Nr. 28 i skohyllanMina nyköpta älsklingar:) Mycket fina men man måste vara försiktig med klädsen till dessa snyggingar så man inte ser strippig ut.. hehe. Fina nu hill höst:)

Sienna Miller for BOSS Orange

Har ni sätt den nya reklamen för HUGO BOSS´s parfym BOSS ORANGE?

Sienna Miller är parfym reklamansiktet, Hon är väldigt sprallig och lekfull i filmen, hon gör grimaser och hoppar omkring.. en väldigt rolig och söt reklam:) Blir nästan sugen att köpa parfymen nu=)

Hemma från för varma tenerife, nu i kalla sverige... ugh.

hej alla kära.
Idag kom jag hem fån min tenerife resa, hade väldigt skoj må jag säga.. men värmen..puh!
Att säga att jag önskade efter moln var ett understatement .. det var gaaalet varmt! ca. 40 grader varmt. När jag bodde där var man lixom van med värmen.. men lämnar man stället, fyfan.. man kan faktiskt se huden stekas i den heta solen.
Jag blev iallafall brun, BIG PLUS!
Jag som nästan var helt säker på att jag skulle bli tvungen att byta namn till snövit! Men ikke, och tack och lov för detta faktum!

Bilder från resan kommer senare, är allmänt för slö för att orka mig på n sådan uppgift idag.. jag vet. LAT heter det.
Men så får det vara=)
Vad kan man säga att jag gjort där då? joo.. Jag spelade golf på en golfbana för första gången. 9 hål. Har alltid stått vid driving raingen och slått.. men denna gången gick far min igodo för mig.
Och fan vad BRA jag är! Sjukt.. Jag borde nog ta upp det där med golf igen? Jag var ganska flitig gäst både på ekerums golfbanor och tenerifes banor när jag var mindre.. det har gått ca. 5år sen jag spelade på riktigt men jag mmåste då säga att jag är riktigt nöjd med mig själv.. Jag har tydligen en naturlig swing ;) där ser man;)

Annars?
Har varit ute och chillat för det mesta.. dagarna spenderades dagarna igenom vid poolen/Havet och solade med mina twilight böcker i högsta hugg, för bra!
Sedan på kvällarna blev det antingen Santa Barbera, med dans.. Eller så blev det  F.R.I.E.N.D.S bar med vännerna och några ex-antal Pints.

Det hände mycket iallafall. Mycket roligt.. endel lite tråkigare, men sånt är livet eller hur? Det finns ingen som har det perfekta livet.
Ytan kan påstås vara perfekt, men under det där "perfekta lagret" finns en hel del skavanker som dom flesta kanske inte ens vet om?

Det jobbigast med dela denna resan var att lämna min pappa igen..
Min pappa är inte alltid så tydlig att visa sina känslor.. men denna gången.
Vi satt flera gånger och grät i varandras armar och berättade hur vi älskade varandra och såvidare.. Jag Mådde extremt dåligt när jag skulle åka hem, tankn att lämna min far igen var väldigt jobbigt.. att inte veta exakt när jag får se honom igen. Han tyckte det var väldigt jobbigt med, det märktes.. och på sitt sätt försökte han undanröja den smärtan.
Bille inte lämna honom.. jag tror nog allvarligt talat att jag kunde ha stannat kvar ett tag till endast pågrund av min pappa.. Jag älskar verkligen min pappa, han är min förbild i så många sammanhang.. om jag en dag når upp till hans nivå, kommer jag veta att jag har lyckats!

ÄLSKAR DIG PAPPA<3

saknar honom något otroligt just nu.. Ska nog ringa honom..

Fortsättning följer om tenerife resan!

Küsse xoxo

min speciella vän, haha

Nikoline om skrattattacker, svettiga händer och kärleksyrande fasoner!:
Vem gjorde du detta med? Ni värkade ha roligt faktiskt, kan man få bli kompis med er? Bor du med i kalmar eller? jag bor här i kalmar men har inte så mkt vänner och skulle uppskatta lite sällskap. Jag härstammar från elefantsläktet i västtyskland men sprang bort från flocken vid 2 års ålder och hölls fången hos en pungdjurs fmilj tills för ett år sedan då jag lyckades fly med en bananbåt hit till kalmar!

Mitt nummer är 070-nikoärbäst32

Puss puss du är mitt allt min blivade vänninan med en ospräckt mödomshinna
IP: 94.191.150.140


Haha måste säga att jag älskar min vän Nikoline, hon är för underbar, får mig alltid att skratta. Jag menar läs bara detta meddelande. Ni måste ju erkänna att flickan har ganska sjuk/rolig humor:)

TENERIFE BABY, HERE I COME<3

Juste! Fan så sjukt nice!

På måndag drar jag till stockholm och på tisdag till Teneriffa :D

ÄNTLIGEN!!

SES OM KANSKE 3 VECKOR! HAHAHAHAH


Lyssna och njut <3
älskar älskar älskar älskar älskar honom!!
Han är AS snygg, vacker... och killen kan sjunga.. MIN DRÖM MAN!

skrattattacker, svettiga händer och kärleksyrande fasoner!Kanske kan börja detta inlägget och berätta lite om gårdagens utgång. Hade en lten förfest hemma hos Nicco och philip. Var där med dom då förstås och med Felicia och Rasmus. Hade väldigt trevligt och spelade oss fulla med pyramiden, hahah sen körde vi någat annat lustigt spel som ingen av oss egentligen vet va det heer förutom att vi kallar det motorspelet. Orkar inte förklara vad det går ut på förutom att man ska bya ut siffror mot ord, sen går det i varv då att säga orden som motsvarar siffrona och om man säger fel måste man dricka. Hahaha slutade med att 13var = Rasmus, 14= Sonter 15=Unisex, hahahhahahaha,, jag dör!
Sen blev det taxiresa in till KM, tog några drinkar där rasmussen börjar diskutera med oss om sitt lilla träd han planterat hemma. En dag efter jobbet hade han som vanligt satt sig på sin gungbräda med en öl i handen;) Sen så hade han råkat spilla ut lite av sin öl på ett litet ekollon som låg vid hans fot. Sedan hade tydligen detta lilla ekollen växt till sig till ett 20centimeters tall, som hade små ollon i olika färger hängandes i det, även människo ollon fanns på plats, vet ni;) haha Och om man tappat en tand ska man titta snabbt på trädet så kan man se en gul jultomte:D hahahaha, men inte på vintern dock, för då är han ju självklart röd, DAH! hahaha;)
Fyfan vad hysteriskt roligt!
Sen drog vi vidare till vallen, fast vi gick ju aldrig in då va, eftersom nicco och philip planerat att betala med kort på inträdet, suck. Men det var ju ungefär bara en timme tills dom stängde ändå så shit the same.

hahaha nu idag så har jag dega, ärligt talat degat i fottöljen hemma och titat tv! Fattar ni? TV? hahah jag får aldrig kolla på tv ju! Den är ju alltid beslagtagen av mor och syster min som snart har ögon som fyrkanter. Så vet ni hur gudomligt det kändes när dom fan inte var hemma så jag fick lite NICOLE-TIME och tittaade TV!! hahah!

Sen kom mamma hem... och vet ni vad? då gick allt åt helvette.. HON BÖRJADE DAMSUGA! I vardagsrummet... det var som om hon praktiskt damsög mitt ansikte! Så där tog tv tittandet slut för mig igen ungefär ett halvår framöver.
Men som tur för lilla Nibblet så ringde Linkan http://www.nikolinefredskov.blogg.se mig och ville att jag skulle komma med pizza.. den bortskämda ungen! Att hon har mage! Grrr.. Att man utnyttjas på detta viset! Fyfan!
Hahah nejnej nu skojar Nibblet igen (Känner mig lite scitzo nu), jag ställde mer än gärna upp för linkan och kom med en FET pizza:)  Sen efter det har vi allmänt snckat skit och haft oss, tänka sig. nibblet och linkan, MOOOHAHA!!!
Ja, vad mer? JOO! HAA!

Nu kommer anledningen till min rubrik.....
Som ni kanske har märkt, är jag vad man skulle kunna kalla "Besatt" av robert pattinson, och det smittar ju självklart av sig på Linkan, så tror ni inte att vi suttit i soffan, gråtit, svettats, skakat , ryst och skrattat ihjäl oss.. och inte får inte glömma att vi antagligen yrade ett tag? Vem är jag?  var är du? När kommer min Robert hem med maten? Hahah

Tänkte jag att jag skulle visa några av klippen till nåra av dessa symtom.. haaha.

hahahahhahahahahahahhahahaha, jag döör, Linkan döör, alla dör hahaha

jag måste be om ursäkt för detta hysteriska inlägg, jag är nog lite trött nu.. ska nog funmdera lite på om jag inte behöver sova några timmar hahaha.. förlåt!

Küsse <3

RSS 2.0