Försök att inte skrattaTierd of being harassed by your stupid parents?asså vad fan är det för fel på er föräldrar? Seriöst alltså? Har ni någon typ av spärr i huvudet som säger till när ni helt enkelt ska dumma ner er själva? 
Jag tror fan det! Alltså, vi som nu fyllt 18år, vi är inte småbarn längre okej?! Visst ni kanske anser oss som era små gullgrisar fortfarande men enligt JÄVLA lagen är vi ansedda som vuxna! okej?! börja behandla oss som sådana! Om vi vill resa bort, vem är ni att förbjuda det? vadå? för att det inte passar er, det är ingen ursäkt att lägga era grunder på!

föräldrar borde DUMPAS!

Visst, ni kan försöka förhandla er till n lösning, men vem är ni att beordra oss vad vi kan och inte kan göra? Enligt svenska lagen har vi en egen röst nu! Jag blir så jävla förbannad när föräldrar utnyttjar såna här tillfällen med att säga,
"SÅ LÄNGE DU BOR UNDER DETTA TAK ÄR DET VI SOM BESTÄMMER!" 
fyfan sånt jävla bullshit!

Blir galen på sånt här..Anledningen till detta väldigt riktade inlägg beror på att, jag har nu hur länge som hellst velat ta med en kompis till tenerife, där min pappa bor. Men varje jävla gång har det varit något som kommit ivägen för det! Först var det planerat att min pojkvän skulle följa med mig nu.. det sket sig.. och varför? jo för det passade inte hans förälder.. BIG SURPRISE!
Sen skulle nu en av mina allra bästa vänner istället följa med.. hon hade tjänat ihop massa pengar så att hon skulle kunna åka.. men nu... guess what? DET SKET SIG DET MED! varför ? jo.... FÖRÄLDER! no big surprise där heller...

När ska föräldrar lära sig att släppa lite på järnklon och låta oss leva lite? Vi vet att ni bara älskar oss och att ni är rädda om oss.. men jesus, ta ut stålröret ur röven nångång och slappna av lite!

aaaaahhh! Blir seriöst galen.. skulle nog kunna skriva om detta hela natten, men det tänker jag inte göra, får då  vet jag inte vad jag kommer skriva.. det kommer nog iallafall inte bli något av ett snällare inlägg iallafall..

xoxo


MakeUpTips

Tänkte att jag skulle ge lite bra makeuptips idag, har inget annat att skriva om nu ändå.
Jag tänkte gå igenom några enkla grunder för att framhäva din naturliga skönhet.

För det första, se till att hitta rätt foundation. Många foundations på marknaden är för röda eller rosa för de flestas hy. Se till att kontrollera din foundation under bra ljusförhållanden utan några färgskiftningar för att se till så att den matchar. En bra foundation kan göra skillnaden mellan att det ser ut som att du har en vacker hy eller att du bär en mask.

Se till att du inte applicerar din makeup för tjockt. Ett allt för tillgjort ansikte ser ofta väldigt "skrikigt" ut idag så se till att inte använda för mycket foundation, puder och läppstift. Försök med en mer disket look. Ansade ögonbryn och en lagom mängd makeup kommer ge dig en snygg look utan en massa foundation.

När du använder puder, var då vaksam på skillnader mellan olika typer. Löst puder används för makeup medan kompakt puder är till för "touch ups" under dagen. Försäkra dig om att du lägger din foundation med löst puder på sommaren och i varma klimat. Vid varmt väder kan den annars lätt bli rinnande. Puder som innehåller lätt solskyddsfaktor kan hjälpa dig att skydda ditt ansikte vid varmt väder. Puder kan också användas för att mjuka upp kanter av färger ifall den lagts på för ljust.

Ett sista tips är att undvika att använda gammal kosmetika. Gammal kosmetika kan inte bara bygga upp en bakteriehärd utan även försämras över tiden vilket gör att du inte längre får den look du önskar. Byt ut ditt gamla smink var tredje eller sjätte månad för att förhindra detta.


no longer solo..

hejhej älsklingar,
åh jag är på så underbart humör!
Först pågrund av att Jag är med johan, blir alltid lycklig av honom..och sen till den större anledningen..
 En av mina allra bästa vänner kanske ska följa med mig till Teneriffe!!
Helt undebart, jag vet inte hur länge jag har velat ta med nån av mina kompisar lr johan dit ner.. så mina svenska kompisar får träfa mina utländska kompisar...åh Extas! fan vad kul, Jag hoppas verkligen vi hittar någon bra billig biljett till dig då!!!  underbart!Best friends forever, you n me <3

eehm.. ja.. ?

hej älsklingar:)
vad har alla gjort idag? Själv har jag trallat omkring på stan idag,mötte upp mamma vid bussstationen..hon och lille syster har varit borta i 3veckor men kom alltså hem idag... min frihet försvann alltså i samma stund dom dom klev in genom tröskeln:P haha
Köpte underbara skor också, kärlek.. tar en bild på dom senare när jag kommit hem. Är hemma hos Johan igen... den tönten spelar WOW nu.

(men jag måste erkänna att jag också börjat gilla wow nu.. fan hahah det är beroende framkallande som FAN!)

jaja ska försöka hitta en bild nu..google lite efter den typ. =)

ha det bra=)


GodnattGodnatt gott folk, klockan är nu 01:22 och jag tänker sussa snart. Inte speciellt trött igentligen så planen är att jag nu ska gå och tvätta bort sminket och sen läsa lite ur New Moon. Har redan läst den svenska versionen av twilight böckerna så nu är det dom engelka som gäller=)Här får ni en godnatt puss av mig, sov så gott då=)
<3

Du är med dom största i himmelen nu..
Sitter i sängen nu och lyssnar på ett storslaget geni..
Det är så himla tråkigt att ännu en av tidernas största musiker har dött.. Vi har ju elvis, kungen av rock'n'roll.
Bob Marley, kung av reggae. Johnny Cash, country och nu Michael Jackson -  kungen av pop.

Du var den största, du är den största. Vila i frid du fantastiska människa.

Nicole går loss på webcamen:Phallåhallå:)
Jag tänkte jag skulle demonstrera vad som händer när Nicole går loss på webcamen på hnnes nya dator...Hehe.. nu fick ni se dom fina bilderna, haha.. dom andra, nja kanske inte så barnvänliga. Jag menar, jag vill ju inte ge småbarnen mardrömmar :P

Min bärbara dator=)

 Är så totalt lycklig för stunden! Sitter med mina acer bärbara dator i famnen nu och, ååh så fin och underbart bra den är! Den spinner som en katt;)
Måste dock påpeka att på papprena stod det att det skulle ta ca. 30 min att installera hela datorn. BULLSHIT.
Det tog 4 timmar, TIMMAR!...
jaja, jag tänker inte klaga, för nu sitter jag med min bäbis i knät och är onekligen kär.

Fullt upp framöver nu, bjuden på 3 olika födelsedagsfester som jag ska på, och packa och såvidare till min resa till tenerife. Ska bli oerhört skönt att träffa alla mina kompisar och pappa där. Ännu skönare att slippa sverige.
Åker den 4 augusti, inte många dar kvar..

jaja nu ska jag undersöka min bäby lite mer=)

Ciao<3

VackerDenna bilden tänker jag förstora till en tavla, helt klart!

Min absolut favorit låt just nu.eyes on fire
I'll seek you out, Flay you alive
One more word and you won't survive. And I'm not scared of your stolen power, I see right through you any hour
I won't soothe your pain, I won't ease your strain,  You'll be waiting in vain, I got nothing for you to gain

I'm taking it slow, Feeding my flame, Shuffling the cards of your game
And just in time,  In the right place,  Suddenly I will play my ace
I won't soothe your pain, I won't ease your strain, You'll be waiting in vain, I got nothing for you to gain

Eyes on fire, Your spine is ablaze,
Felling any foe with my gaze
And just in time, In the right place, Steadily emerging with grace

Felling any foe with my gaze, Steadily emerging with grace,  Felling any foe with my gaze,
Steadily emerging with grace


Bored

show_cravings_ad(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)
har piss tråkigt, vad gör ni för nånting? 

dagens craving!

show_cravings_ad(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)

dagens craving!

show_cravings_ad(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)

Do you see what we've done? We've gone and made such fools Of ourselves
Älskar den!

Vampire Chic del 2
Vampire Chicnytt kapitel
Imorgon förhoppningsvis, har pengarna landat på mitt konto så jag kan gå och inhandla min nya baby, bärbar dator!
Love!

Föresten, från och med nu tänker jag bli hällsosam och nyttig av mig! och jag tänker(JAG SKA) nå min ideal vikt innan sommaren är slut, vänta bara...

I love your closet!pic: Mary-kate Olsonpic: kate Bosworth


Pic: kate Bosworth

VILL HA!hittade dett på en annan tjejs blogg och det är helt undebart, eller hur?
Riktigt snyggt! Detta hamnar i min VILL HA  kategori!

Twilight<3

   

(x) Du har läst alla 3 Twilight böckerna.
(x) Du har läst den fjärde boken på Engelska. (snart så!)
(x) Du har sett 1:a filmen (sju gånger för att vara exakt)
( ) Du har sett den 1:a filmen på bio mer än en gång
(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum
(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil
(x) Du lyssnar på Twilight-soundtracket hela tiden
(x) Du tänker på Twilight mer än en gång per dag
( ) Du har Twilight-saker.
(x) Du drömmer/har drömt något om Twilight
(x) Du brukar titta efter folk på stan som liknar någon i Twilight (har sett en person som liknar dock)
(x) Du gillar någon/några extremt mycket i Twilight
(x) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill
( ) Du började läsa boken/böckerna före du såg filmen
(x) Du vet vem Quil och Sam är.
(x) Du ska/vill på Twinight (vill)
(x) Du tycker boken/böckerna är det bästa du någonsin läst
(x) Du tycker filmen är den bästa du sett
( ) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra
(x) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd

0-5 poäng: Antingen HATAR du Twilight. eller så vet du inte vad det är.
6-10 poäng: Du vet inte alls mycket om Twilight, eller är inte så besatt.
11.16 poäng: okej, du verkar ganska besatt av twilight.
17-20 poäng: Du är helt klart en  Twilight-nörd.


ni betyder högst!

hallo everybody;)

sitter hemma hos älskling i skrivande stund men baby är inte hemma? hmm.. han stack och handlade utan att säga det till mig så nu sitter jag här hemma hos honom, utan honom.. aja

känner att jag varit väldigt dålig på det här med att lägga upp bilder. Ska börja med det igen.. jag har allmänt varit skit dålig på att ta bilder..jag som alltid hade kameran i högsta hugg och tog bilder på betydliga och obetydliga saker. Men jag ska bättre mig, känns lite som om jag tappat min utnämnda paparazzi krona.
Det tänker jag självklart inte låta hända utan en fajt. nu jävlar...

Snart kommer ni be mig slänga kameran åt helvette, det lovar jag!

Just, good news!
Jag ska äntligen få min bärbara dator! Äntligen!
så som jag längtat ska jag äntligen få den! Jippi!
vet inte om jag nämnde det i tidigare inlägg, jo det gjorde jag nog att jag var sjukt arg på Mediamarket när dom inte kunde ge en till mig på kredit bara för att jag inte går i högskolan, men nu, yes nu får jag den..
och det har jag att tacka min kära mormor och morfar. Dom är så sjukt snälla.. Dom skämmer bort mig.
Får såna otroliga skuldkänslor när dom hela tiden köper saker till mig som jag vil ha.
det blir ju bara värre när man säger (Nej, nej mormor, ni behöver inte köpa det till mig! jag sparar ihop det själv, men tack endå!) Då blir oftast responsen som gör mina skuldkänslor skyhöga
(men nicole, vi vill köpa det till dig, vi vill ju att du ska ha det bästa, vi VILL ge dig det. Du är ju vårat första barnbarn, du kommer alltd vara speciell.)

Förstår ni vad jag menar? Man kan ju inte säga nej efter det.. inte jag iallafall.. hur mycket än jag vill så går det inte, får då känns det som om jag är otacksam.

jag älskar min mommo o moffa, dom är helt enkelt bäst! INTe för att dom köper saker till mig utan för att dom är dom mäst älskevärda personerna jag käner och jag skulle göra ALLT för dem.
kan inte tänka mig mitt liv utan dem.. ALDRIG!

ska kila iväg nu, hitta på något att fördriva tiden med tills johan kommer tillbaka..

Puss&Kramobs. Gammal bild..


Where the hell is Matt?
Underbar!

Detta gör mig alltid på så bra humör, gud så underbart att en man kan föra ihop så många människor för en gemensam sak..
Att han kom på denna ideén?

Aja, hoppas ni mår lika bra som jag gör när ni ser detta:)

Küsse <3

Bedtime stories

hello everybody:)

Tänkte bara höra av mig och berätta att det blir mys nu framför tv:n ... Ska kolla på Adam Sandlers nya film "Bedtime stories"   blir mys=)

See ya laater babes:*

köpglad någon?

Har jag nämnt attmin köpglada pappa har inhandlat sig en ny dyr leksak?

Jodå...Nicole:  Asså pappa? jag fattar inte hur du kan spendera så mycket pengar på en bil?!? Seiöst?

Pappa: Det är BRUUUUMMMM!!! (skratt)

Nicole : (suck)
AUSTIN MARTIN DB9Jösses....

I <3 TOPSHOPKöpte en ursöt shortsdress som ser ut som en klänning från Topshop som kommer användas flitigt när det är finfint väder=)
Även en bra väska till beachen!

=)

Köpte en jävla massa uppe i stockholm.. kanske kan lägga upp bilder på det sen?! 

xoxo

Godmorgon alla (även för mig) =)

Hej älsklingar=)
Är på mycket bättre humör idag, vet ni varför? joo..... Det är faktiskt fint väder ute idag! Jävligt nice!!
Ska deffenetivt ut idag och steka lite=)
Nu närsom så lär min kompis Alicia snart dyka upp och ska äta frukost med mig, haha kanske ska följa hennes diet, bara vettenmeloner och vatten i e vecka? =P
Tror ni det funkar,nja kanske men få fan är man hungrig sen!!

ÅH det är så skönt att vakna på morgnen helt utvilad! Igår var jag jätte stressad och irriterad hela dagen..
Men nu är jag chill igen=) Saknar min baby, som åkt till öland nu för att bo dör i en stuga med sin familj i en vecka
=( buhu.. saknar.
Hann verkligen bara vara hemma i kalmar i några dar och sen åker han..saknar.

Aja får ju se honom om någon dag igen så.. det klarar jag. Det är ju liksom inte så att jag inte klarar vara utan honom i en vecka.. två veckor är däremot min gräns.. Blir det längre än så blir jag restlös i hjärtat.

Inte bra nej....

jaja, nu ut och dricka kaffe på balkongen=) CHILL=)

xoxo

motherf*cking @#*&%?

tja igen

sitter hemma nu med Johan och Nikoline, har precis lagat middag, kyckling med ris och bearnessås. gott.
Väntar även på att philip ska dyka upp nångång så vi kan käka och sen spela poker.

Är på riktigt dåligt humör nu känner jag även.. var på Mediamarket innan. Skulle köpa e bärbar dator och hela kittet.. Sen när jag är där och ska få informationen så säger dom att dom inte kan ge det till mig på kredit eftersom jag inte går i högskolan! JÄVLANS HELVETTES FITTSLEM!! ååh så irriterande..

Sen kommer jag självklart på hur irriterad jag är på min mamma och hur jävla lite hon egentligen ställer upp för mig så det gjorde mig ju inte mindre irriterad... sen börjar man självklart tjafsa med sin pojkvän 5min senare!

INgen bra dag för mig idag alltså!

aja

ciao<3


Godmorgon

Godmorgon folket

Haft några väldigt sjuka drömar och tankar i natt, sjukt konstiga. Men den bästa av dom, där jag drömmer att jag sitter ensam med Robert Pattinson och äter lasagne och myser, då! då passar det sig av lilla Nikoline www.nikolinefredskov.blogg.se att skrika och väcka mig! jag som hade en så fantastisk dröm! Lixom sitter där med mina drömmars man och så hör man ett nasalt skriande att man ska vakna... brutalt.
Något jag kände var lite av en besvikelse var att Rob var solbränd i min dröm, nej! han ska vara blek som ett spöke! Det är en del av hans snygghet:)

Vad händer idag då? jo, jag ska till kalmarslott med lilla Nikoline och ta lite finfina bilder där som förhoppningsvis kan hamna på lilla bloggen. Sen ska jag försöka få mammsi att låta mig köpa en bärbar data med mobilt internet idag och ta bort det vi har, vi har det absolut segaste bredbandet, hur säger man det nu? typ 25 nånting? Skit kasst!

Jaja, nu ifrågasätter Nikoline vad jag egentligen skriver så ... aja.. ska låta henne blogga lite nu då ..


ha det så bra:)

Küsse <3


Juste!

föresten... är det någon som vill hjälpa mig skapa en nu header? Min är ful nu och det går ju inte att ha en blond version av mig när jag numera är en brun version..


Någon som har lust att hjälpa? (A)

xoxo

stockholm baby:)

tjoflöjt allihopa:)

Haft några riktigt grymma dagar här i stockholm:) ligger just nu i sängen hemma his min syster-yster, och gör mig ready for bed.
Men kan gå igenom lite vad jag gjort sen jag kom till stockholm..
Första dagen var det shopping som gällde, och systeryster mötte mig vid Topshop. Hittade tyvärr inget den dagen där inne.. Jag har blivit lite snål dom senaste månaderna, därför jag kom ut tomhänt. Sen drog vi till "Pontus by the sea" och drack några goda drinkar. Min drink bestod av mango och någon typ av afrikansk sprit? Väldigt gott iallafall.. Hahah sen var det en liten flicka, typ 3? som satt i barnvagnen precis brevid mig och min storebror, som sen kissade ner sig när hon sov.. stackarn. Lite komiskt dessvärre att hon kissade på uteserveringen vid Pontus By The Sea.. som är något av ett lite finare ställe. Såg 2 kändisar, Jennifer Brown och Lykke Li.
Sen drog jag och cecilia vidare men hennes tjejkompis Michaela till något ställe där servitörerna var riktigt otrevliga!!

Andra dagen åkte vi till min andra storebror Andreas för att hälsa på det nya tillskottet i familjen Greven, lilla Anton:) Haha Jag är faster nu;) udda..
Efter frukosten med familjen drog vi till driving ranshen och slog några bollar.. Eller pappa, sebbe och cecilia slog.. jag tittade på. Cecilia är lite beskyddande nu pågrund av mitt huvud så jag fick titta på. Hon kämpar för tillfället för att skaffa Grönt kort. Hahah det gick inte så bra för henne alls.. lite roligt att se eftersom hon rusade av plattformen var femte minut för att hon blev sur att bollen inte flög så som hon ville att den skulle.
Det gjorde verkligen inte saken bättre för stackars systerysters ego när jag, som inte spelat golf på flera år tar hennes klubber som börjar skjuta iväg:P Lyckades träffa plattformen 50m bort:) haha

Sen har det varit ännu mer shopping.. Köpte en riktigt fin  oversized t-shirt från Newsweek och köte en massa från ZARA som har fet rea just nu. Juste! köpte även hårförlängning! JES! vad bra det blev!

Vi har gjort en jävla massa.. orkar inte skirva allt.. kan iallafall nämna att idag var det lilla Antons namngivning - han är helt underbar!

nej! nu sova! bilder kanske kommer när jag kommit hem. vilket blir på onsdag:)

Ha det gutt babes xoxo

RSS 2.0