skärpning!!

hejsanhejsan, Jag har absolut sugit på att blogga, verkligen!! jag har typ inte skrivit någonting på ca en månad.. Fyfan, (slag på handen).
Sitter i skolan nu och har det riktigt tråkigt må jag säga. Vill evrkligen att sommarlovet ska börja nu. Gud vad skönt.  Bara en vecka kvar snart...
Alltså jag skäms riktigt ordentligt nu.. Även fast jag inte skrivit någonting på evigheter vet jag fortfarande inte vad jag ska skriva om!? Hmmm.. Ingen aning asså.
kan berätta om lite små saker som hänt och som kommer hända.
Johan fyllde år i måndags, 18år, nu kan vi gå tilll puben tillsammans. eerhm.. hehe. Ikväll blir det utgång till Johanna, www.enlitenkorv.blogg.se som ska ha en födelsedags middag, för även hon har fullt 18 basst.
Ska bli väldigt trevligt och mysigt. Undrar om jag ska köpa nått litet till henne? hon har ju redan fått en present av mig, men undrar om jag inte borde skaffa något fint till henne ikväll?!

Imorgon är det SPRINGBREAK som gäller, har gratisbiljett så det blir najs. Hade inte tänkt gå in i år (Det verkar som om alla tänker va ute i år?!) men sen så fick jag en gratisbiljett så varför inte? Dom ända som jag känner värda att titta på uppträda blir nog antagligen Mando Diao och Lazeé. 

Jao.. Vad mer händer i mitt som jag inte totalt blockat ut nu? Hmm..
Näe jag har faktiskt ingen aning... Vad dålig jag känner mig, som om jag inte hade något liv, men det är ju verkligen tvärtom... Jag är hela tiden upptagen med roliga händelser och så vidare, men jag har verkligen helt och hållet blockerat bort det från mitt minne. Kommer antagligen komma på det så fort jag loggat ut. Det vore typiskt mig.

måste iallafall dra nu, men ska verkligen försöka bättre mig med detta bloggskrivandet!! Skärpning!

Küsse <3


Onsdag.Nu har jag äntligen (efter många försök på tiotals datorer, som bara visat "sidan kan inte visas") blivit fadder åt tigrarna! Tigrar har alltid varit mitt absolut favorit djur. Mina vänner sen barnsben vet detta som ett faktum.
ÅH JAG ÄLSKAR DOM, JAG ÄLSKAR DOM, JAG ÄLSKAR DOM!!

Bli även du medlem! Skit enkelt! kostar bara 100lappen! Och det kan ni väl ändå lägga ut för en god sak?

Valborg

Valborg igår! Hade alla roligt?
Själv hade jag det riktigt roligt med min vän Nicco. Väldigt högljutt sjungade på en massa musik, (en opera låt)?
Det var ialllafall väldigt mysigt, haah jag drabbades av nån typ av freni till hårspray, som stackars Nicco var tvungen att genomlida.
Kan ni tänka er Nicco springandes ut från badrummet med mig hack i häl med två sprayflaskor i händerna och sprayar fanatiskt?
Haha, det var faktiskt ganska klockrena kommerntarer som flög omkring i luften hela kvällen, men jag kommer faktiskt inte ihåg en ända av dom!

aja, måste börja göra mig iordning, ska dra till Ela nu för en tjejkväll:)
Imorgon är det min och Johans "officiella" 2årsdag! Underbart<3 Kommer firas med god mat och annat mys!

Küsse

RSS 2.0