAN??????)  08.45 !!

f*ck också! jag skulle fan va till tandläkarn kl. 08.20! shit va jag är sen!
Fick stressa som fan dit, sen satt jag där i nån timme och dom satt och slet i min mum, fan vad ont det gjorde, Ouch!  fick svin ot i huvudet igen efter det . så när jag var klar där så var ju kl. redan typ halv 12 så då kändes det meningslöst att åka till skolan.. hade ju inte ens duchat än så jag hade ju endå varit tvungen att åka hem och dusha och byta kläder och sånt, och sånt tar tid! plus att huvudet bultade som fan!

Men jag ska fan till skolan imon! Nu får jag skärpa mig faktiskt!  får sätta alaram på båda mobilerna med typ 5min mellanrum:D

Kommit på en idee' till min tatuering nu..
Mina vänner tar no lååånga suckar nu:P med tanke på att jag ändrar mig hela tiden ha!

Men ne, asså denna känns faktiskt rätt! Den är liksom min egen, och den har en betydelse för mig.

Grejen är den att jag är väldigt stolt över mitt efternamn, och jag kommer aldrig ta bort mitt efternamn! Inte ens när jag gifter mig! Killen ja gifter mig med får helt enkelt nöja sig med att det blir ett bindesstreck!

( Immer ein Graf von Herzen ) översättning  ( Alltid en Greven till hjärtat )

Varför på tyska?
Jo, för jag är tysk såklart, haha, Jag tycker helt enkelt att texten har mer innebörd om det är på tyska då mitt efternamn är tyskt och det är mitt påbrå.

Kommentera gärna vad ni tycker:) Men i slutändan kommer det vara mitt val:) Men lite kul och se vad andra tycker.

En film som jag måste se nu!!

Twilight ! Har sätt trailers på den och den verkar ju super bra, måste se den innan jag åker tlll Tenerife!



Juste jag har kanske inte nämnt det, men jag åker iallafall till min Pappa i Tenerife (Canarieöarna) den 30:de nov:) Ska bli så oerhört kul! Få träffa alla mina kompisar, var typ 1/2 år sendan jag träffade dom sist:(  2 underbara veckor blir det men åker dit igen i sommar pch då blir det mörmodligen lite längre:)



Ingen bra dag för kort :/

Schließlich, ich wende mich an, Deutsch zu lernen

auch Menschen! was tust du? Ich sitze gerade jetzt, und lehre mich Deutsch. Es ist wahrscheinlich wieder ein meiner Muttersprache, aber nie wirklich mich gelehrt, dass, die ist ein wenig traurig. Aber jetzt sitze ich hier und schreiben ist so, Fortschritte Fortschritte.

tja folket! vad gör ni? jag sitter just nu och lär mig tyska. Det är igenligen ett av mina modersmål, men aldrig riktigt lärt mig det, vilket är lite tråkigt. Men nu sitter jag ju här och skriver så, framsteg framsteg.

Haha, wir realisieren, dass ich traurig war oder was? oder nein, ich war nicht traurig .. einfach zu viel Zeit heute. sitzen mit meinen Honig Heuschrecke hier, er sitzt wie gewohnt und spielt Fallout 3 auf dorks. Liebe ihn so sehr! ohne ihn wäre meine Welt zusammenbrechen ..

haha märkar man att jag har tråkigt eller? eller nej jag har inte tråkigt.. bara för mycket tid över idag. sitter med min älskling johan här, han sitter som vanligt och spelar fallout 3 den tönten. älskar honom så mycket! utan honom skulle min värld rasa samman..

imon ist die Schule wieder und ich nur zu sehnen, I Mai beginnen mit meiner Spucke Leinen (wie schön), dass ich letzte Woche gekauft. wurde eifrig benutzt man es nun für eine Weile, aber nie wusste, was ich haben sollte, aber jetzt weiß ich, genau! Darüber hinaus, meine Tasche aus www.nuknuk.se bald! bestellt den Kurs am Dienstag, so sollte es kommen bald?

imon är det skola igen och jag bara längtar till jag får börja använda mitt spettslinne (as snyggt) som jag köpte förra veckan. har varit sugen på att använda den nu ett tag men aldrig vetat vad jag ska ha den till, men nu vet jag exakt! Dessutom kommer min väska från www.nuknuk.se snart! beställde den ju i tisdags, så den borde ju komma snart?

HAHA jetzt sitzt Heuschrecke und grinst mich an, weil ich hier sitzen und schreiben in deutscher und englischer Sprache .. was schlecht ist er HAHA .. okay, aber ich werde auch jetzt ziehen .. ihm einige Aufmerksamkeit .. (Er ist sehr Bedürftige), sondern haben eine gute kiss ciao

haha nu sitter johan och flinar åt mig för att jag sitter här och skriver på tyska och svenska.. vad taskig han är haha.. okej men jag ska väl dra nu.. ge honom lite uppmärksamhet.. ( he's very needy)men ha det bra puss ciao




Söndags Chill

hejhej:)

Hur är det med folket? Med mig är det riktigt nice faktiskt. Haft en hel chill dag med Johan, kollat film och beställt mat från Pizzerian.  Har inte gjort så mycket annat idag faktiskt.  

har som sagt inte så mycket att beätta om just u men jag kommer säkert på någonting senare!

Bloggar deffenetivt senare ikväll så... aja men ciao<3


Vem älskar inte korven? Omöjligt att inte älska korven!<3

hejhej:)

Hur är det med alla goa idag?
Jag mår fint fint. Hemma hos Johan nu men var tidigare inne i stan och kollade lite, sen mötte jag Johanna så vi givk omkring lite seng åkte vi hem till henne drack en kopp caffe och snackade gamla minnen, mycket trevligt var det! Måste vi göra om Korven ( www.enlitenkorv.blogg.se ) Älskar att leka med min korv  asg*  Haft många goa stunder med den bruden! Vi blev bästa vänner redan när vi gick i 3an så vi har känt varann väldigt länge! Johanna kommer alltid va en av dom närmsta!

Måste dra nu, ska kolla någon film med Johan och han säger :

Johan: Men Nicole, lägg av med den där bloggen nu!!

hehe, ciao sweeties

.


Andra saker och en hyllning till en fantastisk skådespelare och person

hejhej igen:)

är på mycket bättre humör nu, visst jag var typ på storm humör för cirka en timma sen men nu är jag jätte glad igen:)
snacka om humörsvängningar!? haha. Hemma hos johan nu och min lilla tönt sitter och spelar fallout 3.  Jag förstår mig inte riktigt på spelet men om han gillar det så.. visst.. 

Baby sitter och väljer skägg till sin gubbe, åh han är så söt när han är töntig!

Imorgon blir det av till stan och kolla om Comme des cargons har kommit till HM butiken:) Åh jag vill handla, SKA handla!
Älskar att handla kläder! finns det något roligare? Ska nog beställa en t-shirt från bbook - mary fucking kate och en vogue t-shirt. Blev förälskade i dom när ja hittade dem för några veckor sen, men jag har inte riktigt orkat beställa från Internet.. men nu har jag ju redan börjat beställa... Väskan tex. från http://www.noknok.se/  så varför inte 2 t-shirtar då? det kan nog inte skada så mycket, kan det? Eller kommer jag bli en sån där tjej som vägrar lämna datan för att internetshoppa och sen bli ruinerad? haha Ne så långt kommer de nog inte gå men jag har faktiskt blivit lugn med tanken att jag antagligen kommer va med i lyxfällan innan jag är 30!



Tittade på Stand by me nyligen.. River Phoenix gjorde sån insatts i denna filmen!
 River Phoenix dog år 1993 utanför Johnny Depps nattklubb Viper Room av en överdos. Han var en fantastisk skådepelare och är saknad av många :(  Måste varit jobbit för Joaquin (Rivers lillebror). River dog i sin lillebror Joaquin armar

Nu lipar jag...

En Hyllning till River och Joaquin Phoenix



Detta är så himla hemskt!....


Nu kan det inte bli värre... Hatar den meningen!

hejhej

Är på piss dåligt humör just. Kom precis hem från skolan. Hade idrott på morgonen vilket var kul. Vi spelade basket och jag var skyttekung! hah men sen efter det så började jag känna mig mer och mer irriterad.. ingen aning varför heller..
var som sagt på så dåligt humör att jag sket i matten idag, även fats jag behöver gå på den men nej!
Sen när man tänker det förbjudna meningen ( nu kan det inte bli värre ), Ja då började Johan tjafsa i telefonen så nu är han jätte sur för att jag tydligen inte " fattade "  vad han menade... åh så irriterande. Skulle igenligen vart påvåg till honm nu men jag känner att jag behöver nog en liten stund för mig själv annars kommer jag bara va otrevlig och elak resten av dagen.

hooo.. andas.. Tar ett djupt andetag och försöker lugna ner mig.

Har inga bilder på mig när jag är arg så det får bli en på mig när jag är glad istället...

ciao<3


Haha heidi rockar




Godmorgon Fredag

Godmorgon

Sitter här vis databordet ocg skriver lite nu samtidigt som jag försöker sminka mig.. Ska snart åka iväg till skolan. Idrott första lektionen. Skönt faktiskt för då vaknar man ju till lite.
Längtar tills mina internerköp kommer, längat jätte mycket!

Nu hinnner jag nog inte skriva mer.. måste som sagt göra mig i ordning medans jag fortfarande har tid. Jag har en tendens att alltid komma försent i planeringen hahah. Tex igår på morgonen hann jag bara måla nagellack på en hand så jag var tvungen att måla den andra på bussen! Det gick dåligt haha

aja men måste dra nu Ciao you beautiful people

Underbara skor

Dessa underbara skor nedan finns på  http://www.chicy.se/shop/ 

Dom helsvarta med nitar vid kanten -1599kr

Dom bruna Skorna med korsad nitband -1399kr


MVH    Nicole <3  

Kärlek på er!

Dom här ska bli mina!




dom här ska bli mina!

Underbaaaraa!



Dom här skorna ska jag deffenetivt köpa!

noknok


Har internet shoppat lite idag, haha det va något nytt! Har aldrig gjort det innan. Men iallafall så hittade jag denna über söta väskan från noknok.se

Längtar så jag får beskedet att den har kommit till posten och väntar på att hämtas av mig!! Yeeeeeiii! Va glad jag blir!

Faen va trött jag är, det har varit en lång dag så jag borde nog försöka sova nu. Ska upp tidigt imon igen till skolan.. åh!

<3



Klicketiklick. Tänker gå igenom en hel del sajter och hitta mina favoriter. Först ut är Mango;
  1. De här kokongklänningen skulle man kunna krypa in i. Kanske inte världens mest användbara men ack så fin. Tänk till skogsmullegröna, vinröda eller mullvadsaccenter. Kostar 675 kr.
  2. Snygga handskar med dragkedja, 239 kr.
  3. Fina skor att stoppa tunna knästrumpan i. En del tycker att det är no-no med peeptoes+strumpbyxa men jag kör på det. Kostar 675 kr.
  4. Tunna knästrumpor, 79 kr.
  5. Liten väska i lack, portmonnä är gulligt, nitar tufft. Bra kontrast, 239 kr.
  6. Tänk om pumpsen bara vore i matt skinn, vore klockrent. Modellen är i alla fall fin och kostar 675 kr.

Facebook

To: Nicole Subject: i am folling in love for you Date: Nov 7, 2008 21:42 PM


eres hermosa no pense q existian angeles pero ya veo q si

i send you more kisses for you from spain, you are beautiful, an angel, sorry for my bad english





Tittade in på min facebook, och någon från spanien hade skrivit detta fina meddelandet till mig! Haha så gulligt :)


Fredag

tjoo

hur är det med er?
Med mig är det faktiskt jätte bra! Har värsta energin, mår topp! Var till stan ett tag efter skolan, Köpte en tajt-tajt skinliknande kjol  (Inte riktigt skin utan liknande, som skinliknande leggings)  Jätte fin. Den var verkligen as fin på! Sen gick jag vidare till Herr-avdelningen och hittade mig en oversized  vit T-shirt. Ville ha något cashual men endå något som kan bli riktigt snyggt med skinleggings och några snygga skor. Mycket fint blir det nog, väldigt  snyggt avslappnat.

Juste köpte ett linne i förrgår också , as fint vitt linne med typ virkat upptill:) den blin nog as fin med nya kjolen tror jag! Längar till att få använda det.

Sen efter stan drog jag hem till Älskling. Hade lite mys sen kollade vi Armageddon:) Mycket bra film , gillar den jätte mycket! Haha har typ sätt den 300 gånger men jag tröttnar aldrig. Sen vid åtta stack Johan, han ska på cup, Lycka till baby;) Haha det sista Johan sa innan han gick var

Johan : Har någon sätt mina ljumskebyxor? Hallå? Någon? Mina ljumskebyxor! Jag behöver dom! Pappa har du sätt mina ljumsebyxor? Nicole? Nehe skit i det då! Skit i mina ljumskar !

Haha stackars baby, hoppar du inte får för mycket problem med ljumskarna ikväll då:)
Ska kolla Step Up 2 nu, Chill..  Bloggar kanske lite senare efter filmen, Puss


Ciao



Mode



PALJETTJACKA MED BREDA AXLAR ÄR DEN HÄR SÄSONGENS NYA SKINNJACKA!



JEANS MED DETALJER PÅ ÄR AS HETT NU, OCH EN DJURMÖNSTRAD
CARDIGAN UNDER SKINNJACKAN GER DEN SKÖNA ROCK-CHICA KÄNSLAN! NICE!


Vårens starkaste trender

  • Guld. Sågs bland annat på visningar som Missoni, Burberry och Dior.
  • Rosetter fortsätter vara en trend. Sågs bland annat på visningar som Moschino, Marni, Dolce & Gabbana och Yves Saint Laurent.
  • Broderat.
  • Futuristiskt.
  • Byxor, med höfter och framveck. Sågs bland annat på visningar som Marc Jacobs och Vivienne Westwood.
  • Hatt, scarf eller håraccessoar i massor.
  • Stora halsband. 
  • Massor av grönt och blått!
  • Veck, veck och åter veck!
  • 70-tal och 20-tal.
  • Prickar, yes, prickarna är tillbaka. Sågs bland annat på visningar som House of Holland och Dolce & Gabbana. 
  • Korta shorts.
  • Hästsvans i håret.
  • Jumpsuits! På med sparkdräkten igen.
  • Lager på lager.
  • Fransar fortsätter att vara en trend, och sågs bland annat på visningar som Balenciaga och Alexander McQueen.
  • Paljetter.
  • Stora örhängen.
  • Högklackat fortsätter vara en het trend. Klackarna är lika spännande i sin form som under de senaste säsongerna.
  • Harembrallor, yes, de är tillbaka. Sågs bland annat på visningar som Yves Saint Laurent.
  • Pyjamas och underkläder. Herrpyjamas-inspirerade plagg och kläder som andas underkläder. Kolla in Dolce & Gabbanas visning för inspiration.
  • En bar axel. Att visa ena axeln är hett, hett, hett när du bär klänning i vår.


 


Mode


Tänk stort när du går ut. Låt axlar, midja eller ärmar få ordentligt med utrymme i din höstlook (men inte i din budget). Krydda med mönster och smycken - utanpå jackan!






 VOLYM: Mycket vidd är nyckelordet för i år. Antingen A-linjeformat eller fyrkantigt, välj det som passar dig bäst!


Vintern är ju så grå och trist i sig själv, så liva upp stämningen med något roligare! Kappor finns ju faktiskt i andra färger än bara svart.


Spets må vara en stor trend just nu, men har även använts flitigt av våra mormödrar och gammelfastrar, vilket gör materialet enkelt att hitta begagnat.

Andrea:
Blus av bomullsblandning (bomull och polyester), Lisa Larsson Second Hand, 350 kr.
Metallarmband, Zanzlöza Zmycken, 198 kr.

Sigrid:
Klänning av polyesterblandning, Monki, 600 kr.
Metallarmband, Zanzlöza Zmycken, 198 kr.




Rocka till klänningen med ett plommonstop och vassa klackar!


Tordag och jag är tyst som en mus

Tja folket vad händer?

Själv sitter jag ch smyger som en mus när jag knappar in tangenterna! Det är så att Johan har somnat i sängen alldeles precis brevid mig.. aww så söt han är, suttit och kollat på honom lite men sen blev jag utråkad och satte mig här och bloggar istället.. men tyst....... jätte tyst! Det är knappt jag vågar andas för jag vill inte att underbara baby ska vakna ur sin sömn, han ser så fridfull ut. Så nej honom väcker vi inte! Nu vaknade han faaan! måste dra nu,
Ciao<3



Onsdag - splash, bangbang... dunkdunk!

Tjaa

hur har allas dag varit? Min har faktiskt varit toppen:)  Haha först var det mediaproduktion, vilket alltid är lika roligt men också svårt, Jag hann faktiskt bli klar med min parafras bild ganska snabbt så jag gjorde en ny header till bloggen som ni kanske ser;) Sen var det italienska som gällde och äcklig lunch.

Haha vid ett tiden gick vi ju till den där teatergrejer, (Orfeus) alla som vart på den dagen innan sa att den  sög, men vafan jag kollade ju på den idag och visst den va kanske lite flum? Mycket sex och doggeystile positioner, men den va ju fan ganska rolig ju! haha jag skrattade as mycket när den bisarra tjejen skulle ta livet av sig! Haha, det tog ju 5min för henne att dö! massa ljudeffekter kom från henne (splash, bang, bong, pang, splash, splosh, pangpang, dunkdunk (hjärtat slår) dunkdunk (hjärtat slår fortfarande).. sen trampar hon på det! dunkdunk! (det slår fortfarande) nu tar hon i och stampar hårdare!..DUNKDUNK! Vafan nu hoppar hon på hjärtat! dunk.... nä nu jävlar stampar och hoppar hon på hjärtat som ligger på marken som hon slitit ut.. HAHA!!! Gud vad jag och Emma skrattade! haha den va en kille som typ vände sig om och tittade på oss hela tiden! haha

det va kul som fään! Mötte upp med Johan sen inne i stan, gick ock käkade på Kinaresurang.. Stor besvikelse!  dom har aldrig den där kycklingen jag tycker om! ne jag va alltså ganska irriterad eftersom nudlarna var hårda, vårrullarna smakade inget och friterad kyckling? den va verkligen inte god idag! och så kunde dom som jobbade där inte ens fylla på lite frächare oliver som typ såg gråa ut! Nej! verkligen inte nöjd och verkligen inte värt 170kr!

Kommer nog dröja ett himla bra tag innan jag vill äta där igen.. 
Sen drog Johan och Jag hem till mig ett tag för mys i soffan:) Han åkte typ vid halv 7 sen , stackarn hade träning ikväll och baby har ju sån träningsverk ju :/  Han får nästan skylla sig själv om han gick på träningen idag igen.. träningsverkan lär ju inte bli bätrre för det haha! stackars baby, Mooohahaha!

Nu ska det bli chill med film och glass, weii :) 

Ciao!



  <-- han var med, Är inte han TV kändis?? :O

Tisdag - Gud så inövat!

Tjaa

Drygig dag som fan i skolan idag.. Det känns som jag och en person har glidit isär vilket känns jätte tråkigt.. Tycker väldigt mycket om henne men ibland känns det inte som hon tycker det tillbax.  Det är lite tråkigt faktiskt.  Har ingen lust att prata om det men känns okej att skriva det i bloggen.
Fan vad sugen jag blev på att gå och handla kläder nu!? hm.. det är konstigt hur man får den känslan ibland.. bara sådär kl: 22.07 på kvällen!? Jaja får gå och handla imorgon då:P haha

Ska till byteathern imorgon med klassen.. segt, men så länge jag inte behöver sitta i skolan och LÄRA mig saker så duger det jätte bra för mig haa!  Typ en grekisk mytologi teater vi ska se på?!  Jaja men det ska bli intressant  och se. Folk kommer nog reagera när jag säger det att jag hatar svenska filmer och att jag tycker att det känns helt för inövat ( Det låter ju inte precis äkta om jag säger så) vilket jag stör mig på väldigt mycket på.. därför är jag väldigt skeptisk inför teatern imon.  Jag kommer antagligen sitta där och säga " Guuuud sååå inövaat " ! . Ursch sånt stör mig jätte mycket! Nej jag håller mig till utlänska filmer! RIKTIGA filmer! förlåt för mitt hat för svenska filmer men det är så det är.. det är så jag tycker!

Tänkte på det innan att jag lägger ju aldrig ut bilder på mig sig med Dagens Outfit, asså jag vill ju göra det eftersom jag älskar mode och vill gärna inspirera andra, men det går ju inte att ta bra bilder med digitalkameran ju! tar jag med blixt så försvinner halva bilden. Men tar jag utan blir det suddigt och otydligt. Så hur ska jag göra då? hm.. får fundera ut ett bättre sätt att ta bilder på. menmen.

Ska välja ut vad jag ska ha för kläder på mig nu,, blir nog nånting lös sittande och skönt. Känner mig inte alls sugen på något tajt och särskilt inte om vi ska sitta i en teater i typ 1/2 timme heller!
Ska kolla runt i garderoben nu och gosa med Lucia, bloggar mer senare, Ciao <3

(Gammal Bild)


Måndag - Snart åker den ut genom fönstret!!



Hejhej:)

Förlåt fölåt förlåt för sån urusel uppdatering! Som vanligt har jag och min dator inte kommit överens och det var gånger då jag nästan slände ut den genom fönstret tehe..
Mycket har hänt under tiden jag inte bloggat men jag är faktiskt inte riktigt säker på vad?! haha Jo jag va på en överaskningsfest i fredags på Öland, vilket var kul men jag kände mig lite dryg så jag och Ela drog hem med bussen men gjorde ett litet stop vid MAXI och inhandlade en massa Godis, Mummaa!! Ursch vad kallt det är ute nu!? shit jag vill inte gå ut någotmera, vill stanna hemma i varma sängen med Johan! MYCKET mysigare(och Varmare).


Johan kom hem från Jönköping i fredags kväll men träffade honom inte förens på Lördag morgon då han kom och nästan väckte mig:) Blev så glad när han kom , Weeeii :) Fick en as fin tröja av honom som han köpt när han var i Göteborg över en dag! As fin och den såg precis ut  som den tröjan han har som jag älskar och ibland använder själv:)  Så jag blev jätte glad när jag fick en egen sån fast tjejmodell:)


Åh så mycket plugg det är i skolan nu föresten, tänkte dela med mig av sådana jobbiga tankar... Psycologi prov på torsdag och Historia prov på måndag (Det är typ 50 sidor man ska läsa)!!!! Lärarn är galen, en för många skruvar lösa!
Jaja  men jag är ju som jag är och vet att jag behöver verkligen börja träna inför proven men, Nee..... Jag har mycket bättre saker för mig:) Va med Johan tex. och sen har jag ju planerat tjejkväll nångång i veckan ju också med Ela.
Ärsch... Vi får se hur det går.. börjar säkert plugga kvällen innan, det brukar alltid bli så hahah!


Nu måste jag nog försöka sova lite.. igår gick jag och lade mig jätte sent och jag försov mig imorse :/ vaknade kl: 07.00 och bussen till skolan gick Kl: 07.30.. Fatta stressen!? på 30minuter så han jag ducha, torka håret, platta det sen sminka mig och senvälja kläder! REKORD!!!
Men som sagt, det pallar jag verligen inte med imon så jag ska nog försöka sova nu och försööööka komma upp i tid imorgon tss,,

Godnatt Godnatt<3




RSS 2.0