FOTO A

    
Suddig bild på mig.. ME was A model eh.


SORRY..

Hejhej kära läsare, förlåt för den sketna uppdateringen men jag har fått virus på datorn!? Och jag vågar fan inte sätta igång internet! :/

Sitter i skolan nu och ska ha FOTO A nu så måste dra, men vi hörs sen! Puss!

FAN OCKSÅ!

Jag tror jag är påväg att bli sjuk igen.. Kom precis hem från jobbet. Jag skulle ju jobba natt idag men jag mår så sjukt dåligt att jag var tvungen att åka hem. Stackars Alle blev tvungen att komma in och jobba istället för mig. Skäms verkligen!

Jag pallar inte bli sjuk....


VAKEN :)

Tjafbbatjena. Vaknad nu ör ett litet ta sen, vilket är väldigt tidigt. Jag brukar i vanliga all inte vakna fören 5 tiden. Jaja det är väl lika bra det, vill ju inte missa hela denna fina dag, dock ska jag till jobbet om några timmar, för en ett till nattskift.

Gårdagen gick bra, inga strre svårigheter. Det var sen när vi stängt som det började gå utför, för mig..
Jag lyckads ramla in i alla möjliga vassa kanter och lyckades skära mig i handen med "köttsågen" och massa andra saker.. jack överallt. PLUS jag brände jag min hand ganska ordentligt! Jag diskade och så grabbade jag tag i en metallståg som håller i köttet när man grillar det, den skulle ialf. diskas och jag tänkte inte alls på att den fortfarande var varm så jag tog ju verkligen tag i hela den med hela handen. HELVETE, säger jag bara. Handen svullnade upp på 2 sekunder, och blev sen röd..

Vid detta laget började jag bli riktigt frustrerad och irriterad. Men så är det. Man vet att sånt här händer med detta jobb. Jaja men sen kom jag hem och fick sova och idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna :) Det är en ny dag, vem kan vara irriterad då? :)

Jaja nu tänkte jag att jag skulle titta lite på den skrattretande serier Jersey Shore.  Ha det bra!


Kom precis hem från jobbet, as trött och f...

foto0540 (MMS)

Kom precis hem från jobbet, as trött och fötterna värker som in i @$€§£¥*%. Jag säger bara GUD NÅDE Den person som väcker mig imon/idag! Godnatt folks.


var en liten paus nu, snart blir det hekti...

foto0539j (MMS)

var en liten paus nu, snart blir det hektiskt hektiskt!


Påväg till jobbet nu för nattskiftet. Nu t...

foto0531j (MMS)

Påväg till jobbet nu för nattskiftet. Nu tycker jag att ni som bör i kalmar ska gå ut ikväll, det är så fint väder och kom sen och köp fyllekäk hos oss på Zappa ;) ha de!


28 DAGAR KVAR

... Börjar detta bli tjatigt? Haha :P


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

... Johanna aka. Korven, som fyller 19 år idag!
Jätte ledsen för att jag missar din fest ikväll, men plikten kallar och Gyros måste grillas;)
Vi får helt enkelt ta igen detta någon dag nu snart, jag bjuder dig på middag och massa annat ska du se! :)
Love you Darling!

Bild på Mig Och Korven från 2008-2009 ?


FESTIVAL CHIC DEL 2.

Ganska så självklara "att ha med sig kläder" till festivalen i sommar!




FESTIVAL CHIC.

Glamour plus camping blir Glamping, en trend som älskas av de chicaste! Gör som Kate Moss och Alexa Chung, festa loss på festival, med stil!


Kate Moss är trendsättaren nummer ett inom festivalmode. Hon har lanserat många nyheter på Glastonbury.
2003 Mockastövlarna. Inte toppen i lera...
2004 Gummistöveln. Klart mer praktiskt!
2005 Jenasshortsen. Festivaltrenden som håller än.
2007 Latex. Blev årets coolaste byxa.
2008 Army. Stilen vandrade direkt vidare till catwalken.





DOM BÄSTA BOKTIPSEN INFÖR SOMMAREN ;)


HOUSE OF VERSACE
Ett familjedrama som kommer nagla fast dig i solstolen. Gianni Versace var en av modevärldens mest tongivande modeskapare. Tretton år efter hans tragsika död kommer huset Versaces blodiga historia fram i bokform. Inklusive intervjuer med modekungligheter som Anna Wintour och Naomi Campbell.


POOR LITTLE BITCH GIRL
Komplettera din jet set-look med en glammig roman. Drottningen av Beverly Hills-litteratur tar än en gång med oss bakom kulisserna hos de rika och berömda. Den här gången i New Yorks nattliv.



FOLLOW THE MODEL
Äntligen har mannen med världens snyggaste ben skrivit en bok om sitt liv. Läs om hur man skaffar sig schvung i gången à la Naomi Campbell. Öva själv på väg från solstolen ner till vattnet.

FÖDELSEDAGS BARNET!

Grattis underbara vännen Carl på 19årsdan! hehe rimmade nästan.. lite grann? bar ytterst lite.
Iallafall så är den min kära vän Carrl's födelsedag idag och nu börjar även han närma sig ålderdomshemmet ;) Hehe. Tänkte dela med mig av smsen vi skrev till varann om detta faktum..

Carl, vi har konstig humor?


Nicole:
GRATTIS, GRATTIS min underbara vän på födelsedagen! Snart blir det ålderdomshemmet;)
Du betyder oerhört mycket och om vi sen på senare dar (ålderdomshemmet) fortfarande har varann så kommer jag bli riktigt glad:)
Jag med rullator och du med käpp haha! Iallafall, Grattis Carl på 19årsdagen! Hoppas du får en massa ina presenter av folket nu) Så fort jag tjänat ett öre så ska du får något litet av mig med:) Puss och kram älskade pärla;)

Carl:

Haha underbart sms!:) Fick mig både att rodna och skratta:) Och du, kan förvarna dig om att jag är en jävle på rullatorrace!;) Näe men tack för sms:et! :)


Nicole:
Haha jasså, vi får se till att när vi är 80 bast kör ett race då;) Haha vi kommer flygande i 2 km/h! haha

Carl:
Hahah säkerligen en underbar syn xD



The Dress ?

Hejhej förlåt förlåt förlåt för att jag varit den drygaste idag på att uppdatera! Men jag har varit så sjukt trött hela dagen verkligen.
änkte på en sak.. vad tycker ni om denna klänningen, har inte köpt den eller så men funderar på en klänning till skolavslutningen. Vill ju vara lite fin ;)


NIGHTY!

Godnatt på er kära läsare!
Nu ska jag strax slå mig till ro för ännu en sömnlös natt. Ser inte fram emot morgondagen alls, för min älskade mormor åker hem imon på morgonen, tillbaka till norrland (Som för fän har bättre sommarväder än vi!). Saknar henne redan, det kommer bli så tomt:( Ingen mer matkoma.. efter imon kommer magen bukte inått igen.. hehe. Min mormor var seriöst en gormekock i ett tidigare liv, jag lovar!

Jaja, måste släcka ner nu. See ya´ll tomoz!


PHOTOGRAPHIC INSPIRATION


GET THE LOOK.

pic: loftinsoho.com

MAJA & NICOLE ARE GOING TO THE CANARY ISLANDS!

Så sjukt kul att min underbara vän Maja följer med! Vi kommer ha så kul! Det blir kul att visa hur jag lever när jag är där:)

Maja, vi kommer ha så fett kul!!!


SÅ SÖTA!

Var och köpte detta igår, och jag kan inte sluta titta på det, så litet och gulligt! Jag menar, kolla på halsbandet! Det är ju minimalt! haha svårt att tänka sig att man ska ha en så liten hund?! Pssar mer än råtta ju? Haha ;) Halsbandet är inte speciellt fint men det var bara den som passade en liten chihuahua valp.. Köper finare sen när han blivit lite större! :)


LOVE IT.

Nya kavajen! Det är dock inte vit som det ser ut på bilden, utan Puder Rosa. Från Vila.



31 DAGAR KVAR.


SOMMAR VÄDER.

.. är det idag, otroligt skönt och efterlängtat efter nästan en hel veckas regn och oväder. Ska snart åka iväg till sjukgymnasten, tråt. Vad ska ni hitta på idag? :)

Kanske blir att sätta sig utmhus med vattenpipan ikväll? Det låter ganska trevligt!


33 DAGAR KVAR! LÄNGTAR.


BRAND FARLIG!

Hej Darlings, ledsen för den dåliga uppdateringen idag, har haft fullt upp nästan hela tiden!
Gårdagen spenderade jag md min vän Jennie. Vi hade jätte kul, var hemma hos henne och hennes pojkvän, lekte lite med deras ursöta hund Rocky, som är en liten amstaff. Jätte söt:)

Haha, jag råkade nästan bränna ner hela deras lägenhet också! Vi skulle poppa lite popcorn till filmen vi skulle se, Jennie sa åt mig att sätta dem på ca. 5 min, Som tur var så lyssnade jag inte på henne utan satte dom på 3:30 istället. Inte för att det gjorde någon skillnad egentligen. Vet inte vad som hände men det började ryka som bara den, och det stank bränt så in i h*lvete.  Hela lägenheten var helt fylld av rök efter några sekunder och det var sån stark rök att halsen började bränna. Och inte hjälpte det situationen heller att jag skulle visa dem andra vad problemet kom ifrån, jag stod alltså med den rykande popcorns påsen i handen och tryckte på den om och om igen som om det vore en kramdjur, rök pyrde ut som bara den.. Det var inte fören några minuter senare jag och Jennies pojkvän såg det roliga i det hela! Gud vad vi skrattade.. det tog lite längre tid för Jennie att se det roliga med det :P hehe.

sen kollade film till 5 på morgonen, så det resulterade ju i att jag inte vaknade fören klockan 2 på eftermiddagen.

Och nu ligger jag i sängen igen, ska snart sova antar jag. Nu har jag berättat lite om gårdagen och väldigt lite om denna dag. Orkar faktiskt inte skriva mer just nu så, hehe.

Küsse !


THERE´S NO WORD FOR IT.




GODNATT!

kul att gå och lägga sig förbannad... Ingen sårar mina vänner så! Killen borde kastreras!

V.L

Nog fan finns det riktiga svin alltså! Och nu råkar det vara så att en av mina allra bästa vänner råkade ut för en sådan! Jävla äckel alltså! Seiöst, om snubben skulle stå framför mig så skulle han få en fet jävla höger i ansiktet så hans näsa ryker! ÅH jag hatar såna killar!

En hel kväll, totalt förstörd... pågrund av EN kille! Jävla idiot.


I HAD FUN TODAY.

Haha jadå, idag har varit händelserik. Först var jag och tatuerades och sen direkt efter drog jag hem till min vän Carl. Jag skulle hjälpa honom med ett fotografprojekt, typ musik tema, som jag nämnt några gånger tidigare. Våra kompisar Thang och Madde ställde upp som modeller, och gud vad vi skrattade och kastade generade blickar på varann. Det var nämligen några foton som var mindre klädda än andra, smakfulla bilder! :)
Och sen agerade jag och Carl, modeller för Maddes lilla projekt. Lättklätt där med, men gud vad kul det var!
Carl och jag låg brevid varann i sängen, vi spelade ett kärlekspar, dock var min karaktär arg på honom för han ville bara spela pc istället för "mysa" lite med mig:P Haha skitkul var det att fotografera det!

Den roligaste kommentaren!

Jag började ta av mig min top, sneglade på Carl och sa " Jag har koll på dig!". Carl bara skrattade:P

Sen ligger vi brevid varann, vi har precis blivit klar med fotona och så ser jag att han sneglar neråt:P

Nicole: DU TITTADE!
- Smaaack! Jag boxade till honom på armen!
Carl bara skrattade... :P hahah.


Sen passade Madde på att ta några till bilder på Carl till en kaffe reklam.. GUD VAD VI SKRATTADE!!
Han såg så sjukt rolig ut när han posade sådär.. se bilden nedan!
Tanken med det var då att aldrig somna i sina vänners sällskap för då kunde tex. detta hända!


Bästa vän, Carl :)

Som sagt, händelserik dag! ;)

TATUERAS IGEN IDAG!

.. vid klockan 15:00, usch SMÄRTAN! :(


GOOD MORNING!

Tjena Darlings, sitter nu i skolAn efter en stressig morgon. För det första så försov jag mig, igen. Och sen att min lillasyster fyller år idag. Så när vi grattade henne imorse så stod jag med dyngsurt hår (Stress duschat) och hoppade lite, klagade lite på att hon skulle skynda sig att öppna mitt paket först.
Men nu är jag här, trött som fan och på lite halv irriterat humör. Dock blir jag glad igen när jag tänker på min kommande bäbis<3 Lilla Kenzo, åh vad jag längat att krama den lilla korven! :)

Haha en tanke slog mig imorse när jag satt och väntade på bussen!
När man åker buss och man har hund med sig så kostar det ju typ 20kr extra? MEN min hund är så liten att jag kan sätta honom i fickan och komma undan 20 kr rikare! ;) Ibland är det då praktiskt att ha en liten huND, eller vad tycker ni? ;)


INSPIRED BY.

 
1. Zero + Maria Cornejo, top.
2. RGB kosmetika, nagellack.
3. Tuleste Market, Pärlhalsband.
4. Spiegel, 2 tonade pumps.
5. Wren, kavaj.
6. Anna Sui, kjol
7. Max Studio, Aimee solglasögon
8. Topshop, shorts
9. Kate Spade, väska
10. Old Navy, Pojkvän tröjan.
11. Loeffler Randall, Byxa med print.
12. Mango, scarf.

IT TASTES LIKE SUMMER


En liten smarrig Jordgubbs drink skulle verkligen inte sitta fel nu.. tänk.. uteservering, soligt väder, bara ben och armar med en jordgubbsdrink/öl i handen.. LÅTER DET INTE HELT UNDERBART?

MIN LILLA CHIHUAHUA, KENZO.

Kärlek, säger jag bara! Och måste få en sak klar, även fast jag köper tn chihuahua, som typ är den allra klyshigaste glamour,plastic fantastic brudens favorit accecorie, så kommer jag inte vara en sån som köper en massa fåniga kläder åt stackarn. Jo till vintern kommer jag köpa någon typ av jacka till stackarn så han inte fryser till isglass, men utöver det så ser jag ingen anledning:)

Han kommer vara helt underbar, utan en massa klädeer på sig!


DAGENS OUTFIT.


JAG ÄR OBOTLIGT FÖRÄLSKAD!

Idag åkte jag och Nicco och träffade en hunduppfödare och min lilla älskling! Mina knän smälte direkt, jag hade verkligen svårigheter att skriva mitt namn på kontraktet för jag skakade så!

ÅH JAG ÄLSKAR HONOM! Lilla Kenzo


ON TOMORROWS UPDATE!

Glöm inte att titta in då och då imorgon för jag lär mobilblogga en del och jag kommer säkert lägga upp bilder på lilla valpen! Och det vill ni väl inte missa? ;)


HUNGRY

Gud vad gott det skulle vara med lite av min systers pasta och kräftor sallad! ÅH! och med hemmagjord sås.. åh!


UNDERBARA VÄNNER

Min helt underbara vän Carl skickade denna låten till mig, precis så, som dom sjunger i sången känner jag att Carl är för mig, en underbar vän som alltid ställer upp, när jag är ledsen och ibland lite scitzo :)

Du är min flum, Carl! :)


POLKA DOTS.


Detta lilla nummer åker på imorgon när jag ska åka iväg och möta uppfödaren och min framtida vosse. Självklart blir det strumpbyxor och kavaj också, kan ju inte springa omkring halvnaken innan sommaren kommit.

LILLA ALKOHOLISTEN

Nu skriker den lilla alkoholisten inom mig att det skulle vara riktigt nice med en kall öl. Åh vad det läskas, bilderna läskas, vafan! Jag har nog inget val än att gå ut på onsdag, eller vad tycker ni? ;)

(Bilder från Tenerife, 2009)

YOUR TOTALY PISSING ME OFF!


MOST WANTED JUST NU!

Det är mycket jag vill ha.. detta kommer från Topshop, och visst är det snygga grejer?
Av shortsen är dom med fjäderprint min favorit!

MOST WANTED JUST NU!

Allt detta kommer från Monki ocg jag vill ha det! Allt detta kan jag verkligen tänka mig själv springa omkring i sommar! Love it!

ROADTRIP

Imorgon blir det att köra til Påryd för att träffa min framtida bäbis! En liten vosse på 4 veckor, kommer antagligen tinga honom imorgon och då får jag honom isåfall den 17 Juni! Jag tror jag kommit på ett namn också! Hade ett bestämt sen tidigare till hunden som var först planerad men nu när det är en annan hund så måste man ju nästan ha ett annat namn med. Så Kenzo tror jag min lille kommer få heta!


HERMIT KRABBA.

Hej Darlings.
Vad har ni för er denna halv fina dag? Här hos mig är det nu fint väder för omväxlings skull, och jag sitter och trycker i mitt rum som en liten hermit krabba. Deprimerande? Ja väldigt men idag har latheten slagit till något ordentligt och jag pallar inte göra något förnufftigt med mitt liv. Nej istället sitter jag i mitt rum, gardinerna igendragna och klagar på att jag är så jävla blek, livet är inte rättvist eller hur? :P

Bild på mig, från sommaren 2009, när jag är i Tenerife (mitt andra hem<3 )
DÅ VAR JAG FASIKEN INTE BLEK!!

VÄSTERPORT SPA.



är på ett lyxigt spa!

foto0495w (MMS)

är på ett lyxigt spa!


JAG SKA TILL EN HEMLIG LOCATION!

Om ca. en timme så sticker jag och familjen till ett hemligt location, delvis för att det är min mammas födelsedag idag och för att min mormor är här! Det ska bli riktigt skönt, tänker ta med mig en bok och njuta!
Kommer säkert mobilblogga från plats :)


NEW BEACH WEAR.


Överdel från Gina Tricot.
Nederdel från H&M.

LOVE THE PIC.


LOVE THE PIC.


WHAT TO WEAR.

Vad fasiken ska man ha på sig imorgon då?
Några förslag? ;)


CHIHUAHUA

Jag kanske får hund nu i juni:) AS glad! Vet inte riktigt hur jag ska göra med dem uppfödarna som jag haft kontakt med nu dom senaste månaderna eftersom dom har varit väldigt fram och tillbaka med hur och när jag får hunden. Kaske skiter i det och satsar på en hund jag nu hittat på blocket, som är i princip likadan hund som den jag väntat på av dem andra uppfödarna, fast billigare! Gutt!


JUSTE!

Dagens citat haha!

Jennie angående mitt tidigare dåliga humör:

Jennie: Ja du är då en liten Hulk!


TAKING COVER, I´M UNDER ATTACK

Godnatt kära läsare, nu måste jag sova bort denna förj*vliga attacken mot magen! ;)


BRACLET

Nyaste köpet gjordes igår, dessa fina armband (alla tillsammans) på H&M för inte allt för stor peng!
Det gillar vi! ;)


MEGAN FOX..

... är grymt vacker!


UP & DOWN - UP & DOWN

Har sjukt ont i magen nu, vet inte varför men hela dagen så har smärtan lömskt krypit fram då och då vid ljumsken typ. SJUKT ont!
Haha föresten, snacka om vilka humörsvängningar jag haft idag eller? Först går jag från trött och seg, går till och med hem tidigare från skolan, för att sen bli på riktigt pissigt humör, pratade nedlåtande till min kompis, började tjafsa med min kära mor för att sen bli glad som en sol, som inte kan sitta still och skulle kunna jämföras med en studdsboll! Haha det är inte lätt att leva med mig ska ni veta;) Ena minuten är jag glad och nästa minut så är jag rasande
(fast stackarna märker ingenting fören dom får en fet höger på armen) haha!

Jaja hur är det med er idag då? Någon som delat samma humörvåg som jag? ;)


THE TWILIGHT SAGA, ECLIPSE TRAILER

Snart är det dax igen, den 30de Juni kommer The Twilight saga Eclipse ha premiär om mina misstankar är korrekta.
Trailern för nya filmen släpptes nu i dagarna men den fnns ej ännu att ta från youtube, dock hittade jag denna trailer som var jäkligt bra den med. Inte lika bra som den riktiga trailern men denna funkar helt klart!
Sätter redan igång ett rus i kroppen, helt spänd och förväntansfull inför kommande filmen! LÄNGTAR! Man är ju som sagt en riktigt Twilight Saga Nörd :P


FEJKBRÄNNAN FÖR OSS SOM SER UT SOM SNÖVIT.

Vinterblek hy och bronspuder kan vara en svår kombination. Istället för att få dig att se fräsch och solbränd ut kan de mörka pigmenten istället förvandlas till något som mest påminner om smuts. Men det går faktiskt att lyckas med bronspudret, även om du ser ut som Snövit i huden.

Liten förändring

Den bästa nyansen för ditt ansikte är faktiskt bara en eller två färgen mörkare än din naturliga hudnyans. Väljer du en färg som är ännu mörkare än så är risken stor att resultatet bara ser onaturligt ut. Välj därför inte bort nyanser som snarare påminner om persikor än chokladkakor. Våga experimentera och prova dig fram!

Rätt nyans

Har du ljus hy passar du troligen riktigt bra i beige- och honungsfärgade nyanser som går åt det rosa. Hela idén med bronspuder är att addera lite gyllene värme som blandar sig naturligt med din hudton. Satsar du på en puderpalett som innehåller flera ljusreflekternade nyanser kan du dessutom enkelt blanda fram din egna, unika färg.

Less is more

Less is more gäller verkligen när det handlar om bronspuder. Lägger du på för mycket ser du bara onaturligt brun och nästan smutsig ut. Var därför alltid lätt på handen när du applicerar! Osäker på vilken bronsnyans du ska välja? Satsa alltid på den som är ljusare. Det är enklare att bygga på flera lager färg och fördjupa nyansen än att sudda bort för mycket färg.

Matcha med rosiga kinder

Vill du att din fejkade bränna ska se riktig naturlig ut? Applicera den där solen skulle gjort ditt ansikte solbränt på riktigt först, det vill säga i pannan, kindbenen, näsbenet och hakan. Bär du urringat, glöm inte att applicera lite bronspuder på nyckelbenen. Få sedan en naturlig glöd i huden genom att applicera ett rosigt rouge i persiko- eller korall på mitt på kindens "bulle". Den framträder när du ler.

...om du känner dig osäker

Hittar du ingen nyans som känns rätt för dig eler är du rädd för att misslyckas med fejkbrännan? Prova att applicera ett vanligt ansiktspuder som är en nyans mörkare än ditt vanliga puder. Det ger nästan samma känsla som ett bronspuder och fungerar helt ojek som ett substitut.

www.veckorevyn.se


HIMMELSBLÅTT.

I sommar är den ljusa nyansen av blå hetast. Var sval i himmelblå färg du med!


1. Blått nagellack från UO. Finns på Urban Outfitters.
2. Glasögon med retrokänsla från Bik Bok.
3. Denimklänning med volangärm och spets från Modekungen.se.
4. Tunn jeansskjorta från Gina Tricot.
5. Söt vår- och sommarklänning från Bik Bok.

HOME ALONE.


Okej, nu är Jag NO.1 och NO.2 på MINOUTFIT.SE!! LYCKORUS!



OCH PÅ "SNYGGASTE IDAG" PÅ MSN.SE ! WOOHOOO!


NO.1 POPULÄRASTE PÅ MINOUTFIT.SE ! WOHO!


SPOTS


NYA TILLSKOTTET!


99:- kostade denna lilla söta sak på H&M. Om ni scrollar nedåt ser ni att det är samma som jag köpte för någon vecka sen, dock med leopard print.

TEACH ME!!

Jag vill också kunna göra så här som den sjukt överrörliga tjejen i filmen! VARFÖR kan vi inte ha Strip Pole dans i Kalmar?!? VARFÖR är det ingen som är smart nog och startar igång det?! Ingen som fattar att det skulle bli en sjuk succé?

JA VILL LÄRA MIG!!!


FILM FRÅN PALACE; VALBORG

Jag passade på att filma lite inne på dansgolvet på Palace. Hur kvaliteten och såvidare blev tänker jag inte kommentera om, hehe. Jag och Tess syns lite då och då ;)


VALBORG DEL 2.


VALBORG! FLER BILDER KOMMER!


RSS 2.0