JFR.se


GESTUZ spring 2011






VOUGE PARIS.




BEIGE.


DARIA.




EFTERLYSNING! EFTERLYSNING!

Har någon tips om vart jag kan finna en transparant långkjol ?? Jag dör, jag måste ha en! Helst i svart men tar egentligen vad som helst! Har någon sett den?



THE SKIRT.


ANNA DELLO RUSSO


INSP. FOR HIM.




INSP.




SUNDANCE.


LOVE & OTHER DRUGS.



Hej darlings!

Kom precis hem från en mycket trevlig kväll med tjejerna! Vi var och käkade på restaurang och sen till bio där vi såg LOVE AND OTHER DRUGS, guuuud vad den var bra, så mysig och underbar! Jag vill också ha en sån kille.. dock har jag svårt att tro att en sådan finns.. hoppas att bli bevisad motsattsen ;)

Kvällens outfit:
svart linne, H&M
kamelfärgad skinkjol från ELIN KLING - H&M
Halsband, gammalt.
icke synligt på bilden, Leopardpäls från Gina T.







PAINT ME A PICTURE.




My baby.

INGEN betyder lika mycket för mig som min lilla krabat här!


SO TIRED.

Trött, trött, trött.. Vill mysa ner i sängen igen och aldrig mer lämna den. ÅH vill sova!


WHAT WAS SHE WEARING?


INSP.



INSP.





TURBANEN.

sätts på skallen imorgon! Vägrar gå upp en halvtimme tidigare bara för att duscha håret när jag ändå måste upp tidigt som det är. Nej imon får turbanen pryda detta lilla huvud.


MODELS OFF DUTY - GINTA LAPINA


ULRIK MUNTHER - BOYS DON´T CRY.

Asså min haka hänger nere vid fötterna nu, vilken kille alltså? Hur gammal är han, och han fick mitt hjärta att smälta!
Han kommer helt klart bli en flickfavorit, jag ser det redan nu, tonåringarna grinar och trängs vid globen, prejar sig fram som bulldozers för att kanske få stå så nära som möjligt, haha stackarn, vet han vad han gett sig in på? ;)


ANOTHER PRECIOUS!

Hittade en till ring från http://www.jfr.se som jag VILL HA!



MY PRECIOUSSS...



Hej Darlings!
Vart inne på Kenzas blogg fö en liten stund och jag trodde innerligt där en stund att jag skulle få hjärtstillestånd när såg dom snygga smyckerna hon fått hemskickade från http://jfr.webb.se/ ! Sjukt förbannat snygga saker har dom som jag gärna skulle lägga mina vantar på! Ringarna asså... finns det ord? ... Nej.

Sjukt att jag inte sett denna sidan tidigare, nu vet jag vart mina ring och kanske snart öronhängesköp kommer vara ifrån!;) Har ju som sagt inte hål i öronen nu då jag haft lite problem med det tidigare, men ska ju faktiskt fixa det nu till balen så när jag gjort det tänker jag fan passa på och köpa dom snygga pistolöronhängerna! Jag dör, ge mig det!

Min absolut favorit ( eller nej det kan jag inte säga, alla är favoriter som jag plockat fram här) men en av dem jag gillar bäst är VIVE AMA RIDE ringen. Den SKA jag ha! ;)

Som sagt så kommer alla dessa små kärleksting från http://jfr.webb.se/ ! Så kika in tycker jag ni ska göra.

PS. Ni kommer bli positivt chockade över priserna btw, trust me ;)

GIVE ME SUNSHINE, PLEASE!?!

Är förbannat trött på denna kalla och dystra omgivning som nu omger mig överallt! GE mig sol, ge mig värme!


dumma kritor...

Det blev inte riktigt Clownfoton då jag märkte att det jag trodde var ansiktskritor, visade sig bara vara dåliga kritor.. så det fick bli såhär istället. Dock måste jag dubbelkolla med läraren om dessa funkar bra.

Uppgift: Ett orginellt självporträtt uppdelade i 3 bilder.





CLOWN?

Hejsan snyggingar!

Tänkte att jag skulle börja försöka göra klart min foto B uppgift nu så ska slänga fram clownsminket och börja fota, kanske visar er senare om jag vågar ;) haha

Eller vad tycker ni? Vill ni se?


2011-01-23


TRUE FRIEND.

Vill bara säga att, gud vad jag är tacksam att jag funnit en så underbar vän!

Bara en riktigt underbar vän säger att han kan gå med dig på balen, även fast han totalvägrade året innan på sin egna bal, det är sann uppoffring! (det kostar ca. 700 :- bara för att komma in så, ja!)

Thank you babe!


SLÄNGPUSS GODNATT TILL ER!


LINES WE LOVE.


STYLING TIPS.

LI

PRE-FALL 2011: The Row


VÅRENS FÄRGPALETT.


TOMORROWS OUTFIT?



FAN JAG MÅSTE FIXA MIN KAMERA, TRÖTT PÅ DENNA KASSA KVALITET!











TITTA HIT!

Hallå Snyggingar!

Jag tänkte ta upp ett väldigt viktigt ämne nu. Hur viktigt det är att vara försiktig med allt som har med Internet att göra. Som facebook till exempel. Många anser kanske att det är harmlöst att acceptera en helt främmande människas vänförfrågan, andra kanske accepterar bara för att öka sin vänstatus (där det står hur många vänner man har) Tro mig, det är många som gör eller gjort så.

Jag har nu fått höra väldigt upprörande saker från en vän till mig, och jag blev riktigt chockad, jag fick fan ont i magen alltså!

Så jag vill bara få ut det till er mina läsare, att akta er för människor som ni inte känner som försöker lägga till dig som vän på facebook eller på MSN, det kan leda till förödande konsekvenser!

BE SAFE!


MAKEUP TRENDER.


HAR NI KOMMIT PÅ DET? ;)

Kan ni gissa vad vad jag köpt? ;)



SPRING - 2011- TRENDS.


WHAT THEY WORE - GOLDEN GLOBES.


JUST ME.


THE RING.


HÄR FÅR NI EN TILL LITEN LEDTRÅD;)

foto0965mpg (MMS)

HÄR FÅR NI EN TILL LITEN LEDTRÅD;)


NYASTE TILLSKOTTET I GARDEROBEN. KAN NI G...

foto0966wmja (MMS)

NYASTE TILLSKOTTET I GARDEROBEN. KAN NI GISSA VAD JAG HAR PÅ MIG? ;)


TWILIGHT - FÖRSTA BILDEN FRÅN SMEKMÅNADS SCENEN!

Åh gud vad jag längtar, sjukt alltså, dock så kommer inte första delen av Breaking Dawn ut fören i SEPTEMBER?!

Usch vet inte om jag kan vänta så länge :(




" TA HAND OM MIG SJÄLV " KVÄLL.

Tjenare i stugan!

Idag har jag kört en "ta hand om mig själv" dag och gud så skönt det var! Dock i vanlig anda så blev jag uttråkad därmot 20:00 tiden och trallade iväg till min kompis Emelie som bor granne med mig.

Hade mycket trevligt med godis, Hustler, popcorn och tittade MÅNGA avsnitt av BartenderSkolan. Haha så sjukt dryg serie egentligen men som med alla såna dokusåpor så "fastnar" man liksom:P

Måste bara säga, GUD vad hon Vanita är korkad?! Näe men allvarligt talat, hur sjukt blåst kan man vara?! Såg också för någon dag sen när hon var med i Lyxfällan, ALLVARLIGT!! SE det! Ni kommer seriöst bli helt chockade över hur korkad hon är! Haha!

Nu ska jag försöka sova, dock efter ex antal kaffekoppar och sen massa Hustler på det, så lär jag bli vaken till imorgonbitti!

Godnatt på er iallafall!










Frisk och Sund till Sommaren 2011.




1.

Ät alltid frukost. Se till att få i dig något inom 30-60 minuter efter att du vaknat. Det sätter igång förbränningen och gör att du blir mindre hungrig under dagen. En gemensam nämnare bland många överviktiga är att de slarvar med frukosten.
2.
Se upp med flytande kalorier. Juicer och smoothies kan verka nyttiga, men innehåller ofta mycket dolt socker. Satsa på vatten, kaffe och te. Vill du dricka juice så pressa den helst själv.
3.
Satsa på styrketräning! Många tjejer är rädda för det, eftersom de tror att de kommer få stora och biffiga muskler. Det är inget du behöver oroa dig för! Styrketräna på, musklerna gör att du ökar din förbränning, även när du vilar.
4.
Ett av de bästa sätten att hålla formen är att inte ha onyttiga snacks och godis hemma. Har du en öppnad påse chips eller en stor chokladkaka hemma är risken stor att du blir frestad att småäta. Du kan absolut unna dig godsaker, men köp inte mer än du planerar att äta upp på en gång.
5.
Ät regelbundet. För att hålla förbränningen på topp bör du äta ungefär var tredje timme. Då undviker du att blodsockret sjunker och du blir sötsugen. Du bör aldrig bli vrålhungrig men aldrig heller proppmätt.
6.
Drick ett stort glas vatten några minuter innan varje måltid. Studier har visat att det gör att du stoppar i dig färre kalorier. Att dricka vatten mycket vatten är för övrigt a och o när det gäller att hålla formen. Många gånger tror vi att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga.
7.
Sov ordentligt. Forskare har upptäckt att du går ner i vikt snabbare om du sover minst sju till åtta timmar per natt. Sömnbrist får dig istället att gå upp.
8.
Hitta en träningsform du verkligen gillar och satsa på tre ordentliga pass i veckan. Variera gärna träningen, det gör att du tränar olika muskelgrupper och att du inte blir uttråkad.
9.
Satsa på kryddor! Kanel sänker blodsockret, medan chili, ingefära och cayennepeppar höjer förbränningen. Goda kryddor gör också att maten smakar mer. Då känner man sig ofta belåten fortare och äter inte för mycket.
10.
Undvik snabba kolhydrater, framför allt socker. Välj fullkornsvarianter av flingor, bröd, ris och pasta och ät mycket grönsaker, rotfrukter och baljväxter. Det höjer inte blodsockret lika mycket som vitt mjöl och håller dig mätt längre.



WHAT WAS SHE WEARING?



IT´S ALL ABOUT THE BANGS.


mobilBlogg. Hejsan fina läsare. Tänkte bar...

foto0955t (MMS)

mobilBlogg. Hejsan fina läsare. Tänkte bara lägga upp denna lilla bild jag tog från den nya filmen Tangled eller intrasslad som den heter på svenska, rolig film faktiskt! Haha plus så var ju denna lilla Kamelonten för söt och klockren! :D vet dock inte om den haft biopremiär än, men när den kommer ut, se den! :)


JUST ME.


mobilBlogg. Utgång!

foto0951t (MMS)

mobilBlogg. Utgång!


STYLE STALKER.

Min självklara favorit är nr. 4 ! Sjukt snyggt med röda läderbyxor matchat med en rockigare variant till pälsjacka, Tummen upp!

.

THE NEW DRESS.






Ledsen för den dåliga kvaliteten på bilderna, ni vet ju hur dåliga mobilkameror brukar vara? ;)

WINTER WONDERS.


THE JANUARY CLOSET.


LITE NYÅRS BILDER..

... sådär i efterhand;)
Jag hade en riktigt bra kväll, sjukt kul var det!

Vad gjorde ni på Nyår?












BLOGGPAUS.

Jag vet att jag varit jätte dålig på att uppdatera och inte ens sagt varför jag varit dålig på det. Och om sanningen ska fram så vill jag bara inte.  Känner att jag inte tyckt det varit kul nu, beroende på stress och sådant. jag har dock inga planer på att ta bort bloggen, jag behöver bara en paus!

Hoppas ni förstår!

Kram Nicole.


RSS 2.0