Why so serious?

    
 
Hejhej igen, var tvungen att lägga in denna bilden, den va ju lite rolig. Haha rejdade leksaks affären med några klasskompisar, var lite roligt att pröva massa olika halloween masker, SEXIG JU :D

http://sydsvenskan.se/annons/externkundprojekt/novamodeller/vidare.html

Hej

Sitter hemma nu och tråkar.. Min kompis Jennie har precis dratt hem.. Vet inte riktigt vad jag ska göra av med mig själv just nu.. min kropp skriker att den vill ut och göra något kul! Men  sinnet hänger inte med kroppen. Känner mig helt nedsliten, Ibland känns allt så himla hopplöst och onödigt. Skoltrött är jag redan och saknar min Vän Emma<3 Som dumma har åkt iväg på semester till varma turkiet.. LÄmnade mig kvar i kalla norden. Känner dessutom att jag är påväg att bli riktigt sjuk.. feber.. urch känner mig verkligen krasslig! Och så har vi orientering imorgon! Guud va tråkigt! jag hatar orientering! det är nästan så att jag ÖNSKAR att jag har 40graders feber imon så ja slipper.
Nu kom min goa kisse Lucia:) ååh myys!  hon får hålla mig sällskap nu:)

Skulle va så oerhört mys om Johan kunde komma hit nu, Känner att jag är på ett sånt där deppigt humör som bara pussar och kramar kan bota. Men jag får klara mig själv nu för han har fotbollsmatch.
På torsdag firar jag och Johan 1 och ett halvt år tillsammans! Yeeeeey han är verkligen den underbaraste personen som finns. Han var den som drog upp mig ur träsket. Innan levde jag i stänndigt Hat och ilska, Ja var olycklig. Men så får jag en badboll i huvudet i simhallen och där var han som skulle förändra mitt liv. Tack älskling för våran underbara tid tillsammans och 100år framöver :)
tyvärr så kommer vi inte kunna fira våran månadsdag på torsdag för Han har beställt biljetter till Kalmar FF matchen som ligger långt nånstans och på fredagen  så åker han iväg med sin familj till stockholm över helgen. Det blir väldigt ensamt..  hmm... Jag får väl sysselsätta mig med att va med underbara Emma som kommer hem på onsdag :D
Längtar dit!

Juste, nu glömde jag nästan! Glöm inte att rösta på min vän Linn Thulin som är finalist på Modell 2009 !!

 NR 6. Linn Thulin, RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA!

http://sydsvenskan.se/annons/externkundprojekt/novamodeller/vidare.html

Küsse på finaste bloggare<3

allmänt antar jag?! :)



Hejhej all bloggare, nu har jag varit dum och inte bloggat på typ en vecka.. men har helt enkelt inte hunnit. haha hittade denna bilden på mig:P tagen för typ 2års sen nu:P saknar det håret! vill ha brunt hår igen.. as trött på blont. Idag har jag gjort absolut ingenting med min pojkvän.. har legat i sängen hela dagen till kl 18.00 typ. Skönt!  imorgon är det skola igen, urch va tråkigt.. haha ja ska typ ha läst en bok tills typ imon lr till tisdag men haha ja har inte börjat ennu:P Och nu kan ja ju deffinetivt inte göra det för nu är man ju inte hemma längre. haha synd..
sitter och kollar in lite skor på internet.. har precis beställt ett par svarta Uggisar och ett par svarta ballerina skor.. haha Ja, jag vet.. det är snart vinter..
men jÁG VÄGRAR SLÄNGA MINA GAMLA SLITNA SVARTA  BALLERINA SKOR, och jag tänker inte sluta använda dom förens det är snöstorm ute! men framsteg framsteg, nu har ja inhandlat ett par sköna uggisar som får hålla fossingarna varma i vinter:) längtar nästan dit.. hatar vintern men känslan  av mysiga skor på fötterna är sååå skönt!



Såna som Kate Moss har på sig där, det är såna jag köpt nu, fast mindre nerslitna då:P haha

Godnatt, nu ska ja Sussa..

X                                                                         X


Hahaha så ful:P hur gammal kan ja ha varit på den här bilden? 15-16? haha Jaja.. fan jag vill ha min bruna hårfärg tillbaka:'(
Jaja hur som hellst så måste jag sova nu, dödstrött! ögonen svider och kroppen bara degar ihop. Ville bara säga Godnatt till er alla bloggare:) Bloggar imon:)    küsse<3

MIN FETA LÖRDAG :)



HeejHeej alla bloggar :) nu ska ja berätta lite om min lördag. Hela Alltihop var drygt, vaknade vid typ 7tiden! Ursch vad hemskt att vakna så tidigt på en lördag!, iallafall kunde jag inte sova så jag började städa mitt rum som såg ut som om det varit en storm där inne. tråkigt. Blev nog inte klar med med städningen fören 12 tiden nångång. Kände verkligen att jag var på uruselt humör!! Sen ringde Emma  en stund vilket gjorde mig lite gladare:) jaa.. ja juste sen vd kanske 3tiden så åkte jag hem till Johan<3  så orättvist, älsklingen ska kanske åka till Miami eller New York till Jul Lovet med familjen!! så orättvist, jag vill också! sen så gick Vi ut och promenerade ett tag haha så hälsosamma vi var idag då:) annars är det ju bara att sitta hemma med massa godis och chips i handen men nej inte idag, idag va vi hälsosamma och va ute och promenerade i nästan 2 timmar:) haha starkt av mig tycker jag eftersom jag HATAR att gå! ja är tidernas största LATMASK! Ja , jag erkänner, jag har inga problem att erkänna att jag är lite av en bortskämd latmask!men som sakt jag tycker inte om när folk kallar mig bortskämd! det är bara okej om JAG säger det!. haha fast den lilla hälsosamma Bubblan jag hade, haha den sprack ganska hårt när vi gick och köpte en tonfisk Pizza sen Hahah!  Efter det så drygade tiden iväg. Satt och spelade lite guitar hero:P haha jag är urkass! lr jag har precis börjat hantera att spela på medium nivå:P någotlunda.. haha.
NU BLIR JAG OHÄLSOSAM IGEN! sen vid 9tiden skulle Johan iväg till en kompis så vi körde först iväg till Mcdonalds innan det blev av att skjussa honom till sin kompis. Så onyttig var jag idag! Jag som började så bra, och så slutar man så dåligt..haha
det va typ hela min lördag.. ((Har kommit på en sak.. har tänkt på det nu i ett par månader.. jag borde skämmas.. jag är tyska men ja kan då inte ett enda ord typ!)) SKÄMMS! Borde nästan byta språk till tyska istället för tråkiga italienska.
Ne, vill jag gå ut och ha trevligt, festa lite! det var länge sen nu..  Küsser alla bloggare<3

bilden är tagen på rixfm för några månader sen.


Ich denke an dich, Farmor&Farfar

Den här filme är hemsk, får mig att gråta varje gång!

                   
I just want to see you. When youre all alone, I just want to catch you if I can...I just want to be there. When the morning light explodes. On your face it radiates. I cant escape, I love you till the end. I just want to tell you nothing. You dont want to hear.  All I want is for you to say.  Why dont you just take me.  Where Ive never been before.  I know you want to hear me
Catch my breath, I love you till the end.  I just want to be there.  When were caught in the rain.  I just want to see you laugh not cry.  I just want to feel you.  When the night puts on its cloak, Im lost for words dont tell me
All I can say, I love you till the end


Faaaaan va Gerard Butler är snygg!! omg! Am in love! (
älskar dig johan mest!) Men hallå?! Shit va snygg han är! jag skulle också vilja ha en Irländsk Kille:) så underbar dialekt, gud jag smälter!

Hemmakväll själv med dubbad kinesisk film

                                  

Hej alla söta bloggare, vad händer denna fredagskväll?  Jag sitter faktiskt hemma och tråkar själv nu. Har extremt tråkigt.
 Kollar på någon kinesisk film med Jet li, haha va fult, studsar och flyger gör dom haha! Har mest suttit hemma idag och övat in lite olika stilar av makeup. scrollar ni ner lite så kan ni läsa lite av mina tips. Har gått sminkkurser på Mary Kay, där jag lärde mig en hel del av olika sminkningar:)
Var till tandläkarn idag, dom va tvungen att laga en tand som jag råkat bita sönder, Ousch!  hela högra sidan av ansiktet var helt bortdomnat:P Men det har börjat lätta sig nu:) vilket är skönt för nu kan jag äta något och faktiskt känna smaken av det jag äter haha! 
åh, klockan är bara 19.00.. räknar timmarna.. vid niotiden ska jag träffa min pojkvän, vilket jag LÄNGTAR till:)
Ska forsätta titta på min fula/ Dubbade kinsesiska film nu.  Bloggar mer senare ikväll !
Godkväll alla söta bloggare;)

Nya frächa färger i höst, här får du lite appliceringstips till makeupen:)

              

Frossa i färg i höst och experimentera med höstens snyggaste färger


Appliceringstips
Applicera ögonskuggan utifrån vilken effekt som önskas.

1. Grunda med en bra basögonskugga. Applicera en av de ljusa nyanserna över hela locket för ett enkelt och lysterfullt resultat.
2. Använd två, tre eller fyra nyanser för ett sofistikerat resultat för maximal lyster och effekt. 
3. Pastelliga skuggor med mycket skimmer kan även läggas ovanpå en eye pencil eller en annan skugga för att få ett spektakulärt metalliskt djup och en livfull färgeffekt.

Användning
- För att få ett tunt och samtidigt hållbart resultat, använd pensel och tona ut ögonskuggan ordentligt. Vill du ha mer färg, använd en applikator.
- Du kan även blötlägga ögonskuggorna med pensel eller applikator för att få mer intensitet och mjukare skuggning...
- För snabb och enkel applicering kan du använda långfingret och klappa in ögonskuggan på ögonlocket.

Hoppas ni använder er av mina tips :) Puss alla söta bloggare

Nicolemma tycker inte om Politik



 Nicole&Emma:)
Sitter i skolan nu i data salen , jobbar om tråkiga moderaterna. Ritkitgt tråkigt. Känner mig hemsk igentligen.. jag borde bry mig mer om våran politik men jag fattar inte:P haha nej, jag är nog inte redo för att försöka hantera sveriges politik.
Puss alla bloggare , bloggar senare!

Damn Baby

Sitter hemma, har aas tråkigt verkligen! känner att jag verkligen behöver plugga psycologin men fan jag pallar inte.. Vill sova.i flera dar vore skönt.  Imorgon är det ganska lugn dag i skolan vilket är grymt skönt. Skolfotografering, aaouch!!  det kommer  säkert bli helt misslyckat i år igen. Haha. Onsdagar är värst, slutar typ inte förens klockan 16.40!!  Längtar  tills efter skolan. Då ska jag va med självsfrände, självsfrände, självsfrände<3 Förhoppningsvis så sover han över. Då blir det att gosa framför tv:en med chips och dipp vid sidan om:) (Marabou Mjölk choklad också!) haha helt obsessed  with it!

Hem till Tenerife i October, as skönt! träffa Pappa och vännerna:) räknar dagarna...

Living it Breathing it Loving it

Living it - breathing it - loving it

                               Living it  -  Breathing it - Loving it

Nya tillskott i Garderoben

            

Dom nya tillskotten i min Garderob:) Amisu klänningen är köpt på New Yorker 199kr.  Amisu SkinJackan också köpt på New Yorker 399kr, värsta köpet ju:)  En mini t-shirt köpt från åhlens 199kr. Båda bältena är också köpta på Åhlens, ca. 150 kr st. Var mycket nöjd med mitt köp:)
Jag spenderar alldelles för mycket pengar. måste börja spara lite haha, försöka åtminstone:P

Välkommen till min Blogg:)



Hej alla goa bloggare:) idaag vart det av till skolan.. haha så klantig grej hände innan skolan. skulle ta bussen men så kom man på att man glömde lösa dörren hemma.. Sprng som en galning! men så missade jag ju busse.:P haha så jag fick skjuss av en vaktmästare i mitt område. Jaja sen blev det svenska prov som tog 3timmar!! 3timamr!! somnade nästan, iallafall gick senare på Ea tiden vidare till nya butiken inne i stan NEW YORKER:) köpte en klänning och skinJacka som jag blev väldigt nöjd med :)Jag och min jkompis Emma blev sen uppraggade av såna där som berättar om nya 3 erbjudanden:P haha dom bad om våra nummer! haha har nån annan nånsin fått höra det?? att de vill ha ens nummer?? Okej ska nog kolla film nu. Skolfotografering imon:)  PUSS på er Bloggare:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0