LOOK WHAT YOU'VE DONE

Fy fan vad förbannad jag är! Ursinnig!
åååhh!

Det ända idag jag känner lite positivt för är att min vän Emma kommer till mig och chilla senare ikväll..

ALLT ANNAT... FY FAN, JAG HAR NOG ALDRIG VARIT SÅ HÄR ARG I HELA MITT LIV TIDIGARE!!


FURIOUS

 


WHEN YOUR AT THE END OF THE ROAD AND YOU'VE LOST ALL SENSE OF CONTROL...
I DON'T BELIEVE YOU
ÅH!

Jag har sån jävla otur!
Jag skulle opereras igår.. så jag var i lindköping, åkte dit i förrgår..
Jag gjorde dom där skrubbningarna med sprit 2ggr och sen när jag sitter där med slangar fast i mig så kommer min kirurg och säger

-Jag har tyvärr lite dåliga nyheter

Det hade tydligen kommit in ett akut fall så min operation har nu blivit flyttat. Fan.  Jag som bara vill få det överstökat! Nu måste jag vänta igen.. visst jag behöver inte vänta så länge. Åker tillbaka till Linköping på Onsdag och blir opererad på torsdag nästa vecka.

hmm.. är det möjligt at ha så mycket otur som jag har?

Känner ni nångång så?


LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG!!!

Ååååååh nu kan jag döö lycklig!!
Jag och min vän Nicco har fixat special biljetterna till New Moon premiären!!!!!
Först ser vi Twilight kl:21.00 och direkt efter ser vi New Moon!!!! Gaaaleeet!!! Fattar inte att vi fixade dom biljetterna! Åka till växsjö måste du dessutom göra för att göra detta eftersom dom special biljetterna inte kom till kalmar!

Men jag är så lycklig!!! L.Y.C.K.A heter det!


LYCKLIG SOM FAAN!!


FRIDAY


I MISS THAT KIND OF CLOSENESS


Im dying...

hej bloggen...
jag ligger död i soffan nu efter mommo's kotlett och potatisgrateng middag.
Är så mätt att jag knappt kan resa mig..

jag ska nog gå och dö nu..

Hur är det med er idag?

Kyss

HJÄLP?

Att försöka ändra bloggens design är fan inte lätt alltså!? En jävla massa koder hela tiden..NÖJD!


 I love it!

MAKE UP STORES KURSER
För er som bor i Kalmar finns dessa kurser att välja bland.


PRIVAT KURS:
Denna kurs är för en deltagare åt gången. Tanken med kurses är att få personlig rådgivning i sminkteknik, makeup redskap samt kunskap om produkterna. Under 50minuter får du råd och tips av en proffessionell makeup artist om hur du på bästa sätt framhäver dina drag samt vilka färger som passar dig. Du får själv  välja om du vill ha en dags- eller en kvällsmakeup. I kursen ingår även konsulation om hur du på bästa sätt tar hand om din hud. Kursen kostar 495:- och för detta belopp får du även välja valfria produkter. Lägger du till 100:- får du en vårdande ansiktsmask aplicerad före makeupern.
TID: 50 minuter PRIS: 495:-GRUPP KURS:
Denna gruppkurs hålls för 6-12 deltagare åt gången. Kursen pågår i ca 3 timmar och inleds med att en av  våra proffessionella makeup artister visar en dag- och en kvällsmakeup på en av deltagarna. Under demonstrationen får du råd och tips i hudvård, smink teknik och makeupredskap. Efter demonstrationen har deltagarna möjlighet att själva lägga sin makeup under vägledning av vår makeup artist. Kursen kostar 350:- och efter kursen väljer du ut produkter för hela kursavgiften.
TID: 180 minuter PRIS: 350 SEK/person


GRUPPKURS SLUTET SÄLLSKAP:
Anordnas för just ert sällskap och era önskemål. Ni bestämmer själva antal deltagare, men kurslokalerna rymmer max 10 personer. Kursen kostar 2500:- och istället för att plocka ut produkter för kursavgiften, handlar ni med 20% rabatt på hela sortimentet.
TID: 180 minuter PRIS: 2500:-

MAKE ME UP:
Under 30minuter får du råd och tips av en proffessionell makeup artist om hur du på bästa sätt kan framhäva dina drag samt vilka färger som passar dig. Du får själv välja om du vill ha en dags- eller en kvälls mskeup. Kursen är för en deltagare.
TID: 30minuter PRIS: 300:-

BRYNPLOCK: Få dina bryn plockade till en jämn och fin form. Efter brynplocket sminkas och formas brynen.
PRIS: 145:-

PRIVATKURS - EYE DE LUX:
Under 50minuter får du en fantastisk kvällsmakeup som inkluderar prynplock, ögonmakeup och lösögonfransar. En proffessionell makeup artist delar med sig av sin kunskap i färg och form för att du på bästa sätt ska förhöja dina personliga drg. Kursen kostar 495:- och efter avslutad kurs får du välja valfria produkter till resterande värde. Lösögonfransarna är en produkt som dras av på kursavgiften.
TID: 50minuter PRIS: 495:-


MAKE UP STORE

Godmorgon Bloggen. Har nyligen kommit hem från Nicco's. Sov där igår kväll efter myskvällen. Satt och kollade The boat that rocked med väldigt väldigt mycket choklad. As skön film föresten, kolla den!
Sprang dessutom förbi Make Up Store och handlade lite fint, gillar deras smink.. ska nog börja köpa allt mitt smink därifrån från och med nu. Dom har så mycket fint och man känner sig alltid så snygg och fräch när man använder deras smink.


TJA

Hej era smygtittare;)
Sitter hemma hos Nikoline, efter en väldigt kort dag.. dum som jag är gick jag till skolan även fast det är FN-Rollspel och hela skolan ligger öde.. Men ändå så gick jag. Men nu sitter jag hos Nicco.
Ska in till stan om ett tag och möta upp min mamma & Mormor för en fika.
Ska bli trevligt:)


SAY HI TO THIS BLACK HEART OF MINE


LYSSNA PÅ LÅTEN!!

....


MAMMAS GATA
SVENNEBANANHej bloggen vad gör ni?
Jag sitter just nu hemma hos Nicco i hennes nya lägenhet och fixar och donar, mycket fint blir det:)
Fanns inte så mycket att skriva om faktiskt.. hehe.
Nu kan ni iallafall inte klaga på att jag uppdaterar sällan.. nu istället uppdaterar jag till och med när jag inte har ett skit att säga, haha ni får skylla er själva.. ni har skapat ett monster;)

Fan va Mammas Gata av Timbuktu, Promoe, Supreme, Andreas Graga (fan va många) var braa! helt underbar är låten!

HAR NICOLE'S DISKUSSIONS FÖRRÅD TAGIT SLUT?

Sitter i väntan på lunch nu, är vrååål hungrig.. Som ett lejon *Fniss*
undrar vad som bjuds på idag? hmm..
Försöker komma på något vettigt att skriva, men det verkar som om jag inte är någon speciellt vettig människa för tillfället.. hmm.
Jag känner däremot att en het diskussion kommer komma från mina fingertoppar senare idag, glöm inte att kolla då;) hehe

Kyssar


INTE LÅNGT KVAR NU!!!

Inte långt kvar nu!! Inte långt kvar nu!!

I'M COUNTING THE DAYS AS THEY GO BY

LUNCH SNART!!


....


MÅNDAGVad gör ni för något? :)

ARNOLDS CHIARI SYNDROM

Detta är vad jag kommer opereras för.. Tänkte att jag lika gärna kan lägga ut det här så att ni som följer min blogg fattar vad jag snackar om när jag nämner operationer hit och dit.
Jag har alltså arnolds chiari typ 1 syndrom jag jag kommer opereras för den 26 oktober.

Now you knowDenna missbildning är benämnd efter sina upptäckare. Man brukar indela missbildningen i grad 1-4 där grad 1 och grad 2 är vanligast förekommande och har klinisk betydelse. Vid Chiari 1 är de nedre delarna av lillhjärnan, de så kallade tonsillerna, nedpressade och buktar ut genom foramen magnum – ett hålrum i skallbasen genom vilken förlängda märgen förlöper. Arnold Chiari 1 upptäcks inte sällan som ett bifynd vid magnetkameraundersökningar och är då inte symtomgivande. Ibland kan dock missbildningen ge upphov till symtom i form av smärta i nacke och bakhuvud som kan provoceras av hosta eller krystning. Känsel- och koordinationsstörningar kan också förekomma.


Chiari 2
innebär att lillhjärnstonsillerna och delar av mellersta lillhjärnan, vermis, är nedpressade genom foramen magnum. Vid avancerad Chiari 2 kan större delen av lillhjärnan vara nedpressad och ligga under foramen magnum. Tillståndet brukar vara förknippat med andra missbildningar, framför allt ryggmärgsbråck. Vanliga symtom är andnings- och sväljningssvårigheter samt påverkan på hjärnstammen med neurologiska bortfallssymtom som följd. 

Medan  Chiari 1 brukar diagnostiseras i vuxen ålder framträder Chiari 2 som regel i tidig barndom. Den bakomliggande orsaken är okänd. Ibland leder kompressionen av lillhjärnan på hjärnstammen till att även fjärde ventrikeln komprimeras med åtföljande hydrocefalus. Chiari kan också vara associerad med ryggmärgscysta (syringomyeli).

Behandlingen vid Chiari är kirurgisk och man utför bakre dekompression. Denna operation syftar till att skapa mer plats för lillhjärnan så att den inte trycker mot hjärnstammen. Vid operationen avlägsnas benet ovan nedre delen av lillhjärnan. Man brukar även göra en duraplastik där man öppnar hårda hjärnhinnan (duran) och infogar ett durasubstitut. Vanligen görs även en laminektomi av bakre delen av första halskotan vilket innebär att man avlägsnar benet. Samtidig hydrocefalus behandlas med ventriculoperitoneal shunt.

GODMORGON

Godmorgon kära bloggen

Sitter just nu i skolan och återigen gör jag ingen nytta, hihi. Nej nu tror ni att jag är en sån där person som inte tar ansvar och sånt shit. Men det är så att jag ska ju opereras snart så jag hinner inte börja med något skolarbete (Lärarnas ide').  Så jag är visst duktig i skolan men det är väldigt chill just nu:) Gutt.
Chillar med bloggen istället medans mina kära vänner brevid mig kämpar som djur med FN-ROLLSPELEN.. (SÅÅÅ jävla glad att jag slipper det!!).
Vad händer med er idag? Jag ska efter skolan till min allra bästa vän Nicco och hjälpa henne organisera hennes nya lägenhet inne i stan:) Så jävla nice! (Nicco, du vet att jag flyttar in hos dig va!? ) :)

Nu vill jag ha den förbannade operationen gjord så jag kan börja leva! Ta mitt körkort, skaffa ett jobb, flytta till egen lägenhet! Det är mina 3 största mål just nu.. Längtar.

Ska kolla vad dom andra gör nu:) hehe..

See ya'll later babes


Paus


....


fan..

fan att Top Model 12 visas på 3:an samtidigt som Gossip Girl visas på 5:an

Fan....

SÄSONG START FÖR GOSSIP GIRL IKVÄLL, NU!!NU börjar Gossip Girl!! NU NU NU NU!!!


Put a ring on that finger!Vad tycker ni om min nya bjässe ring? :) Köpte den i dag på GlitterKOSTA OUTLET.
Snygg.

18/10/09

hej bloggen
Ledsen för dålig uppdatering, men det är pågrund av att min nya bärbara dator är sönder!? WTF säger jag bara. Men det är ju min vanliga tur det, lustigt nog vänjer man sig aldrig med det.. varje motgång är som en spark i magen.. aja, what to do?
I fredags var jag hemma hos min vän Danne, vi var några stycken där och chillade och hade as nice:) visst, vissa saker gick lite överstyr men det löstes ändå;)
Skulle gått ut igår också men sen i sista sekund så ångrade jag mig.. Var så jävla trött och seg från fredagen.. Så istället ringde jag min Johanna (www.enlitenkorv.blogg.se) och Emma, så dom kom till hem till mig och myste till film, söta johanna somnade medans vi kollade filmen, och varje gång hon vaknade frågade hon
(VAD HAR JAG MISSAT????) För söt är hon:) Och Emma är en riktigt Heting hon med;)
Ska försöka hitta min jävla mobil sladd så jag kan överföra lite bilder!? men den är nowhere to be found... min vanliga tur...

I'll holla at ya later:)

utgång imon?

hejhej kära ni
hemma hos en kompis nu och chillar.. jätte trött verkligen så får se hur länge jag stanna.. Jätte pepp på att gå ut imon! Dansa och dricka några öl, för gutt!
OM jag går ut imon blir det nya pälsjackan, sammetslegging och snygg topp som åker på! Juste får inte glömma mina killer heels! Im gonna look like a godess:P hehe

hörs av senare köss!

....

Väntar att gå tills bussen kommer.. sen ska jag hem och sova ett tag
Jag vill mysa<3

....

Nu åker jag hem... Jag orkar inte skolan...

15/10/09

Nu vill jag verkligen inviga min nya päls(fake)jacka!!
Grymt snyggt med svarta sammetsleggings och en snygg top med höga klackar.. ÅH SÅ SHNNYYGGT!

InLove

Dessa ringar blev jag lite kär i.


Jag har inget att göra...


FlightlessBird American Mouth

Älskar den här låten!

Jummie!!

Hejsan partypeople
Sitter i skolan och gör väl inte exakt det jag borde göra men vad är det för roligt med det? Menmen som sagt så sitter jag ju här och sysslar med inget särskilt när jag snubblar över denna bilden, som får mig att vilja lämna skrivbordet och springa in till stan och köpa ríngar! Ringar i överflöd, ja tack!

Ett tips till er för er som inte vet, KÖP ringar! ringar är riktigt hett i höst och ju större desto bättre! Jag satsar på riktigt stora och klumpiga ringar, shnnyyyggt!


Goodmorning

Godmorgon bloggen..
Gör mig iordning till skolan just nu, ska strax springa iväg till bussen, Så hinner inte skriva mkt.
Fast nu kommer jag inte ens på vad det var jag skulle skriva från första början... hmm..
Aja kanske kommer på något att berätta om i dagen istället.
Ha det bra snyggingar!

Så här ser jag ut just nu...


MÅSTEN I HÖST!
Alla dessa är måsten inför den inte alls saknade hösten. Mycket dragkedjor, på skor, byxor, tröjor osv. Om jag ska tipsa er om något mer är det absolut Päls jackan! Det är ett JÄTTE måste i höst för dig som är moderiktig. Sen får ni inte glömma dom markerade axlarna, den trenden kommer hålla sig kvar ett tag till.. Jag kommer köra på min Beyond Retro jacka med snyggt markerade axlar och en svart midje kavaj med snygga axlar!
Bild lånad från en grym tjejs blogg:)

Nu är längtan nästan tortyr!

Sitter just nu och kollar min absolut favorit film... TWILIGHT såklart!!

Jag är hopplöst förälskad i filmen och Robert Pattinson!<3

HONOM.VILL.JAG.HAA.     ^^,Prewiem Bild från den kommande filmen, New Moon. Längtar så att jag spricker.MIN BLIVANDE MAN!<3

Ja Tack!Åh, helt förälskad i H&M's nya kollektion för DIVIDED... Hörde jag någon säga underbart!
Het upp över öronen förälskad i den svart klänningen med puffarmana. georgeous.
GE.MIG.DEN.SNÄLLA.


ShoppingKöpte mig en ursnygg pälsjacka idag! Skitsnygg! Sorry för den dåliga kvaliteten på fotot men webcamen är väl sådär? och jag har tappat bort min sladd till digita kameran :P hehe


Köpte även nya skor, svart läder converse look alikes, köpte dom riktiga converse härom dagen men lämnade tillbaka dom för dom var helt enkelt inte värda det priset, dessutom satt dom här bättre och var billigare :) Plus i kanten)

Fresh start

Föresten, Jag tänker börja på nytt här på bloggen... Börja blogga igen:) Så Kolla in dagligen:P hahaha


Hjälp

Hjälp!?!

Jag blir bombaderad av sms!! Galet var populär jag var nudå, 73 sms på 15minuter är inte normalt people!!
Viftar med vita flaggan här, snälla låt mig andas, haha....Nu kanke jag ska lägga mig ner och läsa.... (Om sms kan upphöra det vill säga) hahahahaha

NICOLE OCH ÖLEN GÅR HAND I HAND


JAG GILLAR MIN ÖL

FESTA IKVÄLL?

hejhej bloggen.
Sitter i skolan nu och tråkar, alla sitter och jobbar med FN-rollspelen, som jag med ett brett leende på läpparna kan säga att jag slipper!
Min operation är nämligen samma vecka som fn rollspelen börjar. Så både jag och lärarna ansåg det vara onödigt för mig att slita som ett djur för att få till arbetet men sen inte utföra eller få betyg för det.
Jävligt glad över det!
Annars då? nej inte mycket.. mitt liv är ganska ointressant för tillfället.. Ska försöka få tag på mina kära vän Nicco idag och se om hon är pepp på att festa ikväll, supa och dansa! Det är min melody! hm..

det var allt...


LÄNGTAR!!


LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR, LÄNGTAAAR!!! JAG DÖR, ROB PATTINSON ÄR DEN SNYGGASTE MANNEN I VÄRLDEN!!! HELT SJÄLVKLART!! LÄNGTAR!!!

RSS 2.0