EDITORIAL.






DAGENS OUTFIT.



Körde på snygg, men sköna avslappnade stilen idag. Sköna shorts från Stradivarius, Tröja med axelvaddar från Bikbok, handgjort Halsband från spansk maknad och väska från Stradivarius.

ILSKNA JÄVLA BUSSCHAUFFÖRER!

Ja alltså, om man kanske haft en dålig dag eller om man bara är ett svin normalt sett också, så betyder det int att man har rätt att behandla folk hur fan man vill..
Satt och väntade på bussen hem för ett litet tag sen och när bussen väl kom så gick jag in, sa hej, och gav honom en hundralapp och sa , en halv tack. (en halv = 9kr).

- JASSÅ DU SKA ÅKA HALV?!? OCH DÅ BETALAR DU MEN EN HUNDRALAPP?!?

Ja asså vad fan ville han att jag skulle göra, gå till närmsta kiosk och växla hundralappen till endast en-kronor?!
Och sen för att göra saken ännu bättre så märker jag sen när jag satt mig att han gett mig för lite pengar tillbaka, då menar ag typ en 10. Visst det är bara en tia, men när man åker buss varje dag för ongefär 20kr så vill man ju ha exakta pengar. Men just då jag är påväg för att påpeka misstaget så byter bussgubben med en annan chaufför. Då kunde jag ju inte bara gå och säga; Du den andra chaufförer gav mig för lite pengar!
Jag hade ju aldrig trott på det så jag sket i det. Jävla busschaufför alltså, höll sedan bussen helt stillastående i 10 min för någon anledning?!

Aja..

LOUISE ROE

ISE

Augusti begär.


Denim är här för att stanna ett tag till.





Let me paint you a picture.

fick lite tid över igår kväll så jag satte mig i sängen och började måla lite. Det fick bli en twilight bild som varit vanligt för mig att måla den senaste tiden. Blir så inspirerad av twilight, Edward och Bella. Dock har jag missplacerat mina bra ärgpennor, så jag fick använda lillasysters barn färgpennor.. resultatet blir ju inte desamma men aja skitsamma, inte precis som att jag dör om inte just denna är perfekt (är perfektionist ivf). 

Aja här är den.



tick tock...

Hejsan bloggen! Sitter i skolan nu och har långrast. Slutar vid två någon gång tror jag och då efter skolan drar jag till banken för att fixa den där jäkla internetbanken. Hörs sen! Kram

Saker ni inte visste om mig.

  • Jag är egentligen naturligt mörkblond.
  • Jag är enormt, enormt tjurskallig (fast det vet nog några ändå)
  • Jag är äckligt beroende av Coca Cola (nu snackar vi 4-5 liter i veckan)
  • Jag hatar falska människor, har man någat att säga, säg det och gå inte omkring bakom en annan rygg.
  • Jag känner väldigt starkt för människorättigheter och djurrättigheter.
  • Min ögonfärg är blå/grön men varierar tydligen på hur jag mår.
  • När jag gråter lyser mina ögon grönt.
  • Jag hatar pinsamma tystnader.
  • Jag kan bland vara lite svår när det kommer till känslor.
  • När dystrare tider kommr är jag inte en sådan person som gråter ut hos någon, i keep it locked inside.
  • Jag envisas om att alltid lägga håret bakom öronen, men ångrar mig alltid direkt och drar fram det igen.
  • Jag är överrörlig i varje led i kroppen.
  • Jag har dansat ganska mycket, Street, Break, magdans och nu förhoppningsvis Reaggeton.
  • Jag har två tatueringar.
  • Jag älskar att flumma och göra till min röst så jag låter sjuk i huvudet.
  • Jag kan sjunga låten musarna i askungen sjunger med väldigt liknande röst.
  • Jag älska att skratta.
  • Jag är och kommer alltid vara lite av en tomboy.
  • Jag en den där tjejen som boxar till dig på armen när jag skämtar med dig.
  • Jag har bott på 9 olika platser runt om i sverige och utomlands - malmö, kangos, stockholm i några månader, Grekland, Kiruna, Piteå, Kalmar, Tenerife och nu kalmar igen.
  • Mina dop-papper står det att jag heter Anna-Theresia nicole Greven. Det skulle stått Nicole anna-theresia Greven. Så på papper heter jag Anna Theresia.
  • Jag är hälten tysk från min pappas sida.
  • Jag är hälften norrlänning från min mammas sida.
  • Jag har 4 syskon, två bröder och två systrar.
  • Jag har en allvarlig åldersparanoja, livrädd för att bli gammal.
  • Jag älskar att måla och designa, dock blir det inte så myckt av det längre, då jag inte ser någon karriär i det.
  • Jag älskar att sjunga.
  • Jag har scenskräck.
  • Jag är LIVRÄDD för spindlar.
  • Jag kan vara väldigt kaxig av mig.
  • Gör man mig väldigt arg så bör man inte förvänta sig att bli förlåten den närmsta tiden.
  • Jag kommer respektera alla människor jag känner/möter tills dem bevisar motsatsen.
  • Jag är en hopplös romantiker.
  • Jag älskar att skämma bort folk med presenter.
  • Jag är en obotlig shopoholic (fast det visste nog dom flesta redan).
  • Jag är väldigt bunden till mina känslor.
  • Jag är en filmfantast.
  • Jag tittar minst 2 filmer varje dag.
  • Jag har över 50 par skor.
  • Jag är väldigt lättretad.

Så där var lite småsaker om mig.. visste inte riktigt vad jag skulle blogga om så det fick bli detta. Nu ska jag sova tror jag, väldigt trött nu. Ha det bra sålänge! Kram

Jag älskar dig Pappa.




BASH.

Sitter på mammas dator nu och tittar inne på tradera.. funderar på att köpa en sak, tänker inte avslöja riktigt än vad för något, men kommer antagligen köpa det på måndag eller så. Man måste tydligen ha en internetbank om man ska kunna betala osv. Så trög jag va som inte ville ha det när dem på banken frågade, tyckte det skulle bli alldeles för lätt för mig då att spendera pengar... fan.

Jaja men åker in till banken på måndag så jag kan köpa detta bra fynd. Hoppas det bara finns kvar, kanske inte exakt samma men líknande och med liknande pris.

Jaja nu ska jag tillbaka till mitt rum och titta på den där jäkla Miley Cirus filmen alla snackar om, vad hette den, The Last Song. En del som sagt att den ska vara jätte bra och mysig, vetefan asså men det kan bero på att jag inte precis hylla Miley Cirus, vi får helt enkelt se.. ni lär ju få en uppdatering om detta senare ikväll!
Ha et bra sålänge! Kram



The Turban



CREAM CORAL



Nya läppstiftet från Viva La Diva nr. 85 Cream Coral.

Barndomen är Kungariket.


The Cake Eaters



Såg denna filmen igårkväll, ganska bra film faktiskt. Det är Kristen Stewart som har huvudrollen i filmen och jag måste säga att hon gjorde hela filmen, utan henne skulle filmen antagligen varit väldigt dålig, men nu var den inte det så!

Den får 6/10 och då är 6:an bara för att Kristen är sjukt begåvad och att hon lyckades spela en sådan roll som denna!

FÅR DOM SKRIVA SÅ?!

Haha asså, jag tttade in på någons tjejs blogg tidigare idag, hon som var på framsidan på blogg.se och hade smsat till 118118 och 118800. Så jag tänkte att jag också skulle testa och vill ni veta vad jag fick för svar på frågan (vad är http://xnicolex.blogg.se? )

Svar från 118118:
Hej! xnicolex.blogg.se är bloggadressen till Nicole Grevens blogg. Hon är 19 år och bor på ......(min adress).... i kalmar. Hon skriver om sitt liv och saker ho tycker om som mode och bra film. Ha en trevlig dag hälsningar Eniro.

Okej denna var ganska okej, dock tyckte jag inte alls om att dom verkligen gav ut hela min adress.. inte okej. Men det var långt ifrån värst.. nu kommer 118800 svar!

Svar från 118800:
Bloggen handlar om den sexiga och sköna bruden Nicole. Hon är en tjej som lite smått galen av sig och mer än gärna slänger sig upp på bardiske en utekväll för att dansa med tillsammans med någon snubbe som hon raggat upp i kön. När hon inte är ute och slirar så brukar hon hänga med sina kompisar och busringa till heta linjen  för att låsas vara en brunstig gammal tant vid namn Agda. Mvh 118800

VA?!? är dom dumma i huvudet eller? Får man skriva eller hitta på sånt? Jag kan nog med 100% säkerhet säga att jag aldrig skulle ragga upp någon och sedan dansa på en bardisk med denne.. och inte heller ringer jag till heta linjen och utger mig själv som Agda...
Jag anser mig själv vara ganska klassig när jag både är ute på dagen och kvällen.

Inte helt okej att dem skriver så tycker jag! :/



HACHIKO

Fyfan vad tårarna rinner! Dom slutar aldrig rinna! Denna filmen var så underbart vacker att jag nu sitter och klagar på min 4 månader gamla hundvalp att han borde vara lojalare, som Hachiko! Har ni sett filmen? och om ni har det så måste ni väl fält en tår eller två.. eller som i mitt fall, några hundra säkert. Underbar film . Och att det faktiskt ät en sann historia gör ju saken ännu sorgligare!

Tänk att Hachiko verkligen satt och väntade på hans husse i 9 år!

DET ÄR KÄRLEK!





Vet inte vad som kommit över mig men jag k...

foto0685t (MMS)

Vet inte vad som kommit över mig men jag känner för att kolla på en massa gamla klassiker av walt disney! Det var så många filmer jag älskade när jag var liten och en del av dem har man inte sett på kanske 11 år? Igår bestämde jag mig för att börja maratonet med Balto, älskar den filmen! Och hade glömt hur sjukt söta dom små isbjörnarna är, eller hur? Visst är dem söta!? :) när datorn börjar funka igen så ska jag se Micke & Molle! Puss


Hej Bloggen! Jag är äntligen framme i st...

Hej Bloggen! Jag är äntligen framme i stockholm efter en väldigt lång dags resande och panikattacker. Jag skulle ha landat i stockholm vid 11 tiden egentligen men mitt flyg från barcelona blev försenat med 3 timmar. Suck. Och sen det där med panikattackerna, detta är inte gärna något jag skryter om men jag hatar att flyga! Jag blir alltid jätte Paranoid och tror att planet ska störta. Och så tror ni inte då att båda mina 2 plan hamnar i turbolans!? Under den tiden hann jag fantisera ihop hur planet är påväg att krascha, jag funderar på vem av mina föräldrar jag bör ringa och säga Hejdå till och be dem hälsa resten av familjen att jag älskar dem. Jodå allt detta gick igenom mitt huvud! 2 gånger! Nu är jag slutkörd efter den långa resan och den utmattande paranojan. Ha det bra sålänge!


Hej Bloggen! Sitter på flygplatsen nu och ...

foto0684 (MMS)

Hej Bloggen! Sitter på flygplatsen nu och väntar på flyget till barcelona. Det känns konstigt att lämna mitt hem här för att åka till mitt andra hem. Det känns nästan obehagligt.. Man gör sig hemmastadd här igen för att sen bara lämna det. Jag gillar inte alls tanken att inte få träffa min pappa igen på ett bra tag.. Hm... Fick verkligen kämpa emot tårarna när pappa satte sig i bilen och körde iväg. Jag saknar honom redan. Jaja nu ska jag sluta vara en sen lipsill. Ha det bra!


Hej Bloggen! Lite smått Lullig nu, har fa...

Hej Bloggen! Lite smått Lullig nu, har faktiskt haft en ganska kul kväll med paula och hennes vän Ruth. Kvällen slutade med massa Abba låtar och powerwalk utan stavar, det måste ha sett förjävligt ut!? Jaja nu tänker jag däcka. Imon blir en lång dag med flygplan osv.. Juste! Jag och paula var också på en liten marknad tidigare, köpte lite fina saker. Visar sen! Men nu så måste jag däcka, Om jag ska orka ta mig upp imon och ut och käka english Breakfast. Godnatt.


Hej Bloggen! Jag har precis tittat (för hu...

foto0679 (MMS)

Hej Bloggen! Jag har precis tittat (för hundraelfte gången) på en av mina allra favorit filmer, Stolthet Och Fördom. Otroligt bra film som jag tydligen aldrig tröttnar på;) Om ni inte sett den, så rekommenderar jag denna filmen. Jag brukar inte vara en jätte fan av drama filmer men denna är för underbar, för att man inte skulle tycka om den. Enligt mig det vill säga. Ni som sett den kanske känner annorlunda? Jag älskar den iallafall:) godnatt nu kära lärare! <3


Man-united, nu 2-0! Underbart!

Man-united, nu 2-0! Underbart!


seriöst.. En vuxen Jävla kvinna blir sur...

seriöst.. En vuxen Jävla kvinna blir sur för att jag inte erbjuder henne min plats bara för att hon pratar med min pappa, hon kan inte bara ta den lediga platsen precis brevid mig? Nej det duger inte! Att en kvinna på 50 bast kan vara så Egoistisk och bortskämd!? Nåvisst nu flyttade jag till den andra stolen så prinsessan kunde få den enda stolen hon ville sitta så, så nu ser man knappt tv:n.. Underbart, medans man skriver detta irriterande inlägg så missar jag Såklart när M-united gör mål... Underbart!


Hej Bloggen! Sitter på Scruffy Macs just n...

foto067 (MMS)

Hej Bloggen! Sitter på Scruffy Macs just nu och tittar matchen mellan man-united och New Castle. Självklart hejar jag på man-united! Inte en chans att new Castle tar hem denna matchen! Haha pappa däremot hejar på New C för att reta alla engelsmännen i baren som är M-united fans. Haha Jävla retsticka;)


Jag saknar min älskling väldigt mycket nu....

dsc00412 (MMS)

Jag saknar min älskling väldigt mycket nu... Bara några dagar kvar tills du sover i min famn igen <3


Fuck... Jag har fått en solbränna efter so...

Fuck... Jag har fått en solbränna efter solglasögonen! @%§£¥?$*%$!


pappa tog precis pulsen igen, vilopulsen l...

foto0657 (MMS)

pappa tog precis pulsen igen, vilopulsen ligger fortfarande på en 110... Det känns som om mitt huvud håller på att explodera... Om jag bara kunde somna, men det känns som om hela min kropp kokar.. Nu vill jag bara komma hem till sverige igen! Jag tror fan inte att jag kommer flytta tillbaka till tenerife Asså, jag hade glömt bort hur jobbigt det var med Calimna, och jag blev nu påmind den hårda vägen..


Hej Bloggen. Som jag skrev i det tidigare ...

Hej Bloggen. Som jag skrev i det tidigare inlägget så är det Calimna här i tenerife och det är fortfarande 45 grader ute, möjligen 40 nu men.. Iallafall så resulterade detta till att när jag gick hem, började jag andas väldigt svårt, sen innan jag visste ordet av så hade jag svimmat av inne i mitt rum, Haha. 2 timmar var jag borta.. Och nu har jag jätte hög puls och feber... Just my luck! Hoppas verkligen inte detta håller i sig till imon. . Jaja nu ska jag fortsätta känna mig döende... Hehe. Ha det bra!


Hämtmat från favorit china restaurangen oc...

foto0652 (MMS)

Hämtmat från favorit china restaurangen och Stand by me, kan denna tisdagen bli bättre?


Hej Bloggen! Asså denna Jävla kanin vägrar...

foto0649 (MMS)

Hej Bloggen! Asså denna Jävla kanin vägrar lämna mitt rum! Han har gömt sig under min säng hela dagen och när jag en gång nästan fick tag på honom så fräste han åt mig och sparkade som fan! Någon som vill köpa en pälsmössa nu lagom till hösten/vintern? ;) hehe skojar... Eller?


Hej Bloggen! Alltså jag svär, jag kommer...

Hej Bloggen! Alltså jag svär, jag kommer göra en Jävla pälsmössa av den där förbannade kaninen! Vaknade precis upp för att den fula hårbollen hoppade på mig, därför att min dumma Farsa lämnade dörren öppen när han kom in tidigare i morse för att hämta något. Idiot. Nu kan jag inte sova, för den Jävla kaninen åter på allt och har redan skitit de liten Skit i min säng! Jag är svintrött, jag vill bara sova... Åh dö billy, dö! (Kaninen) grrr...


underbart!

foto0647 (MMS)

underbart!


Aaaaaaah!!?! Dom lever och dom ligger prec...

foto0646 (MMS)

Aaaaaaah!!?! Dom lever och dom ligger precis breve min tallrik! Aah nu går den mot mig!


Godnatt!

Godnatt!


I risk av att låta som en alcoholist men, ...

foto0641 (MMS)

I risk av att låta som en alcoholist men, detta är lite underbart!;)


Hej Bloggen! Detta kanske ser ut som vidri...

foto0636 (MMS)

Hej Bloggen! Detta kanske ser ut som vidrig Skit, men detta är galet gott! Åt precis detta med lite Ugnsbakat bröd, underbart!


Trevligt.

foto0635 (MMS)

Trevligt.


Hej Bloggen! Har precis spelat klart en 9 ...

foto0633 (MMS)

Hej Bloggen! Har precis spelat klart en 9 hålsbana golf i Adeje Nu är vi i en liten fiskeby som heter los Abrigos, det är öl festival här idag, så det ska bli kul;) ha det bra sålänge!


Hej Bloggen. Denna kväll gick inte alls s...

Hej Bloggen. Denna kväll gick inte alls som planerat. Hade planerat en trevlig kväll men som vanligt blev det inget av det. Istället satt man hemma, helt färdigklädd och sminket var på, och märkar att tiden långsamt bara flyger iväg medans man tittar Greys anatomy.. Denna kvällen sög riktigt ordentligt!


allt detta för 100 spänn! Fyndat!

foto0631 (MMS)

allt detta för 100 spänn! Fyndat!


Hej Bloggen! Haha så underbart, vet ni va...

Hej Bloggen! Haha så underbart, vet ni vad? Jag har fyndat en massa idag igen! Har precis varit på en kinesisk köpcenter, där allt var superbilligt! Typ allt smink gick på 9-12 kronor!? Galet, visar allt lite senare. Ha det bra sålänge.


Hej Bloggen! I skrivande stund sitter jag ...

foto0626 (MMS)

Hej Bloggen! I skrivande stund sitter jag och Marija i bilen påväg till flygplatsen.. Marija ska åka hem och jag känner redan hur mycket jag kommer sakna att ha henne här! Det kommer bli så sjukt tomt:( okej men vi hörs sen! On one of my english friends request, i will try to remember to translate everything into english aswell. Hey! As of right now, me and Marija is sitting in the car driving to the airport. She's going home today and i can already feel how much i'm going to miss her being here. It's going to be so lonely without her:( Okey well i'll talk to you soon!


Hej Bloggen! Just nu håller vi på att göra...

foto0625 (MMS)

Hej Bloggen! Just nu håller vi på att göra iordning oss för att möta upp några av mina kompisar som bor här, iordning gör vi oss till några avsnitt av Cougar Town! Talk to ya'll later;)


Hej Bloggen! Nu sitter Marija och jag på b...

foto0624 (MMS)

Hej Bloggen! Nu sitter Marija och jag på bussen hem till golf del sur, efter en hel dags shopping, sol och bad. Ska bli skönt att komma hem nu. Måste dock påpeka att vi fan har det bra med bussarna hemma i sverige! Bussarna här har ingen som helst luftkonditionering och alla sitter packade tajtare än en sardinburk.. Ni kan ju tänka er den fina odören?;) puss sålänge! <3


Shopping! <3

foto0621 (MMS)

Shopping! <3


Lite brun har jag blivit!

foto0617 (MMS)

Lite brun har jag blivit!


Hej Bloggen! Jag och Marija har äntligen k...

foto0616 (MMS)

Hej Bloggen! Jag och Marija har äntligen kommit fram till Ceasers Palace hotel och myser vid poolen! Tog oss ungefär 1 timme att ta oss hit i denna kokande värmen. Detta är iallafall smyckena jag köpte på marknaden. 3 st armband i olika färger, en stor ring men en korallsten, en till silverring men blå sten och sen min favorit, den svarta ringen, som är en lavasten härifrån Teide, en av världens största vulkanen! Allt detta gick på drygt 160kr! Löjligt billigt! :) nu ska jag sola och umgås med Marija. Hon åker hem imon, det kommer bli så tomt! Ha det bra sålänge! <3


Hej Bloggen! Marija och jag är just nu i l...

foto0613 (MMS)

Hej Bloggen! Marija och jag är just nu i las americas och tittat lite på en turistmarknad. Köpte en massa fina smycken för löjligt låga priser! Glömde dock ta bilder inne i marknaden vilket var lite synd. Ska iallafall försöka komma ihåg att visa er alla smycken sen! Ha det bra! :)


Dumma Caddy!

Hej bloggen!
Annu en dag har pa teneriffe har gott, idag har vi inte som helst planer forutom att mojligen go ner till hotellets pool.. trevligt. Lite lustigt vader idag, det ar varmt och so men ingen jatte direkt sol, fast det ar sol... fattar ni? haha det ar ju det jag sager, lustigt vader!
Har precis atit lite frukost och ska val antagligen snart borja gora mig iordning for poolen.
Btw, vet ni vad voran dumma hund Caddy just precis gjorde?! Han attackerade grannens lilla mastiff valp, som ar hur underbart gullig som helst! Och nu har han massa vita bitmarken po oronen och lite po halsen, dumma Caddy!

Nu stor Marija och vantar po mig so ska val borja dra mig nu, hehe. Ha det bra so lange!


Hej Bloggen! Haha, har nästan varit harhos...

foto0612 (MMS)

Hej Bloggen! Haha, har nästan varit harhos pappa i tenerife i en vecka nu och vet ni vad, jag hade inte den blekaste aning om att vi hade en Kanin! Jag fick nästan en hjärtattack när jag satt här vid balkongen och denna lilla hårboll helt plötsligt gjorde sig väldigt synlig! Läskigt!


Hejsan Bloggen. En till dag har på kanarie...

foto0609 (MMS)

Hejsan Bloggen. En till dag har på kanarieöarna har precis satt igång. Sitter just nu på terassen och dricker dagens första kaffe. Hade egentligen varit påväg till Siam park just nu men sen bestämmer sig en för att helt plötsligt inte följa med. Vilket är synd då vi var 3st, och det är inte lika roligt om man bara åker 2, så vi andra tappade helt enkelt intresset. Jag är så sjukt trött på att göra några som hellst planer med vissa! Om man gör planer att göra något så tycker jag inte det är okey att helt plötsligt ändra sig i sista minuten. Exempel på vad man bör göra, härom dan så ville alla till El medano, vilket jag absolut inte ville, men jag åkte ändå för jag visste att dem andra ville och jag ville inte vara den som tar död på stämningen. Det är vad jag tycker man BÖR GÖRA. Inte bara vara självisk och tänka på sig själv.. Är sjukt irriterad över att en av dem då hade mage att klaga på att det inte finns någon familjekänsla och att de känner sig uteslutna när jag hela tiden gör planer så som att åka upp och titta på Teide eller åka till Siam park tillsammans som sen inte duger.. Dubbelmoral eller vadå? Men för helvette klaga inte då om att vi inte gör något tillsammans när det ända ni gör är att klaga och banga ur i sista sekund så alla planer blir förstörda! Jag tycker det är väldigt synd då jag velat att Marija skulle få se så mycket av tenerife som möjligt och nu är det massa roliga saker som vi inte kommer hinna göra innan hon åker. Jag blir så sjukt förbannad! Nu vill jag nästan att vissa åker hem och andra att dem lämnar familjen totalt! Så förbannat trött på dessa divafasonerna och Spydiga kommentarer! Känner att detta inlägg snabbt blev ett sätt avreagera mig själv på, det var inte menat så. Men vill ni läsare inte att jag bara är ärlig och säger som det är istället för att låssas som att allt är peach? Jaja.. Det är som det är. Ha det bra!


RSS 2.0