LÖRDAG

FASHION WEEK: Acne A/W 2009

Acnes skor är lika omtalade som deras jeans och kommande höstkollektion gör nog inte många fashionistas besvikna. Höga kilklackar och platåer är modellen. På klädfronten ser vi bland annat plastiga tights och flygarjackor.

Klicka för större bild!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures, Fashion Week by Berns

FASHION WEEK: Cheap Monday A/W 2009

29 januari, 2009, 8:00 i Mode | Kommentera

Det är bara fem år sedan de första Cheap Monday-jeansen med den karaktäristiska dödskallen landade på marknaden, men de prisvärda jeansen har snabbt blivit en stor internationell succé. Märket har dessutom utökat sitt sortiment till en full kollektion.

Här är några bilder från den senaste visningen i Kungsträdgården.




Framhäv din ögonfärg med rätt ögonskugga

Vilken ögonskugga du passar i styrs inte bara av din ögonfärg utan även hårfärg, hudton och kläder. En grundregel är dock att motsatsfärger framhäver varandra.

Här kommer några generella riktlinjer på hur du får dina ögon att att glittra lite extra!

Blåa ögon: För att få blåa ögon att se ännu blåare ut, använd bronzfärgade eller rödbruna toner. Blå skugga får motsatt effekt, tvärtemot vad många tror.

Bruna ögon: Om du är rödhårig, välj en ljusgrön ögonskugga. Du kan även använda en aprikos, champagnefärgad eller lila skugga.

Gröna ögon: Framhäv din unika ögonfärg med en varm, rosa skugga på ögonlocket och strax under ögat. Även brunt fungerar.

Gråa ögon: Sotad ögonskugga och svart kajal innanför fransarna ger en intensiv blick. Annars funkar varma toner, precis som för blåa ögon.


Budgetsmink för vardag och fest

28 januari, 2009, 8:00 i Skönhet | 1 kommentar

H&M har prisvärt smink både online och i butik. Satsa på jordnära färger i brunt och beige till vardags, men våga leka med färger till fest. Priserna börjar på 29.50 kr, så du har absolut råd att testa något nytt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0