MAKE UP STORES KURSER
För er som bor i Kalmar finns dessa kurser att välja bland.


PRIVAT KURS:
Denna kurs är för en deltagare åt gången. Tanken med kurses är att få personlig rådgivning i sminkteknik, makeup redskap samt kunskap om produkterna. Under 50minuter får du råd och tips av en proffessionell makeup artist om hur du på bästa sätt framhäver dina drag samt vilka färger som passar dig. Du får själv  välja om du vill ha en dags- eller en kvällsmakeup. I kursen ingår även konsulation om hur du på bästa sätt tar hand om din hud. Kursen kostar 495:- och för detta belopp får du även välja valfria produkter. Lägger du till 100:- får du en vårdande ansiktsmask aplicerad före makeupern.
TID: 50 minuter PRIS: 495:-GRUPP KURS:
Denna gruppkurs hålls för 6-12 deltagare åt gången. Kursen pågår i ca 3 timmar och inleds med att en av  våra proffessionella makeup artister visar en dag- och en kvällsmakeup på en av deltagarna. Under demonstrationen får du råd och tips i hudvård, smink teknik och makeupredskap. Efter demonstrationen har deltagarna möjlighet att själva lägga sin makeup under vägledning av vår makeup artist. Kursen kostar 350:- och efter kursen väljer du ut produkter för hela kursavgiften.
TID: 180 minuter PRIS: 350 SEK/person


GRUPPKURS SLUTET SÄLLSKAP:
Anordnas för just ert sällskap och era önskemål. Ni bestämmer själva antal deltagare, men kurslokalerna rymmer max 10 personer. Kursen kostar 2500:- och istället för att plocka ut produkter för kursavgiften, handlar ni med 20% rabatt på hela sortimentet.
TID: 180 minuter PRIS: 2500:-

MAKE ME UP:
Under 30minuter får du råd och tips av en proffessionell makeup artist om hur du på bästa sätt kan framhäva dina drag samt vilka färger som passar dig. Du får själv välja om du vill ha en dags- eller en kvälls mskeup. Kursen är för en deltagare.
TID: 30minuter PRIS: 300:-

BRYNPLOCK: Få dina bryn plockade till en jämn och fin form. Efter brynplocket sminkas och formas brynen.
PRIS: 145:-

PRIVATKURS - EYE DE LUX:
Under 50minuter får du en fantastisk kvällsmakeup som inkluderar prynplock, ögonmakeup och lösögonfransar. En proffessionell makeup artist delar med sig av sin kunskap i färg och form för att du på bästa sätt ska förhöja dina personliga drg. Kursen kostar 495:- och efter avslutad kurs får du välja valfria produkter till resterande värde. Lösögonfransarna är en produkt som dras av på kursavgiften.
TID: 50minuter PRIS: 495:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0