nothing more than a pretty picture








290409



Jag tänker inte ens kommentera vad jag håller på med här!

Where trouble melts like lemon drops, High above the chimney tops thats where you'll find me,Somewhere over the rainbow bluebirds fly, And the dream that you dare to,why, oh why can't I?

hejsan alla mina söta darlings!
Vilket fint väder vi har haft i helgen! Har kännt mig väldigt positiv över allt, solen har den förmågan på folk, även mig som känner att det inte är så mycket att le åt just nu.
Skola imorgon..inte lika kul men att träffa älsklingarna i skolan är alltid roligt! Ni lyser upp min vardag!

I torsdags fick jag veta den bästa nyheten pålänge! sen kom den värsta... Vet fortfarande inte rikgti hur jag ska känna över allt detta?! Varför ska ALLT just hända mig? HAR JAG EN STOR MÅLTAVLA PÅ MIG SOM DET STÅR BULLZEYE PÅ?

Mycket blandade känslor.. först var det tårar, sen blev jag sur.. sen kom tårarna igen.. Sen blev jag arg.. sen skojade jag om det.. sen mådde jag dåligt över att ha skojat om det, sen tänkte jag mycket på det, tårarna kom igen...
och så vidare och vidare...
Till de få jag berättat så har det inte riktigt verkat som om de riktigt förstått? Eller hur jag mår just nu?
Jag kanske låter negativ men jag är helt enkelt realistisk! Jag har lärt mig den hårda vägen att livet inte är någon dans på rosor.. och därför tänker jag inte heller låsas som att detta är som en saga, där allt är frid och förjd, där prinsessan får sin prins och där alla små söta djur kan prata och alla lever lyckliga i alla sina dagar....

Den där lilla flickan inombords mig, svär vid sitt liv att denna saga är sann, men skalet utanpå är realistisk..
Hon vet att livet inte är säkert, livet är aldrig lovat till dig. Bara sådär kan det tas ifrån dig..




Den här Mannen har en röst av en Ängel!
Har växt upp med denna låten. Från det att jag satt framför mamma på mopeden körandes i grekland och sjungandes på denna låt...tills jag sjöng den på min skolavslutning i 9:an tills nu, när jag fortfarande kan lyssna på denna låten och säga helt ärligt att jag alltid kommer älska den!

Lyssna på den, lyssna på texten, otroligt vacker låt!

Lindsay Lohan's viktchock!!



Lindsay Lohan vid MTV music awards. En smalare version av sk

Herregud, kolla på flickan! Hon är ju bara skin och ben nu. Innan hon blev så känd (innan "Mean Girls") så hade ju hon kovor? Visst jag tycker hon har haft en hyfsat bra kropp nu ett tag men vafan detta är ju äckligt! För smal! Kan inte någon snälla tvångsmata henne med lite mcdonalds eller något?
Rädda denna tjejen!

Lindsay Lohan under och efter Samantha Ronson.

Jag och Behovstrappan

Sitter nu här framför boxen igen. Borde plugga på psycologin om Maslows Behovstrappa, men jag är helt enkelt för lat.
Får försöka göra det nu snart.
Hämtade mina glasögon idag:) Juste det kanske jag inte nämnt? Jag är från och med nu en människa med glasögon! haha ne inte så allvarligt är det inte. Jag är närsynt med brytningsfel så jag kommer typ bara använda dem på lektionerna då dom där lärarna skriver pyttepytte smått.. suddsudd..

aja nu till psycologin!

Küsse


Take me away, a secret place. A sweet escape, take me away

Hallelååja!
Jag suger som fan! Mitt bloggande känns försämras återigen! BITCHSLAPP!
Hur är den med omvärlden då? Hänt nått nytt intressant man borde veta om? Själv så sitter jag just nu ensam imitt jätte stökiga rum och bara hillbilly slappar.
Har kommit på världens bästa present till Johan när han fylller år! Helt genialiskt! haha ibland blir jag faktiskt chockad över hur genialiskt bra jag är! Kan tyvärr inte avslöja vad det är för man vet ju aldrig vem som kommer läsa detta, vore ju slöseri på genialiska ideér om någon läste vad det var och sen gick och sa det till honom.
Men jag måste då säga....

FAN VAD JAG ÄR SMART! DETTA KOMMER BLI DEN BÄSTA PRESSEN EVER!

Annat som hänt den senaste tiden.. hm.
varit med vännerna, pojkvän, shoppat och grillat och berättat för mig själv om och om igen att det är typ 7veckor kvar tills sommarlov!! Längtar verkligen efter varma sköna dagarna med vännerna på stranden, mys med pojkvännen på stranden, dom långa kvällarna ute och grillar, festerna... behöver jag ens fortsätta?
jaja till morgondagens "Dagens",


Tröja-Gina Tricot, kostymbyxor/harem/Chinos byxor-ZARA, Höga platåskor-MONKI, Läderväska-Bianco

Här är lite av de nya tillskotten i min garderob:


Mysigljusgrön tröja  från Gina Tricot


Svarta kostymchinos från HM Trend


Söt kjol från Daily Express


Vitt fint bas tröja från HM



Både tröjorna kommer ifrån Gina Tricot


As balla skor från HM


Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon. Godnatt på er!

Küsse<3

ALMOST



NU ÄR EN PÅ VÄG! NU ÄR DEN NÄSTAN HÄR!

SOMMAR SOMMMAR SOMMAR!

It's an addiction!

Lite nya inpulsköp idag inne på Gina Tricot. Blev iallafall väldigt nöjd med mina köp!






Såna här knäkorta leggings fast i svart. Lustigt att dom inte har den svarta färgen på deras hemsida?
Köpte även en stor brun väska därifrån men den fanns inte heller på deras hemsida? aja.
Blev som sagt iallafall väldigt nöjd med mina impulsköp.

I'm in Miami Trick




As skön låt som spelades flitigt i fredags i Nicco's bil,
faaaaan vaa sköön!!

busybusy

hejsanhejsan

visst har väl vädret varit helt underbart?!
i torsdags var det utgång på G! Lars Kagg kade sin "lilla" fest vid skälby, as nice med tanke på att jag bor ca. 150m bort!
Hade igentligen tänkt stana hemma i torsdags eftersom jag mått jävligt dåligt hela dagen men jag blev övertalad.
Johan ringer mig vid 6 tiden nångång och säger att han hittat en förfest att gå på, blev riktigt hajj och åkte sen till netto(Jag jag vet, netto) och köpte mitt allra första flak öl (själv).
Haha, dum kände jag mig allt när jag kom hem och trodde att vi skulle ut direkt men när det sen visar sig att förfesten ska vistas hemma hos mig, lustigt de där..att jag var den sista som fick reda på det att det skulle va förfest hemma hos mig. Jahopp.. That's Life.

TORSDAG:












Tordagen var alltså kul till en början. Synd bara att inte gick sen att komma in.
You know me, fashionable people arrive late.
Kände väl kanske att fest suget hade försvunnit när jag hade någon annan tjejs näsblod över hela min hand (En tjej blev slagen, och jag kunde liksom inte bara låta henne ligga där med blodig näsa, hjälpte henne ett tag samtidigt som jag använde min egen hand som papper när jag torkade bort allt hennes näsblod)
Antar det va omkring då mitt festsug försvann lite.

jaja.. när jag gick hem sen så låg johan och vänta hemma på mig. Min älskling var s söt, han hade somnat sittandes framför en film i sängen. Sen på morgonen när han såg mig liggandes brevid, pussade han mig på pannan och frågade mig varför jag inte väckt honom när jag kommit hem på natten och jag sa att jag inte ville väcka honom för han såg så undebar ut. Tyckte bara att det var så gulligt.

FREDAG:



På fredagen var jag med denna lilla filuren. ajajaj, man ser stygnen från bilkrachen på hennes handled, lite iallafall..(Har ni hört om det? Bilolyckan vid funkabo rondellen) Lilla gumman jag är så glad att du klarade dig undan med typ bara 1oo stygn. Kunde ha slutat mycket värre.
Hade iallafall jävligt kul med tösen. Blev mycket bilåkande denna sköna dag:) gjorde mig absolut ingenting. riktigt skönt var det. Med öppet fönster så den varma solen sken ner på en och en sval bris i håret. Och självklart tinnitus hög musik som dunkade. Bäst var The Killers - Mr. Brightside, som spelades ett antal ggr.

Åkte hem till Nicco, till hennes lilla svartö och lagade oss själva våran egna lilla påskmiddag. Spagetti och kättfärssås som smakade absolut ingenting!
Godis, 6 filmer, singstar, mer godis, Mcdonalds, mer godis..
det var typ det kvällen sen betod av. Förutom att vi skjussade Felicia hem till nybro och sen på hemvägen hämtade vi upp Johan.

Mycket trevligt. två vändor igenom mcdonalds drive trough innan vi blev nöjda:)
Jag och Johan sov över, chill..
tidigt på morgonen .. känner jag att någon sitter och nyper mig i ansiktet. Jag och johan börjar då typ kriga mot varandra med nicco liggandes brevid som efter ca. 20 senare säger:
Jag ska seriöst döda er... jag ska skjuta er, knuffa er, knivhugga er, JAG SKA DÖDA ER...
åh gud vad jag garvade, stackarn. Johan och jag börjar jävlas vid 9 tiden och stackarn är ju inte van att vakna innan kl: 15:00. Hahah






LÖRDAG:

Jag var på Johans debut match med FC DONKENBOYS, och dom ägde totalt över lindstal pojkarna! 10-3 haha!!



XOXO Nicole Greven

050309 - 23:50



Har mycket att skriva im, men inte ikväll.. för nu ska jag sova
Godnatt

Ciao xoxo

Energieboll på bitchstigen

hejsan alla goa.
Sitter i soffan nu, tar det lungt och lyssnar på skivorna från festen. Har lite smått huvudvärk nu men det är endast pågrund av att jag varit som en energieboll hela dagen, vissa får mig på så bra humör. Vissa för att dom är underbara, andra för att ja.. haha. Energiboll på bitchstigen.

Annars  har det varit en väldigt lugn och skön dag. Hade verkligen jätte fint vårväder idag! Allt folk i skolan samlades ute på gården och chillade i solen. Mycket skönt.
Kom två stekare från högskolan kalmar idag och delade ut små väskor med små saker i. Der blev en hel del markeringspennor det. man fick typ en, jag tog typ 15?

Sen så tappade Stina sin mobil, på riktigt denna gången! Hon "tappar" alltid bort mobilen i någon minut. varje dag, flera gången om da. Men idag var den faktiskt borta. Först trodde jag att det var ett dåligt aprilskämt men nej fan, den var borta.
Men fick senare på dagen ett sms att mobilen hade blivit funnen. Haha Stina. Sån undebar virrpanna.

Sen vart det av till stan med Elin. Hade goda skratt till hennes 5åriga själv och mitt knäckande knä.
Vi blev båda förälskade i denna tröjan från Gina tricot som vi sen båda köpte. Mycket fin och känns som houng mot kroppen. Underbar.

köpte öven en fin litenlustigt gjord kavaj liknande sak, dock fanns det ingen bild på den på deras hemsida så det får istället bli att jag tar bild på den så fort jag hinner!
Nej nu måste jag sova.. känner att jag börjar få ont i öronen nu, fasen också.

Nattinatti

Fler bilder från min fest i lördags 28/03/09

Fler bilder från min Fest i lördags; 28/03/09
Bilder från min kamera, dessa var faktiskt inte snyltbilder, ha!


Inte speciellt överförtjust hur jag ser ut på denna bilder. Ursch.

 Innan folket börjat komma. Jag och Alicia chillade i lokalen, käkade chips och drack grönt vin(?)




Aww´, saknat min kalle mann:) alldeles för länge sen tkr jag!




Fajersson, Pontus, Min älskling Johan, Thang, Olle :)

stella mccartney , , , S/S 2009

Stella McCartney, S/S 2009



Grymt snygg Jumpsuit ovan!


RSS 2.0