NU VILL JAG MYSA MIG NER OCH...

.... titta Pan's Labyrint! Blev så sugen på att se den nu efter att jag rekomenderat det till Amigo.. Måste se den nu!





hade även velat se denna filmen nu...



Även denna filmen är regisserad av Tim Burton! Han är ett geni människan!

HAR INGEN LÄMPLIG RUBRIK

Hejhej bloggen.
Tittat klart på grease nu.. oj hade verkligen glömt bort hur bra klassisk film den är! Man blir som lite glad när man ser den.. behöver sånt i mitt liv.. positivitet.
Känner ni någonsin att minsta lilla negativitet kan rasera hela era liv?
Sådana dagar kan jag få.. idag var tyvärr en sådan dag..hm..

Älskar denna bilden på Kirsten! Man märker att hon inte precis anstränger sig för att vara "Modell" utan är sig själv, och ändå så kommer bilden ut så kraftfull.. Jag kan se mig själv i själva bilden ibland tror jag.. Jag menar.. hon ser inte lycklig ut? men ändå stark. Jag kan känna igen mig i det. Men ibland sviker styrkan även dem bästa....


....




I WOULDN'T KNOW...

By blood about me you walk like a thief
By blood about me I fall when you leave
So tell me when you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I wouldn't know
So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm closed
Tell me when you hear me falling
There's a possibility it wouldn't show



JAG VET LIKSOM INTE VAD JAG SKA SÄGA....

fyfan...det känns om du bara skiter i mig nu..du tror att du inte gör det, men det gör du... du har ingen aning hur mycket det sårar mig..

MOVIE NIGHT

Hejhej.. sitter framför bloggen igen.. nu ska jag sätta igång Grease filmen till skolarbetet. Var ett tag sen nu man såg den.. ska bli mysigt:)

Mys på er!

STREET STYLE


LITE BILDER IFRÅN LÖRDAGS MED JOHANNA INNAN UTGÅNGEN!

Det började så här:)


LYKKE LI - POSSIBILITY - NEW MOON





Otrolgt bra gjord låt! Den passar verkligen i scenen när månaderna går i New Moon, Låten liksom fångar dramatiken i hela situationen.. Man känner att man lider med bella under den scenen.. Låten är extremt kraftfull!

ÅH SÅ TRÅKIGT..

...är riktigt uttråkad, jag menar "Bankar huvudet i väggen" uttråkad!
Vafan ska jag hitta på nu tills 12? och så trött... vill gå och lägga mig i sängen igen.

så.. nu har jag lagt ner hela New Moon's soundtrack lista på spotify.. får sitta och lyssna på det nu sålänge då.

I SKOLAN..

Tjena bloggen
Sitter i skolan nu på engelskan. Skulle egentligen jobbat med ett arbete nu men jag har inte sett filmen som arbetet handlar om. Så när jag kommer hem är det bara att sätta skivan in och kolla Grease ;) Har sett den tidigare, fast det var flera år sedan så. Så Jag har i princip inget att göra nu fram tills 12 tiden.
Ska försöka fixa in en Dagens outfit om jag kommer ihåg till lunchen.

Vad gör ni för något då? :)


KIRSTEN STEWERT - GORGEOUS!


UNDERKLÄDER + VAMPYRER = DENNA VIDEO




Nothing tastes as good as skinny feels.


Behind the scenes at Victoria's Secret 2009




LOVE THE STYLE!



Skola imorgon, tråkigt. Inte alls sugen på att dra dit men jag måste. YOU NEED YOUR EDUCATION! Grymt fin bild denna ovan. Väldigt inspirerande .. lite grunge/rock/glam. Det gillar vi! Mer sånt åt folket!

Juste, glömde nämmna hur det gick på bion med Amigo.. och det gick jätte bra. Bra, snäll, mysig kille! Sådant extra stort plus att jag fick se New Moon igen, kommer aldrig tröttna!

Vad tycker ni om Twilight, New Moon filmerna? Ser ni fram imot 3:an? :)

ANJA RUBIK VIVA MODA 09


Scarlett Johansson for D&G's 'l'eau the one'




LITE ÄNDRING PÅ HEADERN..

.... Vad tycks? ;)

PALACE BILDERNA FRÅN I TORSDAGS


BIO

Nu sticker jag och möter Amigo för bion:) New moon igen.. Älskar den!!
Ha det bra Küsse<3

NEW MOON IGEN MED AMIGO

tjena.. sitter hemma nu och tittar på något på tv. Gårkvällen blev inte exakt en uppesittarkväll.. Utan utgång igen. Johanna och Jag drog till KM och sen till O'learys, träffade en massa roliga människor:)
Ska faktiskt gå på bio med en av dom jag träffade igår.. New Moon.. det får bli andra gången då för han har inte sett filmen. Ska bli kul.

Küsse<3


DREAMS ARE MORE PRECIOUS





Detta är verkligen en låt som kan lugna mina stressiga nerver.. blir väldigt lätt stressad så då kan det vara skönt att bara sätta mig i soffan och lyssna på den här låten.. blir så lugn och harmonisk. Även Yiroma - River flows in you, gör susen! Älskar den låten!
Lyssna och se vad ni tycker, om ni blir något lugnare:)

BORED


LOVE IT!

Köpte faktiskt något till mig själv också;) Denna underbara svarta med axelvaddar! Underbart! Jag kunde inte hjälpa det.. det satt så fint. Den ville liksom hem med mig.. det är iallafall vad jag intalar mig själv haha! 


FÄRDIG SHOPPAT!



NU har jag köpt allas julklappar! HA! Riktigt skönt att ha det klart och färdigt. Visst det rök en hel del pengar och jag är fattig nu så jag får bo på gatan nu bara för att ge mina nära och kära fina presenter!
Var riktigt kul att min kära vän Johanna följde med mig, hon får mig alltid att skratta! 
Nu sitter jag hemma och har slått in alla presenter och tittar scrubs. Johanna kommer hit om ett tag och då blir det uppesittarkväll som gäller md film och mys.

Küsse<2

JULKLAPPS HANDLA IMORGON!



Hejsan kära bloggen..
Har precis kommit hem från en väldigt trevlig tjejkväll med några av tjejorna i klassen. Lagade riktigt god mat och efterrätt som bestod av massa frukter som vi doppade i smält choklad, mums. Tyvärr blev det bara några få bitar för mig för fick världens magont så det inte var sant! Åt nog för mycket av maten hehe..

Sen operatioen har mitt tidsbegrepp blivit lite off så jag är inte det minsta trött nu och ska kolla på film istället, "Heads in the clouds" heter den. Vilket kommer resultera i att jag antagligen vaknar någon gång på eftermiddagen imorgon! Får sätta väckarklocka för hade nämligen tänkt julklapps handla imon! Vill vare ute i god tid och fixa dom bästa presenterna till mina nära och kära.  dock fått strikta order att jag får INTE köpa någonting till mig själv
:(
Det kommer pirra i fingrarna hela dagen imon  men jag ska försöka hålla dom i styr!

Har ni börjat handla julklappar ännu?

Nej nu ska jag sätta igång filmen och mysa i soffan:)

Ha det bra nu Darlings! Küsse<3

GODMORGON ELLER GOD EFTERMIDDAG?


 Vogue Germany November 2009.

Vaknade precis, helt otroligt att jag kan sova till klockan 3 typ?! Var ju inte ens trött igår.. Jag tvingade mig själv att sova igår ör jag var så stirrig från alla Redbullen igår kväll. Hm...

Küsse Darlings

BRA KVÄLL!

Hejhej, precis kommit hem från Palace (Swinget) hade jätte kul, synd dock att man inte kan köpa dricka i baren pågrund av att skolan anordnat det.. men men jag körde redbull istället. Bilder från kvällen kommer förhoppningsvis imorgon. Nej men allt var kul iallafall, dansade och hade kul rent av. Det ända som var mindre kul var bara en onödig händelse som gjorde mig irriterad i kanske 10min sen vart det bra igen:) Träffade även en gammal bekanskap? som jag dansade och mös lite med, hahah.
Sitter nu i soffan och tittar på Prison Break och myser. Druckit alldeles för många Redbull nu för att kunna somna den närmsta tmmen lr så..

Men jag säger Godnatt nu till er som vill sova, ha det bra! Küsse<3

 

HELL YEAH!

Om denna låten av en slump skulle spelas ikväll så skulle jag bli som galen! Detta är lätt en sån låt som skulle kunna få mig att ställa mig på bardisken och dansa!





BLAH BLAH BLAH...

Hej Darlings, hur är det med er? Jag är fortfarande jätte trött. Jag förstår verkligen inte hur jg kan vara SÅ trött. Men jag måste försöka peppa mig själv så jag inte drar ner på mina kompisars peppness. Haha fult ord peppness?! vet inte vart det kom ifrån men jag kom inte på något annat ord för det. Brain freeze.
Nu till andra problemet förutom trötthet.. vad fasen ska man ha på sig? Jag har lekt med tanken på skinleggings med en orm mönstrat linne med höga klackar. Och pälsen? hm.. får rota lite i berghögen jag kallar kläder.

Får se.. ska försöka fixa en bild på outfiten innan jag drar ut.

Küsse!


BUNNY EARS - A PLAYFUL TREND

Rosie Huntington-Whiteley in a Bunny Ear headband

Rosie Huntington-Whiteley poserar med Louis Vuitton Bunny Ears diadem.

Victorias Secret Fashion Show 2009







Victoria's Secret Fashion Show 2009 pictures

Medverkande Modeller:

Abbey Lee Kershaw, Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Anastasia Kuznetsova, Anna Maria Jagodzinska, Anja Rubik, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Caroline Trentini, Caroline Winberg, Chanel Iman, Dorothea Barth-Jorgensen, Doutzen Kroes, Edita Vilkevicuite, Elyse Taylor, Eniko Mihalik, Erin Heatherton, Heidi Klum, Isabeli Fontana, Izabel Goulart, Julia Stegner, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Liu Wen, Lyndsey Scott, Marissa Miller, Maryna Linchuk, Mia Aminata Niaria, Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Selita Ebanks, Shannan Click and Tatiana Kovylina.


CHANEL IMAN



Både som som rockig svart hårig tjej med thigh-high stövlar och genomskinligt och som den gulliga tjejen med blond bob och hotpants. SNYGGT!

STREET STYLE

Mode redaktören från Vouge Paris  Emmanuelle Alt visar flera olika trender här så som pojkvän-skjortan, läder byxorna och zebra inspirerande trycket. Här syntes hon utanför Missoni runway show i Milano.
Hur snyggt är inte outfiten? Blir så avundsjuk! Vill ha allt!




PALACE IKVÄLL!




LIVING THE DREAM





Nej nu ska jag ut och ta mig en cancerpinne. See you soon!


LOVES IT.



Älskar färgen grå, svart och vit. Jag är passar bättre i mörkare färger eftersom jag har lite mörkare drag.
Har det nagelacket från Depend, fin glänsande färg, dock så försvinner färgen nästan dagen efter vilket är lite irrterande. Men om du är en sån person som inte har så mycket för dig och orkar måla naglarna om och om igen så är den svarta Depend jätte fin.. hehe.


KILLER KITTEN



PARTY TONIGHT!



Fest ikväll.. frågan är nu.. what to wear? ...

PLAYTIME


FASHION<3


TRÖTT

Hemma nu från skolan.. så trött! Köpte en biljett till swinget ikväll också, men jag är så trött.. jag får vila lite nu till film och krypa ihop i soffan och mysa så jag är mer peppad ikväll.
Ha det bra Darlings<3


....

Vad gör man om man är trött på livet? Någon som vet svaret på det?

GÅRDAGENS OUTFIT


KÄNDE FÖR ATT RITA LITE



Lite suddig bild menmen.. målade lite fler bilder men det var för jobbigt att ta bild på dem med mobil kameran.. inte allt för bra pixel :/ 5.0pixel.. 

vad tycker ni om den? jag tycker den är lite skev på vissa ställen men det kändes som jag bara förstörde den mer när jag ändrade det.

Godnatt sov gott<3 hoppas jag inte vaknar imorgon..


I STILL HAVE TEARS TO SHED



If i touch a burning candle i can feel the pain
If you cut me with a knife it's still the same
And i know her heart is beating
And i know that i am dead
Yet the pain here that i feel
Try and tell me it's not real
For it seems that i still have a tear to shed

If i touch a burning candle i can feel no pain
In the ice or in the wun it's all the same
Yet i feel my heart is acheing
Though it doesn't beat it's breaking
And the pain here that i feel
Try and tell me it's not real
I know that i am dead
Yet it seems that i still have some tears to shed


ONSDAG

Jag Saknar . . . . . .



dig.

AMAZING PICTURES


LOVE LOVE LOVE!

Kom och tänka på en så uppenbar fakta... FAN vad jag älskar Twilight-New Moon!!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!



 


YOUR DOING MY HEAD IN!




Asså killar.. vad är det för fel på er?!?

korven om ÅH!:

SÅ JÄVLA SANT. Hur jävla svårt kan det vara, killar påstår att vi är komplicerade men vafan är inte de?! DÖD!!!

Btw, jag såg New Moon idag. jag GRÄT!!

IP: 85.224.205.144




Precis som Johanna säger här så tycker ni att VI, VI?!? är komplicerade? Skämtar ni nmed oss eller?
Ni killar är minst lika komplicerade som oss tjejer om inte mer!

Killarna som är komplicerade för MIG just nu... Ni är fan ååh!


FÖRSTA SKOLDAGEN!

Hejsan bloggen. Sitter i skolan nu på EA tid. (första skoldagen sen operationen). Har suttit här och busat med Johan;) haha tog typ sönder hans hand, och så "råkade" jag bita honom i örat;) heheh
hälsning till Johan: 5/6! Hehe.....
Imon är det rugbymatch mellan min skola och Lars Kagg, men ska inte på den detta året.. nästa år går jag:) men däremot funderar jag på att gå på swinget och dansa loss lite till SEXY BITCH ;) haha.

Kyssar

Hahaha, johan..............................................

DOING IT SOLO


ÅH!

En sak som jag inte fattar är varför en del killar är så dryga? Varför säga en sak men mena något helt annat? Det är bara tråkigt och slöseri med tid enligt mig! Om ni känner något, säg det! Om ni inte känner något, säg det med!!
ÅH!


INSPIRATION

 

 


AMAZING PICTURES


HON GER VERKLIGEN INSPIRATION!

En av mina absolut favorit blogger är EMSEDGE, Hon har alltid så snygga kläder på sig, verkligen en inspirations källa för mig! Därför har jag gjort ett litet kollage med med några av dom snygga outfits som hon delar med sig av, fast jag måste erkänna att kollaget inte blev så fint:P hahah


MY DREAMCATCHER AIN'T WORKING!




Sitter hemma i soffan och kollar How I met your mother, as bra! Annars är allt lungt med mig. Har jävligt ont i armen efter sprutan igår, damn you! Juste vet ni vad jag har kommit på? Jag har blivit en sömntalare! Jag pratar i i sömnen hela tiden den senaste tiden! och jag vaknar av det dessutom! Härom veckan drömde jag att två att mina vänner var arg på mig för att jag inte visste vad klockan var så jag reste mig upp ur sängen och sa " Vänta jag ska bara kolla vad klockan är" och tittade på mobilen vad klockan var, och sen när jag vände mig om för att berätta för mina vänner vad klockan var dom inte där!? Och jag får hela tiden för mig att min mobil ringer på nätterna så jag flyger och och svarar bara för att märka att ingen ringt, det låter hemskt patetiskt! Varje natt! Asså jag skojar inte! Inatt drömde jag att jag ramlade av cykeln och fick jätte stora stenar under huden på armen och sen skulle jag och några killkompisar cykla?! till stockholm men fick skjuss i en husvagn.. då åkte vi från öland till kalmar.. så jag gick till mitt rum och gick och lade mig och sov.. dom andra sov i husvagnen för det fanns inte plats.. sen så ser jag min kompis Danne i mitt rum! Så jag reser mig upp mitt i natten och frågar, "VAD GÖR DU HÄR?" sen var han borta?!? Vad fan är det för fel på mig? Jag snackar i sömnen och vaknar av det!

Har något sånt här hänt er någon gång?


GODMORGON


AMAZING PICTURES




23-11-09


VAD GÖR NI?



Tja vad gör ni? Jag sitter just nu och tittar Simpsons medans jag väntar på att en sötnos ska komma till mig;) Ska bli trevligt tycker jag. JUSTE! jag tog vaccinations sprutan och jag lever! Visst jag har så fasikens ont i hela armen men jag lever.. fast får möjligen feber ikväll sa dom :S hoppas inte! Inte så jätte Mysigt att sitta och ha feber om man sitter och myser med någon.. typ bara tyst stönande och kallsvettig och likblek i ansiktet.. not so attractive!

 


GRUNGE-GLAM INSPIRERAS AV TAYLOR MOMSEN!

Coola katter som systrarna Olsen, Alexa Chung, Julia Restoin-Roitfeld och Ashlee Simpson sportar redan trenden: grunge-glam Rockigt, sexigt, tillfixat och samtidigt oborstat. Sotade ögon, otämjda lockar, vampiga naglar.
Ett par regler att tillämpa är:
• Börja med att styla dig glamoröst och rufsa sedan till allt. Locka håret fint och borsta sedan slarvigt igenom det. Måla rött läppstift – men strunta i läppennan. Hajar ni?
• Till skillnad från den gamla Seattle-grunge-stylen ska höstens otämjda hår och naglar ändå vara väl omhändertagna. Gör en inpackning då och då och klipp bort splittrade toppar. Tänk Taylor Momsen och inte Courtney Love.
• Den sotade ögonskuggan ska inte ligga perfekt, utan snarare se ut som den målades i går morse. Sota ögonen med ett par olika toner och avsluta med att dutta på lite vaselin eller transparent läppglans med fingertopparna. Den får – ska! – lägga sig i veck.
• Stylingen går modemässigt att matcha med precis allt. Det är coolare att vara lite off (tänk Mary-Kate) än spot on.


I THINK IAM READY TO PLAY AGAIN

Vad händer annars idag för er då? Jag själv har ingen aning förutom dödssprutan då... men efter det så har jag ensålänge inga planer.. Får se vad som händer. Vet vad jag vill göra men det verkar aldrig riktigt bli av:/
Funderar också på att kanske börja gå till skolan igen? Lite tråkigt att sitta hemma hela dagarna. Måste ju gå till skolan nångång ju. Ska nog försöka.. om jag känner att jag inte orkar så är det bara att åka hem eller hur?.


INSPIRATION



I princip det jag har på mig idag faktiskt:) Förutom att jag har svarta skinny byxor istället för jeans. Älskar Systarna Olsens stil, Får väldigt mycket inspiration från dem.

ME WANTS IT!



Älskar.Älskar.Älskar! Såg dom högklackade skorna på dansgolvet på Palace i lördags och I fell in love!
Men dom där bootsen! OMG! Jag måste ha dom. Erkänn, ni tycker dom är urläckra också eller hur? ;)
Hela outfiten funkar, både till vardag and a night out!  SNYGGT!


DÖD OCH FASA! VACCINATIONS SPRUTAN!

Idag är inte en dag att se fram imot..utan att fasa! Idag kl. 15.00 ska jag till skolan och ta sprutan! SPRUTAN! vaccinations sprutan som jag tror kommer ta död på mig! Har bara hört hemska saker om den där förbaskade sprutan! förlamningar, spysjuka, feber... andningsstillestånd osv.. och detta ska jag ta vid klockan 3 idag?!? WHAT THE F*CKS WRONG WITH ME?
Dessutom gillar jag inte sprutor.. jag HATAR dom! har aldrig fattat varför jag har så lätt för piercingar och såvidare men när någon kommer med en spruta mot mig är det som jordens undergång är påväg mot mig! Hatar det! Det gör ont och dom tar alltid sönder mina krokiga vener så jag får jätte hemska märken efter!
fan.


LOVES IT.

 


GÅRDAGEN VAR LYCKAD! NU MYSER JAG TILL THE CITY.




Gårdagen var as grym! Var ute med min vän Marija och hennes systare Natta och hennes pojkvän som var otroligt schyssta människor! Jätte glad att jag lärde känna Marija's syster och pojkvän, otroligt roliga människor!  Hade som sagt jätte kul! Dansade och dansade! Jag måste erkänna att jg faktiskt tog 2 öl igårkväll, även fast jag inte borde ha... eftersom jag fortfarande går på medicineringen. Men det blev inte för mycket alls och jag klarade mig fint! Lite roligt också att dom på palace släppte in mig:P det var 22+ och dom bara tittade på mig nerifrån-upp och bara nickade okej. Haha, roligt.
Efter Palace drog vi till Maxims och köpte VÄLDIGT mycket chips! jag köpte chips, cola och sån där snabb mat man sätter i micron.. så när jag väl var hemma vid typ 3 tiden så satt jag i mitt rum och åt pannbiff med klyftpotatis, haha!

Iallafall.. VÄLDIGT kul igår! Hade lite ont i huvuvdet emellan åt med det gick över och då dansade vi vidare.
Jaja nu ska jag kolla THE CITY, det är ju typ en sån där kedje serie från THE HILLS men det funkar det med. Inte lika bra som THE HILLS men det duger haha!

MÅSTE bara säga att Allie i THE CITY är så snygg! Gud hon är verkligen vacker! AVUNDSJUK som fan på hennes utseende!




HAHAH HITTADE DENNA! DEN VAR KUL HAHAH



Jag är egentligen en väldigt ond människa enligt mig själv;) så när jag hittade denna lilla animationen kom jag och tänka på 2 personer, 2 personer som inte alls har någon koppling till varandra men hatar dom ändå haha.
I don't like you and i want you to know it! :) hahah!

RÄTT SKÖN LÅT - AS GRYM MUSIK VIDEO!




UTGÅNG!

Japp! Jag drar till Palace! Eftersom jag inte har en för tillfället fungerande kamera kan jag ju inte visa vad jag ska ha på mig men jag hade tänkt ha på mig svarta skin leggings, svart blus med mina 12centimeters klackar till det. Och två stora ringar med några armband:)



THE HILLS



Sitter och kollar The Hills just nu. Älskar det! Hahaa lite roligt att dom alltid säger "NO DRAMA" men programmet består ju typ bara av drama drama drama?! haha Älskar det iallafall:)

LOVE IT, GIVE IT TO ME!


PALACE IKVÄLL? SEE YOU THERE?



Kanske dra ut ikväll då.. vet inte.. har lust men ändå inte, förstår ni vad jag menar. Dilemma.
Jaja If i see you I'll see you right? :)

OUTDOORS CHIC



Inspiration från andra tycker jag är väldigt viktigt faktiskt, Jag får mycket inspiration från såna här bilder tex.
Det är inspirationen som skapar min egen stil. Alla har sin egen stil och det tycker jag är otroligt grymt att se. 
Vart annars får man inspirationen ifrån? :)

ME WANTS IT!



Älskar den svarta skjortan till vänster! och skorna, sjukt snyggt tillsammans en ledig dag. Skjortan kan man även använda med några snygga läggings och killer heels med snygg make-up så är man ready to out och take the town!
Vill ha!

JAG HAR FASTNAT FÖR DEN HÄR LÅTEN!




DET ÄR VAD JAG KALLAR TJEJKVÄLL!

CHA CHA som crilleboy skulle sagt (HAHA)
vad som skulle vart en lugn tjej kväll med Johanna http://enlitenkorv.blogg.se , Emma och Emelie som jag precis lärde känna blev allt annat än en lugn kväll, haha!
Det började lungt hemma hos Emelie, kollade Sweet Home Alabama och lekte med hennes kattunge som var för söt för mitt allra bästa. Satt på balkongen och rökte lite och snackade sex historier haha. 
SEN.. fick vi för oss att dra in till cafe' Corner och ta en fika vid ca. 11 snåret.. haha galet det blev att jag och emelie satt inne medans Emma och Johanna gick ut och dansade, juckade, plockade äpplen utanför fönstrena för att hela Corner att se! Boysen kunde inte låta bli att glo! Sen var det min tur.. ville också showa off my moves så Emma, Jag och johanna gick ut och började jucka mot varann, Emma trycker ner johanna och buffar på bakifrån och jag har tag i håret och buffar på framifrån, ni kan ju tänka er att ALLA glodde som fan, särskilt killarna, haha.
Jag och Johanna kysste även varandra? haha för att jävlas med killarna som satt där inne.. GUD så kul det var! Och patt-leken, haha!
Sen drog vi vidare till bistrobar av alla ställen!? Vi var inte ens partyklädda men det hindrade inte oss från att ska loss ordentligt på dansgolvet! Var ganska öde först men sen när vi börjat dansa började massa killar dansa omkring oss, så jag blev offer för Serious AAS grabbing. Sen när vi skulle ut för luft och cigg kom ägaren fram till oss och bad oss stanna och om vi skulle röka kunde vi göra det precis utanför dörren, tydligen hade vi dragit dit folk! Så han Ägaren ville inte att vi skulle gå... Tänka sig! En vanlig tjejkväll urartade sig till killmagneter på dansgolven och fönstertittande.
hahah! Här är lite bilder och filmer från kvällen......

( Till mitt försvar så han Johanna precis kommit hem från Thailand och jag har sånt där vit transparantpuder på! är inte så här äckligt blek i vanliga fall )



inne på bistrobar



Skulle varit en fin pussbild, men istället ser det ut som att jag biter av Emmas ansikte! :S

Emma Emelie Johanna



MYCKET BRA KVÄLL:)


NEWS FRÅN H&M



bild tagen från:http://shopalicious.blogg

UNDERBART.UNDERBART.UNDERBART
Finns det ett bättre ord att beskriva denna kollektion? Vill ha allt!

.....

varför ska allt vara så svårt? Försöker hela tiden intala mig själv att inte låta mig bli sårad av dig men gång på gång så sitter jag här med ett blödande hjärta och tårar rinner. Mår dåligt, vill försvinna.. vill upphöra att existera. Vill hitta någon nu att älska så jag inte behöver tänka på dig men det är svårt..

Men du vet att det inte kommer fungera med någon annan en mig.. för du kommer alltid tillbaka till mig. Och det är skrattretande för jag vet att det inte är mig lr dig vi sårar....


SNART BLIR HENNES BROR MIN!<3

 



åh jag längtar så jäkla mycket, det bara pirrar i magen! Denna lilla sötnosens lillebror kommer jag få nu till våren/Sommaren. LÄNGTAR.LÄNGTAR.LÄNGTAR
Åh längat tills jag får hemm min lilla bäbis! En liten pojke blir det:) Redan "Tingat" en så jag är Ûber glad!

HAHA när jag låg på sjukhuset i linköping, hög som ett hus av narkosen babbalade jag tydligen väldigt mycket om hur glad jag är över denna vosse och vad den skulle heta osv.

Vad tycker ni? Har ni något förslag till min lillkille? :)


NEW MOON VAR UNDERBAR! NU ÄR DET BARA NÅGRA TORTYR FYLDA MÅNADER KVAR TILLS 3:AN KOMMER!



Har precis kommit hem från Växjö och special visningen av Twilight-New Moon! Såå bra!
Visst jag har sett twilight typ tusen gånger så jag smsade ganska mycket med en viss kille under den filmen men sen! Gud vilken längatn det har varit efter den här filmen! Jag tyckte den var jätte bra, visst har man läst böckerna så märker man ju åtaliga saker som fattas som man egentligen tycker borde funnits med, men den var jätte bra iallafall.. Det ända som var synd var att Robert Pattinson (Edward Cullen) Inte var med sådär jätte mycket i andra filmen... lite i början och sen mot slutet. Men GUD vad han är snygg! Seriöst han är vad jag kallar perfektion av en man! Han är helt perfekt, finns verkligen inget som är fel på jäveln! GUD jag vill ha honom,
I want him bad! Tycker Iallafall till alla er som än inte sett den, ni måste se den! Gudomlig! Och slutet gjorde ju inte mina nerver lugnare heller! Nu är jag nästan franatisk inför tredje filmen!
Gud jag älskar Rob Pattinson.. var bara tvungen att tillägga det.. igen... hihi..
Se den säger jag bara!




TILLÄGNAD MIN VÄN FRIDA

Tack så jätte gumman för att du hjälpte mig fixa bredden på bloggen! tack tack tack!

like i said before... I owe you one ;)



Frida, gnäll nu inte på bilden! DU är jätte söt!<3 Du Är bäst!

Juste.. nu kom jag på.. vart ha min Stina tagit vägen? ska nog ringa flickan senare.. fan klockan är 06.00 på morgonen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig:/ ringer henne när jag vaknar istället :)



SÅ HÄR BRUKAR MIN SÖTA STINA SE UT VID MATBORDET, MYCKET ROANDE FAKTISKT.. MAT FLYGER.. VATTEN SPILLS OCH SPRUTAR.. ALLTID LIKA KUL MED DIG GULLET! <3



SEXY VAMPIRE


Håret ska fixas, make-upen ska snyggas upp med blodröda läppar.. Hel svart klädsel med snygga nitboots och Nya Päls jackan:) Juste får inte glömma lös Huggtänderna;) Haha we're gonna look smoking hot, Like Vampires!
HOT.HOT.HOT







IDAG GÄLLER DET!

Idag åker jag och Nikoline till växjö och vi ska kolla på special visningen av NEW MOON!!!!! först TWILIGHT och direkt efter NEW MOON! Whoohoo!

I'm so exited, I just can't hide it !




SER FRAM IMOT IMON



Eller idag? (00:03) för då ska jag mysa med en väldigt mysig och trevlig kille <3 MYS



GLÖM INTE...

.. att joina min och Ela's Grupp på Facebook - hot NOT blonde
om du är brunett and damn pride of it!

Länken finns lite längre ner om du bara scrollar lite :)




RANDOM..

Idag är det 4månader och 2 dagar tills jag fyller 19år.. kom på det nu lite random haha.
Ursch vad gammal jag börjar bli.. detta är nästan deprimerande!


CUDDLE WITH ME

 

Sitter i sidenklädsen nu och myser i duntäcket, finns det seriöst något bättre? Jo, Kläder och skor så klart! Men mysa under duntäcket ligger på 2:andra plats. Finns dessutom inget mysigare än att ha någon att mysa med i sängen, ååh.

VILL DET NU.

Vilket tycker ni är bäst? Mysa hemma själv eller mysa i någons famn? Mitt är det sistnämnda...

Jag antar jag är en sån typ av människa, en människa som behöver närhet av en annan. Låter inte speciellt självständigt men who gives a crap? Jag vill ha någon som tar hand om mig!

MYS nu ni där hemma, det ska jag...


FINALLY

Idag har äntligen stygnen från bakhuvudet rykt! Förbannat skönt, nu slipper jag det där jäkla kliandet! det kliade något otroligt men nu är det borta=) Min data är äntligen på lagning så jag använder fortfarande min mama's dator men snart får jag min precious tillbaka.
Sitter lite på msn för tillfället och snackar med en sötnos<3 Ska återgå till det så
 
See you later Darlings<3







WHAT GIVES ME INSPIRATION...


OM DU ÄR BRUNETT OCH STOLT ÖVER DET...

Gå med i min och Ela's klubb på facebook hot NOT blonde



http://www.facebook.com/album.php?aid=121753&id=176381734309&saved#/pages/hot-NOT-blonde/176381734309?ref=ts

DAGENS OUTFIT

SKIT KASS KVALITET MEN MAN TAGER DET MAN HAVER....




KILLER HEELS


Svarta byxor från H&M
Oversize bikerjacka från New Yorker
Mössa från H&M, förrförra vintern
Grå trekvarts långärmad tröja från Monki
Killer heels från Deichman


operationen är gjord, nu ska bara stygnen och bandagen av:)





fasiken jag hann inte säga allt jag ville ha sagt..








 




HAHA KOLLA IN KILLARNAS MINER! HYSTERISKT!




ÖNSKEOUTFIT


DISAPOINTED

Hej allihopa.. sitter hemma nu och kollar Jerry Springer (Älskar det programmet, haha) och har annars almänt tråkigt. Skulle igentligen till Mode huset idag med Alicia men tydligen kom det saker upp så hon kunde inte komma innan som stängde. Vilket suger. Var verkligen jätte sugen på att gå och kolla kläder osv.

Vad tkr ni? Blir man inte besviken när ens planer går i kras i sista minuten..?  hmm..


TÄNKER LIGGA HÄR FÖREVIGT...


JAG ÄR HUNGRIG

... men klockan är halv 12.. får inte äta så sent.. men.. jag.. är.. så.. hungrig...

VIDEO INLÄGG



Ser att jag ser kolosalt stor ut på detta inlägg i mina stora mysbyxor! Ursch! så ser jag inte ut! Jaja.. nu när nya livet satt igånr ska träningen också bli stenhård! Ska tillbaka till min normal vikt, 48kg. Jag är som sagt bara 1.60 så det är normalt. Säger det nu så ni inte tror att jag är något anorektiskt fall.. Ska bara tillbaka till normalvikten.. har bara några kilo kvar att gå:)  jaja hoppas ni gillade min video..den kanske inte var i den bästa kvalite' menmen jag får ta det jag har. Men jag lovar att jag ska försöka hitta den där santans sladden som antagligen grott ben och sprungit iväg.. I'll find you, you can't hide forever

Kyssar på er<3


HAHA JAG DÖR, FÖR JÄVLA ROLIGT!





Särskilt den sista, när hon ska föreställa den där jordekorren lr vad det nu var, hysteriskt hahahah!

JAG VILL SHOPPA IMON...



Vem hänger med? :)

ALICIA FÖLJER MED!

NICOLE OCH ELA EN HELT VANLIG DAG TILLSAMMANS





     




BÄSTA VÄN -v-


Nicole & Ela Narrar fjjortisar med fjortisspråk! Haaha





Mitt allra första videoinlägg, shit. Kanske ska börja göra detta lite oftare fast mer seriösare? ;)

JAG VILL SHOPPA, NU!



Idag åker pälsjackan på:)

JAG SKA FÅ EN HUND!!!!



Åh är i helt extas, jag ska bli mamma!! Dock inte denna på bilden men samma ras.
Ahh! JAG SKA BLI MAMMA! JAG SKA FÅ EN BÄBIS!!

SKA SLÄPA ELA MED MIG TILL MODEHUSET IDAG;)



Vaknade imorse, jätte trött, har jätte ont..men så tänkte jag... Jag vill shoppa idag!
Och jag blev genast mycket piggare och gladare, haha det kan ju dessutom bero på alla smärtstillande tabletter jag får för tillfället men men, glad är jag iallafall haha (A)

NEJ NU JÄVLAR...



Kan ni någonsin känna att ni seriöst hatar någon så mycket att man fan hoppas all världens olycka händer dem? Så känner jag då och då.. Jag har någon/några i tanken nu..

Åh säger jag bara och skrattar!

TITTA VAD JAG HAR!!!


DU BETYDER OTROLIGT MYCKET MIN KÄRA VÄN<3



 


JAG HAR FÅTT KOMMA HEM IDAG!



Här har ni en bild tagen idag på mig hur jag ser ut därbak.. såret/stygnen får ni inte se för ja.. jag tror faktiskt inte ni vill se för det är skit äckligt! Jag SKA dessutom skaffa hårförlängning efter detta!!

Idag fick jag komma hem från sjukhuset,vilket är jätte skönt! Åkte ju som sagt till Lindköping i onsdags och jag blev opererad natten till fredagen. operationen blev klar ca. 01.00 på natten och sen vid 02.00 vaknade jag upp från cykosen, jag säger bara SMÄRTA , fyfan jag har nog aldrig kännt en sådan känsla i hela mit liv tidigare. Kunde varken röra mig, prata pågrund av intuberingen som gjort min hals helt f*cked up. Ingen härlig känsla.. Gick ständigt på tunga mediciner som gjorde att  jag sov hela tiden förutom på natten då jag vaknade HELA tiden pågrund av smärtan..Sen var jag dessutom tvungen att ligga med syrgasmask hela tiden för tydligen så sjönk min syresättning med 20procent såfort jag somnade, vilket inte alls är bra. Ens syre ska typ ligga på 98-99 av hundra, det är normalt.. så fort jag somnade hamnade min syresättning till 81.. NOT GOOD. Men det löstes tillslut. Sen kom febern, fram och tillbaka hela tiden kom den.. hade 39,5 graders feber vilket gjorde att jag svettades som en jävla gris, fyfan jag måse blitt av med minst 3kg pågrund av all den svettningen....
Sen fick jag åka med ambulans till kalmar sjukhus där jag nu legat i några dagar. Sjuksystrarn och läkarna där va verkligen super trevliga och snälla mot mig (Dom på lindköpings sjukhus var också jätte snälla).
Men men nu ligger jag iallafall hemma och ska försöka få någon typ av sömn inatt (tveksamt).
Ser iallafall imot imorgon, ska träffa Ela som jag inte räffat på någon vecka nu, ska bli kul:) Måste dock ta det väldigt lungt, har ju typ precis börjat gå igen så:/ 


JAG KOMMER STRAX....



... jag måste springa ut och ta mig en cigg:) Ursch blää igentligen!


I JUST LOVE GRAY



JAG FÅR ÅTERGÅ OCH RÄKNA FÅR..

... för sova måste jag göra nu så jag inte blir allt för nagativ till dagen som kommer.. Imorgon kommer det nämligen bli en VÄLDIGT lång dag på Lindköpings sjukhus. Åker alltså dit för andra gången nu, och nu fan ska den där jävla operationen bli av! Om jag så måste så gör jag första snittet själv så dom MÅSTE göra klart det, smart.. haha maybe not.
Men som sagt imon åker Jag till ett fjärran land, så önska mig lycka till:)


ME WANTS IT..



pic: passepartout.webblogg.se
Toppar chicy, diadem Monki, halsband, sjal, body & skor Topshop, tröja & keps Monki, örhängen, väska & ring Topshop, cardigan Chicy.

1 FÅR, 2 FÅR, 3 FÅR.. 4 FÅR, ÄSCH LÄGG NER!

Jag är inte trött.. men jag måste sova.. vilket dilemma...


METALLICS


pic: Carolines mode


är jätte hett hett hett i höst! Spring och köp något i metallic nu, spring!

IAM GOING TO WERE THOSE PURPLE LEGS PROUDLY!


TIME SEEMS TO FLY BY, DOESN'T IT?


INSPIRATION


Pic från Carolines Mode

TAKE ME AWAY TO THE BIG APPLE


THE SHOULDERS





Denna sjukt snygga tröja kommer från Chicy and me wants it!

23:30


DESIRE


Vill verkligen ha dom svart bootsen till höger som kommer från VAGABOND, gorgeous! Skorna till vänster har jag ingen aning vart dom kommer ifrån men dom är fula så:) Skorna i mitten kommer från Jimmy Choo / H&M

GORGEOUS



Tänka sig att dessa snygga tights finns på Gina Tricot för ynka 99kr.. Hmm kanske hinner springa förbi imon?

ÅH... ÅH.. SNÄLLA VILL HA.. BARA DETTA, JAG LOVAR!


WHAT?!? I'M I GOING BLIND??



Dessa snyggingar har jag totalt missat!?! Hur kunde mitt känsliga öga missa något så vackert?? Vet iallafall nu att dom kommer från H&M och JAG SKA ha dom! Så var det med den saken.

GE MIG GE MIG!!



Den där jackan ser bara för härlig ut!?! Sådär ful-snygg... MÅSTE HA DEN!!

Skorna däremot, ursch.. dom vill jag inte ha.. dom var skit fula.. enligt mig:)

IT'S CALLED INSPIRATION


QUEEN

Sitter  och skriver lite till ett engelska projekt.. som handlar om Queen:)
Detta är vad jag kommit fram till än sålänge på en av punkterna.. 

  • Queen is known for their musical versatility, with influence from stiles as pop, rock and heavy metal. They played their unique guitar playing with the ability to get the audience involved with the bands concerts.

Queen is the only band mixing all kind of music genres to make their own kind of music style. For an example, glam rock, rock, heavy metal, opera rock, pop rock, progressive rock, is a few of the stiles Queen has been influenced by.

Låter det något bra?


Min dator är i Teknik himmelen

hejsan kära blogg
Sorry för den crapiga uppdateringen men min dator är fortfarande död, vilket suger!
Jag har fortfarande garanti på den så dom ska fan laga den!!
Sitter i skolan nu och chillar.. har engelska lektion.. vilket är tråkigt.
Vad gör ni?

Kyssar på er sexy Ladies and gent's

RSS 2.0