Dom man saknade speciellt mycket medans upptäcksfärd till sameland.

Älskar er!

mobilBlogg. Hejsan fina läsare, nu äntlige...

foto0936 (MMS)

mobilBlogg. Hejsan fina läsare, nu äntligen har jag en funktionell mobil igen så kan mobilBlogga lite. Sitter på kiruna flygplats nu och väntar, vårt flyg har blivit försenat nu antagligen pågrund av vädret i stockholm:/ nej nu skrek dom att vi ska checka in! Äntligen! Sen stockholm alltså över natten och sen flyg hem till kalmar! Hörs senare! Puss


Miss Lalala..


EGO-BILDER I MASSOR!

Har tråkigt så här lägger upp lite egobilder, hehe.  Hade VÄLDIGT tråkigt inatt så fotade tills klockan 05:00! Ouff ibland är man ju för speciell?
FORTFARANDE I SAMELAND!

ledsen för dåligt uppdaterande! men har ingen nätkontakt på min dator eller mobil så kan varken blogga eller svara på era kommentarer, kommer dock hem den 28de så då blir det som vanligt igen ska ni se! ;) Kram på er fina!

Här får ni en bild på mig och min vän Elin som bor i detta kalla sameland :P


skulle väldigt gärna bjussa Gonko på dom j...

foto0933m (MMS)

skulle väldigt gärna bjussa Gonko på dom jobbiga Skitungarna! MooHaha!!


ETT ARGT MOBILINLÄGG! Fyfan alltså, pågrun...

foto093j (MMS)

ETT ARGT MOBILINLÄGG! Fyfan alltså, pågrund av det kassa vädret så har vårt plan blivit försenat fram och tillbaka och nu när vi äntligen får komma ombord planet, då passar piloten på att berätta att vi faktiskt inte kommer lyfta fören om ca. 2 TIMMAR!!?!! Jävla idioter, varför ska vi sitta här och trängas om vi ändå inte ska lyfta?! Och för att göra saken ännu bättre så är jag omringad av skrikande Skitungar som sparkar på min stol och gungar och hoppar i stolen framför! I vanliga sammanhang har jag absolut inget emot barn, men när jag sitter instängd i ett plan med skrikande och sparkande snorungar så har jag ibland lekt med tanken att slänga ut dem genom fönstret! Usch vad hemsk jag låter, men ärligt, hur trevligt är det när ungen bakom sitter med huvudet mellan våra platser och Hostar och gör Propellerljud precis vid mitt ansikte??! Satans Nissar är vad dom är!!


XNICOLEX INTERVJUAD AV SLIPSENS.

För några veckor sedan så blev jag intervjuad via mail av Marcus Åberg som driver bloggen Slipsens.se och intervjun la han upp förra vecka, så här såg det ut :)

Jätte kul verkligen att bli intervjuad! För någon lustig anledning så blev jag nervös, även fast jag gjorde den över internet!? haha Tack Marcus! :)


GOOD GIRL GONE BAD.

Ojojojdå! Lilla fröken Cyrus tar till bongen på hemmafest..

I förra veckan läckte en video ut på nätet som visar hur Miley Cyrus inhalerar ur en så kallad bong i samband med hennes 18-årsfest tidigare i år. Starlounge kan nu visa bilder från den omtalade skandalfilmen.

I klippet ser man hur den unga stjärnan inhalerar från rökdonet. Hon utbrister: ”Jag har en dålig tripp här” och tar miste på en av sina vänner och expojkvännen Liam Hemsworth.

Trots de många rubrikerna verkar Miley ta lättsamt på det som hänt, och syntes i helgen festa med Kelly Osbourne på en klubb i New Orleans. En som däremot reagerat stark är sångerskans pappa Billy Ray Cyrus, som direkt passade på att göra ett offentligt uttalande:

— Förlåt. Jag hade ingen aning. Jag såg det här precis för första gången själv. Jag är så ledsen. Det här är så bortom min kontroll just nu, twittrade Billy Ray i början av veckan.

Videon, som publicerats av TMZ, tros ha blivit till hemma hos en av Mileys vänner i Los Angeles. Den ska senare ha blivit stulen eller kopierats från kameran, uppger en källa.

Bongen uppges ha varit fylld med profetsalvia, som innehåller starka psykoaktiva substanser. I Sverige är den både förbjuden att inneha och sälja, men i delstaten Kalifornien är innehav av den hallucinatoriska örten inte olaglig.

Mileys mamma Tish, som är producent av dotterns nya film ”So Undercover”, har ännu inte uttalat sig om filmen.

- text från msn.se
NORRLAND.

HallåHallå!

Jag befinner mig denna stund på ett hotel i stockholm (VÄRSTA hotelet jag någonsin bott på!) och imorgon blir att flyga det stora flygplanet till Kiruna! :)
Ska nämligen fira jul hos min mormor och morfar uppe i Kangos!

Älskar vintern/Julen i norrland, där finns den riktiga känslan! Hemma i kalmar kan ni inte finna någon värre GRINCH än mig, men uppe i norrland, där tinar den sammanbitna minen till ett litet leende:) hehe

NOTE TO SELF: Ring och boka ett annat hotel till när vi kommer hem igen!HAHA OMG WHAT THE FUCK?!?


DAGENS LÅT.

haha denna låt, ja asså den finns nog inga bra ord för den?!


DIAMANTER HAR BLIVIT UTBYTT TILL CHANEL!A VOUGE PARTY.

Nu närmar sig min födelsedag med raska steg och självklart börjar jag ju fundera på hur man ska fira denna milstolpe. Sen så såg jag dessa bilder från en VOUGE fest, och blev inget mindre än inspirerad! Kanske kör på en extravagant maskerad (nej, inga häxor eller sådant) utan mer sofistikerat med en exrtavagant maskerad - bal mask och såvodare.. hmm detta ska funderas mer på!INSP.

Riktigt snyggt, såhär kommer jag att fixa till mina t-shirtar som annars bara ligger hemma och skräpar! Blir väldigt snyggt till kommande sommaren också!
VART FINNER JAG DOM DÄR GLASÖGONEN?!?
DAGENS LÅT.


ABBEY LEE KERSHAWFREJA BEHA ERICHSENABBEY LEE KERSHAWOLIVIA PALERMO.

Olivia Palermo satsar på Guldiga accessoarer, vilket ger henne en med polished look.VOUGE UK - THE DREAMER.

Vikram Pathak
SURPRISE PARTY.Ville återigen Gratta min lilla tös Emelie (hon i svart) på 20-årsdagen! Detta var i lördags då vi överaskade henne med en fest med vänner och familj! Trevligt var det! ;)


ALEXANDER WANG - BACKSTAGE 2010


no.8 First Face s/s 11 Karmen Pedaru


GIVE IT TO ME.


STYLING TIPS.


LEIGHTON MEESTER.


EARINGS.


NOVEMBER OBSESSIONS.


RSS 2.0