GODNATT


NYA THE HILLS SÄSONG 6!

Har precis tittat på första avsnittet av The Hills säsong 6 och intrigerna har redan satts i full rörelse! Längtar som galet efter nästa episod, då Spencer tydligen blir helt "insane" !? Kristin bli anklagad för att knarka.. Och Heidi´s mamma är sparar inte på skämten om Heidi´s operationer. Haha ja, detta får då inte missas!
Lite smått sjukt att man tittat på detta egentligen.. Det är ju en ganska simpl serie och så men det är ör fan beroende! Sjukt bra är serien!
Och frågan alla nu undrar, kommer Lauren Conrad tillbaka till serien? ;)

Här får ni lite foton som är tagna för den nya säsongen av The Hills, säsong 6 :)








21:00


A FEW OF MY FAVOURITES.


BORED

Funderar på att sätta igång en film. Dock är jag sjukt trött på alla filmer jag har.. hmm


EVER HEARD OF THIS THING CALLED FUN?

Synd att vissa väljer att vara tråkiga!

TELL ME.

Hejhej kära läsare:)
Ligger just nu i sängen och glor på tv, haha mina ögon blir snart fyrkantiga! Vissa dagar har man verkligen inget alls att göra och då blir det TV:n som gäller;) Har nu tittat klart på dom 2 nyaste avsnitten av
Desperate Housewifes och senaste avsnittet av Gossip Girl, älskar serier!

NU vill jag veta, vad tycker ni läsare om att titta på? :) Kom igen och svara, blir lite roligare då, sjukt tråkigt när folk bara bläddrar förbi! KOM IGN NU!

Detta är mina favoriter just nu:) FAN OCKSÅ! NU GLÖMDE JAG COUGAR TOWN! Jaja den med iallafall:)

MINA SONIA RYKEL SKOR. KÄRLEK.


SOMMARKÄNSLOR.



SNART SLÅR JAG ETT BASEBOLL TRÄ IGENOM DATA SKÄRMEN!

ASSÅ jag hatar skolans datorer!!!
Precis skrivit klart ett långt inlägg och då ska den jävla datorn stänga av sig och sen starta upp fliken igen.. och allt jag skrev är borta!! HELVETE!

Onödiga kommentarer tänker jag inte ens bry mig om!

VAR ÄR DINA TRÄNINGS KLÄDER??

Haha det frågade hon som hjälper mig på sjukgymnasten.. Jag gapar som ett fån och fick bara ut detta:

eeehm.. vaa..ehm, träningskläder?

Jag visste faktiskt inte att det var träning TRÄNING idag, trodde ju bara att det skulle bli några övningar för nacken och rygg..

Så människorna som var där fick nog en rolig syn för ögat när lilla jag kommer in med svart tajt linne/klänning och en knuten jeansskjorta och pressar på dom tunga maskinerna! HAHA


(Gammal bild - när duktiga jag gymmar lite, glömde inte heller träningkläderna här, haha)

INSPIRATION


GIVE ME! GIVE ME! GIVE ME!



INTE OKEJ!

Kom på en sak som hände på Palace i fredags.. var väl inte en jätte grej men det var inte okej ändå.
Under kvällens gång så var det en kille som fick för sig att han ville dansa med mig och min tjejkompis. Han tog tag i min arm och började dra mig mot dansgolvet. Jag ville inte dit bort med tanke på allt skum och sen för att jag inte ville dansa med honom?
Så jag ber honom vänligt att släppa mig, han greppar tag hårdare om min arm och drar ännu mer. Vid det här laget började ag bli förbannad. Jag höjer rösten och säger till honom att släppa mig genast.. men tro det eller ej.... Han släpper inte taget!
Vid det här laget så gjorde han illa mig (han höll så förbannat hårt i min arm), Jag skriker åt honom att släppa mig, en annan kille vid dansgolvet såg detta och knuffade till killen på armen. DÅ slet jag mig loss och gick därifrån.

SERIÖST alltså, så beter man sig inte! Man ska aldrig försöka tvinga någon att göra något de inte vill. Antagligen var denna kille helt jävla fucked up in the head, för jag sa till honom flera gånger! Dessutom såg han ut att vara typ 30 bast! Vad fan gör en kille/man vid den åldern på ett ställe med ungdomar på 18-19 bast?!

Ville bara få ut det! Att om någo gång ni mina läsare skulle råka ut för något liknande, låt ingen tvinga dig till något, be någon om hjälp och om det inte hjälper, slå jäveln över ansiktet så han/hon slutar!


Sådär.. Nu fick jag ut lite aggressioner:)



DET FULASTE JAG SETT.

Såg en... hund idag, med världens överbett :P Ful som stryk, haha.. Var bara tvungen att säga det. Haha

PUNKED.

Hm, undra om dom kommer få in denna lilla skönhet igen? Man kan alltid hoppas :)

Skämt åtsido så, nej nu skojade jag bara med folk på facebook. Ingen utförsäljning av hela min garderob;)


LEO

Jag köpte denna lilla shortsdress i leopardprint för endast 99:- på H&M och jag är väldigt nöjd med detta fynd. Blir väldigt snyggt i sommar till en solbränd kropp och sandalen. Dock funkar det ju också när man ska ut, med en kavaj och höga klackar. Som mina Sonia Rykel skor som skymtar längst ner :)

Ber om ursäkt för den grymt dåliga kvalitén på fotot.. mobil kamera...






SMS-inlägg


SMS-inlägg


SKUMPARTY PÅ PALACE I FREDAGS.




Jag blev GRYMT misslyckad på alla bilder... suck.

SOMMAREN ÄR PÅ G!

HallåHallå.
Precis kommit hem från stan med Marija:) Mycket trevligt hade vi. Blev att kolla lite i butiker och ssedan sätta sig på uteserveringen och mysa i solen. Blev helt överlycklig over att jag kunde åka till stan med bara en kavaj på! SOMMAREN ÄR PÅ G! Wihoo!

Gjorde även ett litet köp på H&M :) Mycket fin till sommarn måste jag säga! Visar er sen.

Puss <3


SMS-inlägg


kom precis hem från palace skumparty, och ...

foto0437j (MMS)

kom precis hem från palace skumparty, och Fyfan vad jag ser ut! Nicco ringde precis, stackarn sitter i malmö i idol-kön och fryser Arslet av sig, i skinjacka utan något annat med sig! 8 timmar har hon väntat i kön, fyfan alltså! Nu tänker jag decka!


TIRED.

Har precis kommit till skolan och jag är dötrött! Sov hos Ela inatt, hjälpte henne med ett fotoarbete så och det blev ganska sen. Halv 3 gick vi och lade oss.. Jag är trött som ett as, snälla någon smäll mig i huvudet med en hammare eller något så jag tuppar av.. så skönt, haha!

Här får ni en gammal bild från 2006, på Liseberg.


LITE GAMLA BILDER ;)

 

Danne & Jag.

Att visa kanten av BH-n var tydligen ett trademark som uppstod ofta på bild med mig! Fult!


Nu tänker jag svälta mig själv till ett skelett ;)

Hejhej allihopa.
Sitter hemma hos en god gammal vän just nu, lilla Danne:) och remonesar över the good old days! Hittat en massa sjukt gamla bilder, och sjukt mycket bilder på mig, jag är sjukt smal!!What?!? NU MÅSTE JAG FETT BANTA!!

Hör av mig när jag svält mig själv lite ;) hehe.

(Bild på mig från 2006! så smal! Så fin!)

PESSIMISTISK? JAG?

Sitter i skolan nu på EA-tid. Vilket suger.. Har snart Foto A. också.. och det suger med.. vi ska göra en jädra broschyr.. vilket suger. Haha Jag är SÅ positiv idag;)

NICOLE OCH ELA <3

Detta är en liten tribute film till mig själv och min bästa vän Ela. Vi har gått igenom mycket dessa år, och det gör att du bara betyder så mycket mer! Så, i och med det så tänkte jag bjuda på dessa sjukt hemska bilderna! Visst en del av dom "gamla" är inte så farliga medans andra.. ja, det fnns inte mycket att säga. Men så finns det ju nyare bilder och en dom är helt okej:) Vi har lämnat fjortisperioden i 8:an ;)


THE SUN IS SHINING, BUT IT MIGHT ASWELL BE RAINING.

Hej allihopa.
Hemma igen efter ännu en dag i skolan. Är på lite dåligt humör just nu så detta blir inte ett långt inlägg. Hade gärna mublerat om i mitt rum, men vill inte göra det själv.. sånt är så tråkigt när man är själv. Och nu känner jag att mitt rum är ett hopplöst case.. kanske ska ta fram en tändsicka och bara älda ner skiten?! Då har jag iallafall ett skäl att börja om och möjligen få det som jag vill. Jag är på dåligt humör.

Gammal bild! typ 8an? Haha man kan till och med skymta min gamla tungpiercing!



DON´T WORRY, THE SUN IS SHINING.

1. Det var så fint väder idag så passade på att ta en kopp kaffe och sätta mig utomhus.
Söta Elin satte en liten blomma brevid min kaffe när jag skulle ta ett foto
2.
Elin ville att jag skulle ta ett foto när hon fiskar i det fina vädret..
3.
Jag sitter i det fina vädret och njuter med en kaffe:)






190410

textkommunikation nu... bajs.

YOUR ARMS ARE LOVELY.


HYSTERISKT ROLIGT!

True Love from Filippa Smeds on Vimeo.

Jag garvade så hårt igår när jag såg denna videon gjord av Gillo Filippa och hennes pojkvän. Sjukt roligt. Gillar både hennes och hans blogg skarpt!  http://www.radarzine.com/blogg/gillofilippa/ 


FRIDAY NIGHT.


GOODNIGHT AND SLEEP TIGHT.


I SLEEP WITH MY HEELS ON.


ABBEY.


I TURN THE LIGHTS OUT.

Jag orkar inte blogga just nu... kanske senare idag, kanske om någrra dagar. Vi får se.



You love all sailors, but hate the beach, You say "Come touch me", But you're always out of reach

Hejhej mina unedrbara trogna läsare!
Jag sitter i skolan nu och har precis redovisat (äntligen) mitt musik tema på powerpointen. Det gick jätte bra, dock var jag inte alls nöjd med en av bilderna jag tagit. Kände nu att den inte alls följde den röda tråden som de andra fotorna gjorde. Bajs. Aja the show must go on.

Nu ska jag springa iväg till skolsyster och be om lite salva till my new tattoo. Glömde krämen hemma idag.. hur länge ska denna grötighet i hjärnan fortsätta? haha.

Puss så länge!

(Två av mina bilder jag tagit, som jag använde i Musik Temat. Till låten Never say never av The Fray).

 

Your laughter's liquid, But your body's pine

Ojojoj då! Statestiken sköt i taket när man gjorde något lite galet.. hehe kanske borde bli som Kissie?
Haha eller ALDRIG. Haha flickan är ju inte riktigt vettig i huvudet :)

Men det kanske inte jag heller är, med tanke på att jag går och skaffar mig en tatuering som om det skulle vara ett impulsköp av en ny tröja :P

Fan vad den svider btw. :/


I prencip såg jag ut såhär idag ..


JAG HAR GJORT TATUERING N#2 !

Jag fick något typ av Impulsivt meltdown och kände jag behövde göra något! Det är väldigt typiskt mig att göra något sådant här. När jag är väldigt känslosam (oftast negativt stäm) Så får jag för mig att göra något (oftast mot mig själv) För att inte känna den känslan, utan konsentrera mig på på en annan känsla. Så.. där har vi det.. Jag har tatuerat mig igen:) Bilden på det färdiga resultat får ni se nu i dagarna. :)



Jag har gjort något helt sjukt impulsivt ...

Jag har gjort något helt sjukt impulsivt idag, Haha jag är fan galen! Att jag utsatte mig själv för detta igen! Berättar vad jag gjort när jag kommit hem och så ska ni få lite bilder också;) puss så länge!


INSPIRATION MODELS OF DUTY - RUBY ALDRIDGE - NEWCOMER TO WATCH.

 

INSPIRATION

Svart är snyggt! Titta bara här, shnyyggt! Don´t get me wrong, älskar färger och olika mönster men svart är så jäkla snyggt. Passar till allt. 

Hennes leopard väska är faktiskt lite lik den som finns att köpa på H&M nu..




H&M Väskan...


IN MY HEAD IT´S GOING DOWN.

Tjena folket, hur går det i svängarna? ;)
Sitter och degar i skolan på Studieteknik, suck..  Sitter och räknar minuterna tills jag slutar.. exakt 30minuter kvar nu då. Sen stan med Marija :)

Hur schysta är inte dessa skor?! Finns dom i tjejmodell? ;)


stockholmstreetstyle.feber.se

INSPIRATION


DEEP INTO THE DARKNESS WHERE I HIDE.


NOW WHERE DID I PUT THE..... ?

Hejhej kära läsare.
Jag vet att jag inte visat än vad jag köpte idag men har inte hittat kameran och kameran på mobilen suger ju balle. Funderar faktiskt på att köpa en ny kamera. Har ju den senaste tiden använt min lille systers kamera då lilla jag tappat bort mina sladdar till min kamera. hmm.. Vi får se. NU, Scrubs :)

(Btw, ELAA! Nu måste vi leka! Din present väntar på att bli öppnad! )


MIN DÅLIGA HUMOR, HEHE


Vad kan jag ha köpt idag? Visar när jag ko...

foto0416m (MMS)

Vad kan jag ha köpt idag? Visar när jag kommit hem:) puss


GODNATT.

foto040 (MMS)

GODNATT.


INATT HAR HIMLEN DIG.

Det är en sorglig dag idag... Våran lilla Pysen finns ej mer.

Vila i frid, vi älskar dig.

EN BILD TAGEN AV MIG.


SATURDAY NIGHT PICTURES


(Fan vad ljus bilden blev!! )




Denna bild på Rasmus får avsluta denna kvällen. Haha det roligaste den kvällen var ju när Rasmus ansåg att drick pulver från en sån där liten påse som brukar ligga i skokartonger med Rom var en bra idé. Haha Vi trodde han skulle dö, stackarn. Gud så nervös han blev där i slutet! :P

DETTA FICK BLI FREDAGENS OUTFIT

Haha, ni får ursäkta strumporna på bilden, jag lovar, jag gick inte ut så, haha.





FRIDAY NIGHT PICTURES


(Denna Bild var endast menad som luft pussar, då Johanna bestämde sig för att lägga en fet jävel på mig när blixten slog, haha)


(Mötte sedan Nicco på stan. Pallade inte med bussen så jag gick till Nicco& Philip istället).


Denna muppiga bild får avsluta kvällen. Jag kan säga såhär iallafall.. Jag vaknade upp på lördagen och mådde precis så som jag förtjänar! Fyfan.

YOU´LL ALWAYS BE MY BEST FRIEND.

Hejhej mina kära läsare (Och Jennie som jag vet kommer läsa detta)
Hur har eran dag varit ensålänge? Min har varit lugn och stillsam.. Bokade även mina Tenerife Biljetter! SÅ SJUKT GUTT! Nu slipper jag iallafall oroa mig för det. Anyway, min typ "barndomskompis" Jennie, ringde mig tidigare och stoltserade med att hon körde bil och att hon skulle komma förbi mig:) Och så sant som sagt så kom hon rullande i sin egna bil, så stolt!
Var ju lite illa tvunget att sätta mig i bilen med henne, hennes pojkvän och deras två kompisar, trevligt folk:) och körde omkring lite.

Jag måste faktiskt erkänna att det inte alls var så illa som jag föreställde mig.. haha innan jag satte mig i bilen började jag känna skräcken krypa igenom kroppen för jag tänkte alltså sätta mitt liv i Jennie's händer.. Jennie som jag växt upp med och jag lovar att varje stund med henne har aldrig varit riktigt normal? Haha! Jag menar, i högstadiet tillexempel, på lunchrasterna brukade vi gå hem till mig och ibland spott kriga !?! Eller den gången vi tog en tändare och hårspray och eldade nästan upp hela mitt rum?!?
Ja ni kan ju tänka er? Detta var liksom inte ens bland dom top 100 sjuka grejer vi gjort tillsammans! Men oj så kul vi haft! :)
Galet, galet, galet... Men jag skulle inte för alla pengar  världen byta ut våra sjuka stunder.

Jennie jag vet att du kommer läsa detta snart så... Jennie, dig vill jag ha i mitt liv föralltid! Livet blir alltid ljusare med dig omkring även fast allt känns bäcksvart. Och jah hoppas kunna spela en viktig roll i ditt liv i framtiden! Du vet vad jag menar:) Ger en liten ledtråd GUDMOR ! :D hihi
Jaja nu ska jag bjuda på lite roliga bilder på mig och Jennie, haha!


(hehe btw så var det Jennie som sa till mig att skriva ett jätte långt inlägg om henne, annars skulle hon bli väldigt sur, haha!)


KVÄLLS TRÄNING

Nu ska jag köra en 20 minuters träning på cykeln. Bränna Bränna Bränna!

HEY.

Hejhej kära läsare. Kom nyligen hem från en hel dag med Carl. Hade as kul verkligen:) Började med att gå på stan och shoppa lite, jag köpte jeansskjortan precis som jag sa att jag skulle, och ett svart linne. Sen hjälpte jag Carl hitta lite kläder också:) Hann även med en trevlig liten fika på Café Corner och snackade om BLOGG FENOMET hehe :P

SEn blev det en lång tur runt omkring stan för att ta lite bilder till Carls FOTO A arbete.  Haha Mycket skoj hade jag iallafall med honom, ser fram emot att ses igen, din flum;)


en dagens. Hann inte ta någon bättre, var ...

foto0378w (MMS)

en dagens. Hann inte ta någon bättre, var tvungen att springa till bussen. Nu blir det stan och fika med min kära Flumkompis Carl:) puss så länge!


O M G

Har precis tittat klart på Cougar Town.. och ve ni vad? Jag är INTE trött.. chocker!

I THINK I´VE BEEN DRUGED?

Hejhej mina underbara läsare.
Klockan är snart 02:20 och jag kan inte sova. Allvarligttalat så börjar jag undra om någon smugglat koffeintabletter i min Juice ?! Har alltså nu tittat på två av dom nyaste avsnitten av Grey's Anatomy (Jag lipade som bara den!) och sen direkt efter så kollade jag dom två nyaste avsnitten av Gossip Girl. Och jag är fortfarande inte trött.. Jaja vi får väl se hur jag känner om ett tag.. nu ska jag titta nyaste avsnittet av Cougar Town.... (GUD vilken serie nörd jag är!)


SKJORTAN?!?

Jag är vaken och ha lite ångest..för jag vill ha en jeansskjorta! Måste köpa en imorgon! Kan inte fatta att jag vait så lat att jag inte "orkat" köpa en jeansskjorta. What the F*ck it wrong with me?!? Så imorgon köps en jeansskjorta. Bra, då var det bestämt!

En annan sak! Jag har nu börjat med mitt nya liv! Jag ska träna sönder nu varje dag, med motionscykel här i mitt rum! Fatta att kalorier kommer brinna nu! Tränade en timme igår och en timme idag.. så om jag fortsätter med detta nu fram till sommarlovet så kommer jag vara riktigt snygg till sommaren ;) Gutt.

Nu måste jag bara komma ihåg att hålla detta löfte :P


ELECTRICITY IS RUNNING THROUGH MY BODY

Sådär ja, nu har jag delat med mig lite mer om de kommande trenderna. Hoppas ni blir lite glada över det:)
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila med min Tense (En liten apparat som ger elektriska stötar till min nacke, har nackproblem!) och kanske sova lite.

Puss Darlings <3

(bild på ett gulligt fik i stockholm.. gulligt och rosa! )

SÄSONGENS MÅSTEN

SNICKARBYXORNA

Overallens avslappnade, bekväma kusin heter snickarbyxa. Den här säsongen är det inte bara småbarnen som favoriserar plagget som gör sig lika bra i sliten denim som i mjukt skinn eller blankt satin. Alla är lika söta.


SÄSONGENS MÅSTEN

TRÄSKORNA

Ljuva barndomsminnen. Träskor är inget nytt  för oss svenskar -  vi är uppvuxna med klumpfötter och de senaste somrarna har Hasbeens dominerat på skofronten. Nu kommer de i ultralyxiga versioner från Chanel, Louis Vuitton och Miu Miu


SÄSONGENS MÅSTEN

MILITÄRJACKAN

Med glittrande epåletter, medaljer och förgyllda knappar är Balmains armégröna jacka en vinnare. Och en stilbildare. En funktionell och lagomrockig militärjacka är ett måste i vår - till den korta kjolen eller ett par smala jeans.


SÄSONGENS MÅSTEN

SHORTSEN

Den eviga sommarhitten. Och ju kortare. desto bättre. Barbara Bui gör shortsen i mjukt skinn, Prada i palmtryckt sden och Isabel Marant kombinerar dem fint med stövlar.


SÄSONGENS MÅSTEN

BODYN

Det är nästan som på 80-talet inte sedan dess har bodyn vistats så flitigt på catwalken. Det hurrrar vi för: med sina rena sexiga linjerr kombineras bodynlätt med adra plagg. ASportigt, chict eller tropiskt, det är bara att välja.


SÄSONGENS MÅSTEN

DEN LILLA BEIGE

Glöm den lilla svarta i sommar. Nu går vi på fest och strålar i beige! Tänk sexigt draperat som hos Burberry, tufft och taggigt som hos Giles.


Burberry Prorsum. Giles

THE WHITE RABBIT.

BILD RITAD AV MIG!




I FEEL LIKE PAINTING THE WORLD

Nu blir det målarblocket! Typiskt mig att jag alltid får såna här fixar sent på kvällar! Kommer antagligen sitta hela natten så kanske slänger in några inlägg inatt! Puss så länge!


BURIED DOWN DEEP WHERE THE SUN DON´T SHINE, THE MONSTERS ARE BURIED DOWN DEEP INSIDE.

Hej mina kära läsare!
Har gjort en ganska mycket mode inlägg idag och imorgon kommer det ännu mer! Missa inte det för då kommer jag lista upp vilka måsten i garderoben man bör ha i sommar!  Så glöm inte att kolla det! ;)


VÅRENS MÅSTEN!

PLASTIKOPERATION

Trendig transparans - plastiga regnjackor med coola passpoaler i kontrastfärger är säsongens bubblare. Matcha med en plastväska.


Zac Posen S/S 2010

VÅRENS MÅSTEN!

COWBOY & INDIANER

Rena vilda västern, men ingen är tvungen att välja sida. Vårens melodi är att ta det bästa från båda: både indiantjejen med mängder av pärlor oh fransar och den jeansklädda cowboybruttan insprerar.





VÅRENS MÅSTEN!

BLOMSTERTID

En återkommande mönsterbild i vårkollektionerna är blommor. Vårens utbud består av maffiga bokmärkesblommor, moderna fototryckssvarianter och söta Libertyblomster. Fint att krocka olika blommönster.


VÅRENS MÅSTEN!

DARLING DENIM

I finanskrisens spår har jeansen intagit catwalken! Den kanadensiska smokingen (denim från topp till tå) får en renässans, liksom jeansskjortan och jeans kjolen.


VÅRENS MÅSTEN!

KAKIKOMMANDO

Kultserien Mash får fungera som vårens stilskola. Fokusera på coola militärjackor, skjortor och snygga armé- inspirerande klänningar i oliv, kaki eller lera.


VÅRENS MÅSTEN!

UNDERST ÖVER

Behån och trosan får status som topp och byxa. För bart?`Låt den kika fram under blusen eller sätt den ovanpå ett linne.


Balmain Spring 2010 Fashion Show (full)


Alexander Wang Spring Summer 2010 Full Fashion Show


Marc by Marc Jacobs Spring Summer 2010 Full Show


Versace - Spring Summer 2010


John Galliano - Spring Summer 2010


Christian Dior - Spring Summer 2010 Details


Stella McCartney - Spring Summer 2010 Full Fashion Show


VÅRENS MÅSTEN!

VOLANGVÅGEN

Små, stora, många, och långa - vårens volang har många uttryck. Det viktigaste är att den finns med.

Lanvin Spring Summer 2010

VÅRENS MÅSTEN

KLASSIKER

Draperingar en masse -  ett lika klassiskt som enkelt sät att skapa en effektfull silhuett


Burberry s/s 2010


VÅRENS MÅSTEN!

GLOBETROTTER

Jorden runt i bara en outfit -  det har många av modehusen haft som ambition. Det är kimoner och obibälten, ikattryck krockstylade med sköna afrikanska batiktryck. Och knyt ihop din mönstrade sarong med en vacker saridrapering.


VÅRENS MÅSTEN!

SORBET, VITT & CLEARASIL

mmm... Frossa i vårens fräschaste sorbetfärger - Pistasch, citron och persika. Eller satsa på en klassisk vit kostym eller den bästa av basfärger: Beige.


VÅRENS MÅSTEN!

NATURBARN

1700-talsfilosofen Rousseaus motto "Åter till naturen" passar perfekt som säsongens ledord. Romantiska naturtolkningar tar sig uttryck i ofärgat linne, flätat strå och blomsterbroderier. Färgskalan är okonstlad, allt mellan beige ocg gräddvitt fungerar.

Dolce&Gabbana S/S 2010




Chanel - Spring Summer Preview 2010

VÅRENS MÅSTEN!

SPORTNYTT

Sportintresset når nya höjder: Amerikansk fotboll-axlar, dyktjejer och tennisdonnor. Eller välj vad som helst i gråmelange


VÅRENS MÅSTEN!

NYSKRÄDDAT

Säsongsnytt: Få sömmar, en ren silhuett och minimalt med detaljer.
- Vi kan kalla det snyggminimalism. Elegant och sofistikerat mode för vuxna kvinnor.






Sista fikan i stockholm. Sitter på wienerk...

foto0368 (MMS)

Sista fikan i stockholm. Sitter på wienerkonditoriet på Östermalm. Efter fikan blir det även en sista shopping tur;) kram


Fan vad mycket jag kom på att Blogga om Nu...

foto0359 (MMS)

Fan vad mycket jag kom på att Blogga om Nudå. Färgade håret tidigare idag som ni kanske ser:) dark Chocolate, Mums..


Vår middag idag! . . . . . oliver o...

foto0363 (MMS)

Vår middag idag! . . . . . oliver och sprit, det är så det ska vara! ;)


Juste! Köpte skor idag, från Sonia Rykel s...

Juste! Köpte skor idag, från Sonia Rykel som jag visar imorgon, älskar dem!


sitter på tranan så odenplan och myser. Sy...

foto0362 (MMS)

sitter på tranan så odenplan och myser. Syrran sitter och dricker Cava Och jag sitter som vanligt med stark ölen i handen, som en tomboy jag är;) puss Darlings


HAHA!! Jag lyckades dra av hela ansiktsmas...

foto0357 (MMS)

HAHA!! Jag lyckades dra av hela ansiktsmasken utan att ta sönder den! Haha THE MASK, Liksom;)


tänkte visa er ett av mina köp nu under st...

foto0352 (MMS)

tänkte visa er ett av mina köp nu under stockholm vistelsen. Söt liten blommig kort kavaj i mjukare tyg. Älskar den! Jätte bra köp. Dock ger bilden den inte rättvisa. Nu ska jag och cecilia titta film, köra lite ansiktsmasker och äta blåbärspaj:) puss Darlings<3


Hej kära läsare! Sitter med min syster på ...

foto0354 (MMS)

Hej kära läsare! Sitter med min syster på SOAP BAR Och dricker lite. Gutt ska det bli! ;) hörs sen!


sitter på bussen nu till kära stockholm, n...

foto0348m (MMS)

sitter på bussen nu till kära stockholm, nu blir det dock att sitta i bussen i 6 timmar:/ sen ska jag shoppa! ;) ha det så bra sålänge:*


RSS 2.0