AXELREMS VÄSKAN.






WHAT WOULD SHE WEAR: KRISTEN STEWART


STYLISH MUSICIANS


KRISTIN STEWART



Kristen: "Fantastiskt att vara i Sverige"
Igår besökte Kristen Stewart, huvudrollsinnehavare i "Twilight"-filmerna, Stockholm för att promota den kommande filmen "Eclipse". improveme.se fick träffa henne.













Kristen Stewart ser något
besvärad ut när kamerorna börjar blixtra emot henne och fotograferna ropar "titta hitåt!" och "ge oss ett leende!" Det är uppenbart att hon är en skådespelare som älskar att agera i filmer, men som har svårt för uppståndelsen kring hennes person.

Samtidigt är hon
djupt tagen av det enorma stödet från fansen.
– Det känns fantastiskt att vara i Sverige, säger hon när improveme.se träffar henne på Grand Hotel i Stockholm på måndagen. Det är alltid roligt att besöka ett land man aldrig varit i tidigare. Det är kul att få träffa de olika fansen, för de uttrycker sig alltid så annorlunda.

Som alltid i officiella sammanhang är Kristen Stewart proffsstylad, med perfekt makeup, mjukt bakåtkammat hår, svartmålade naglar och en glittrig, axelbandslös kläning. Privat är hennes look mer vardaglig. Hon fotograferas ofta osminkad i slappa kläder och har skämtat om att folk tycker att hon "borde köpa en hårborste".

Uppmärksamma fans kan se att hennes hår ser lite annorlunda ut i den kommande "Twilight"-filmen "Eclipse". Inför sin roll i filmen "The Runaways" klippte hon nämligen av sitt långa, mörka hår för att likna sin rollfigur i det legendariska rockbandet.
– Jag spelade Joan Jett emellan, berättar Kristen för improveme.se. Så jag fick lov att bära en peruk i "Eclipse" sen.

Att vara en förebild för unga tjejer ser hon som en "enorm komplimang".
– De känner inte mig, men de älskar det jag gör och det är otroligt. Det är därför vi gör det här, säger hon.

Har hon något livsråd hon vill dela med sig av till fansen som ser upp till henne?
– Jag försöker alltid vara ärlig om allting, berättar Kristen. Mitt råd till andra är att vara sann mot sig själv. Det är det mest grundläggande.

På kvällen medverkar Kristen i en frågestund inför fansen på Hovet i Stockholm. 9 000 hängivna fans skriker av glädje när hon kliver upp på scenen. Stjärnan får frågan vad hon beundrar hos sin rollfigur, Bella Swan.
– Bella gör många misstag, säger Kristen, men hon lär sig alltid av dem.

Om några månader är det dags att börja filmatisera "Breaking Dawn", den fjärde och sista boken i serien. Berättelsen kommer att delas upp på två filmer.
– Jag kan knappt bärga mig tills vi får berätta resten av historien, säger Kristen till de jublande fansen.

CAT ON A HOT TIN ROOF


TAYLOR LAUTNER & KRISTIN STEWART <3


TWILIGHT - ECLIPSE FAN EVENT <3


Stillbilder från kommande filmen!


en till bild på KRISTEN STEWART :) Hon var...

img_0118 (MMS)

en till bild på KRISTEN STEWART :) Hon var sjukt söt, mycket Sötare i verkligheten:)


ECLIPSE FAN EVENT VAR UNDERBART!

Jag och Taylor Lautner! <3




Lite bilder på Kristen.. var lite synd att det inte blev något foto med henne men har iallafall en film där ho står och pratar med mig :)




Det där var några bilder.. fler bilder och forhoppningsvis filmer kommer senare! :)

HELT OTROLIGT!! JAG HAR TRÄFFAT OCH PRATAT MED TAYLOR LAUTNER OCH KRISTEN STEWART!

Gårdagen var helt jävla sjuk! allvarligt, jag fattar fortfarande inte vad det var som hände! Som sagt så vann jag andra priset i Mtv´s tävling till Eclipse fan Event! och jag fick ta med mig en vän så Nicco fick följa med:) Fan vad kul vi hade asså! Först träffade vi MTV's crew vid klockan 3 och fick våra VIP biljetter och VIP band. Och insläppet skedde strax efter 4. Dock så började inte Eventet fören klockan 6, så då blev det att sätta sig på marken (då vi hade ståplatser precis vid Röda Mattan). Inte allt för bekvämt, men värt varenda sekund!

Jag har filmat as mycket verkligen! Har en film där jag och Kristen Stewart står och pratar, och hon gav mig en fin komplemang åt mitt tandsmycke :) Tidigare så gillade jag henne något sådär.. men nu är ho en klar favorit då hon var så sjukt trevlig mot mig, hon bjöd verkligen på sig själv och skrattade typ :) Fick ju självklart en autograf av henne med :)

SEnare när Taylor gick på våran sida, så fick jag en autograf och sen tog vi en bild tillsammans:) Han var jätte söt verkligen han med! När jag frågade om en bild så var han jätte söt och log som bara den och la armen om mig! SÅÅ UNDERBAR!!



MTV CREW. Jätte söta och trevliga verkligen! :)




Två andra fans jag och Nicco pratade lite med. Trevliga var dom.




Fler bilder kommer strax :)

JAG VANN ANDRA PRISET!!!!!!!!!!

Jag vann andra priset i MTV's tävling för att få vara på hovet i stockholm och träffa the crew från twilight!!! Jag kommer få träffa Kristen Stewart och Taylor Lautner!!!!!! Oh my effing god!! Nicco kommer om 14 min.. nu blir det en roadtrip till stockholm.. blir att kanske sova i bilen inatt för att imorgon klockan 3 hämta våra biljetter och sen släppas in i "special" ingången och få våra VIP platser!! :D JAG ÄR I EXTAS! JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD!!



Hot pic.


Idag gäller det!

... Idag åker vi och hämtar min lilla Kenzo! Överlycklig, kan knappt sitta still i stolen!


Gorgeous!

Så fort mina ben blivit några tusen nyanser brunare så kommer jag vilja sätta på mig strumpor med dom höga skorna.. utan strumpbyxa!



Skor av Jessica Simpson, strumpor från Åhlens.

I truly do, desire it..

Jackan är att dö för! Håller ni inte med mig? Jag skulle antagligen sälja min själ för den snygga skinkreationen!



fab.


Insp.


Come as you are.

Australian Vogue / Catherine McNeil and Abbey Lee.


ÄNDRING!

... jag får hunden imorgon iallafall! ÅH, exited!



En dag flyttat.. nu 2 dagar!

Nu är det två dagar kvar tills min älskling kommer! Dock skulle jag hämtat den imorgon men min kära mor ville " så hemskt gärna" gå på min lilla systers skol avslutning och till kyrkan osv. ööhh.... så det blev flyttat då alltså.. jaja 2 dagar.. det går fort!


AIRPORT OUTFIT

Snyygt, snyggt, snyggt!
Tänk om man ändå kunde se så här fräsh och chic ut efter några timmars flygtur. Själv ser man inte alltid lika fin ut.. Jag brukar skapa ett knullruffs jag kallar hår, jag får mörka ringar under ögonen och blodsprända ögon efter bubblande ilska, då skitungen bakom suttit och sparkat min stol och skrikit som om det ej fanns någon morgondag..

Snyggast Airport Outfit tycker jag att fröken Miranda Kerr har! Super snyggt och avslappnat! Den här stilen kommer jag efterapa nu när jag åker till Canarieöarna igen.


Stundens Outfit.


<3


VILL VINNA SÅ SJUKT ILLA!






GUUUUUD vad jag vill vinna!!!



Seriöst!! Jag skulle seriöst dö av lycka om jag vann detta nu, jag som aldrig vinner något.... Snälla snälla snälla snälla!! Jag seriöst bönar och ber.. GUD JAG DÖR, JAG VILL JAG VILL JAG VILL

INSPIRERAD

.. att börja sy igen! Jag fick sån otrolig lust att börja sy och skapa igen! Visst jag är nog ganska ringrostig nu med tanke på att jag inte rört en symaskin sen högstadiet. Men det blir nog inga problem att få igång den delen av mig. Jag var ganska duktig när jag var yngre, på syslöjden osv..har alltid gillat att sy, ända sen min mormor lärde mig när jag kanske var 7-8 ? haha fast då var det mest konstiga mönster jag sysselsatte mig med.
Så nu ska jag bara ta ner den uråldriga symaskinen från vinden och lämna in den så den kan lagas. Sen så!

Ska försöka få den fixad nu så fort som möjligt.. Ni får hålla utkik efter möjliga kreationer.. dock amatörkreationer, jag är ingen Donatella Versace precis.. än iallafall.. hehe :P



A tip, from me to you.

pic:fashion squad

Leopard printen är stort i sommar, übersnygga Chloë Sevigny fattar hur det sa göras! Se och inspireras.
ps. Ett litet budget tips om du är lite sugen på leopard strumporna! Sy dem själv! Fina tyger och material finns att köpa under hundra lappen, ta frfam symaskinen och voila!

Dock om man väljer den lite tråkigare vägen så finns liknande att köpa hos H&M och Gina Tricot!

STAGGJAKTEN

....som vi hade förra torsdagen var verkligen super kul! Vid 5 tiden var mankalas full och vid klockan 8 så kändes som om man vaknat upp från världens bakfylla, hehe. Dock slutade det inte där.. senare på kvällen blev det utgång till Bistro. Dock var själva Staggjakten MYCKET roligare än själva utgången!

Lite bilder från torsdagen, vi skulle typ föreställa "LA INK". Jag hade 39st barntatueringar på kroppen, hehe.

ps. Vissa av oss blev så vimsiga att några bestämde sig för att ta ett litet dopp i den vackra, dock vidriga dammen..och en annan ramlade ner i havet och fick en livboja i huvudet.. (?!)




7 Dagar kvar!


10 Juni

Hallojj!
Sitter just nu i skolan och jobbar lite, så duktig jag är! Ska möta min lilla Johanna snart och umgås en stund.. sen åker den lilla räkan iväg till Mallorca den jäveln! Haha nejnej, jag är inte avundsjuk?! hehe:P

Jaja det var i princip det jag ville ha sagt för nu.. My life is fairly boring today :P


Tortyr

Ska gå och fixa iordning mig nu, ska köra till sjukgymnasten snart.. fy fän alltså på sjukymnast! Det är TORTYR!

















9 Dagar kvar!


Phish Food

Hey fina läsare!
Förlåt för en dålig uppdatering men datorn är som den är. Vet ni vad? IDAG åt jag Ben&Jerrys för första gången! Det har typ öppnats en Ben&jerry bar inne i stan och då kan man ju inte bara passera förbi.. När jag nämnde det för Elin och Sanna att jag aldrig ätit det, gav dem mig en sådan blick att jag nästan ville gömma huvudet under sanden, haha :P

Eftersom jag var lite småfeg med vilken sort jag ville ha så började jag varsamt, med Phishfood och någon med jordgubbssmak som jag inte kommer ihåg namnet på nu.


Grillkväll med Girlsen.

Nu ska jag göra mig iordning för Grillkväll med tjejerna :) Talk to ya'll later <3



California Gurls



Riktigt härlig låt, tycker jag! Blir så sugen at lägga mig på stranden i bikinin och chilla med vännerna när jag lyssnar på denna låt! Vad tycker ni? Gillar Ni Katy Perrys låt?

Dom nya fotona på min äshkling!




Lillknotten har tydligen blivit lite snabbare nu, vilket gjorde det svårt att fånga hans uunderbara lilla ansikte på bild, men ack så söt han är ändå!

Foto A idag:


Min kompis Elins grymt snygga halsband, fi...

foto0553t (MMS)

Min kompis Elins grymt snygga halsband, finns på H&M!


Dagens outfit.

foto0551m (MMS)

Dagens outfit.


gårdagens outfit.

foto0548t (MMS)

gårdagens outfit.


Me wants it.


Chanel Resort 2011

 

Gud, underbara skapelser! Jag skulle verkligen inte tacka nej om någon skulle få för sig att skänka HELA kollektionen till moi!

Amazing photographs

 
pics: Carolines Mode.

Inspiration.

 

Video: Models at play for Vouge Paris


I DON´T GIVE A DAMN ABOUT MY BAD REPUTATION

 

Hej darlings. Sitter i skolan igen och tråkar. Ska egentligen sitta och jobba på ett seminarie om val och politik, men JAG är en sådan person som faktiskt son inte gives a damn om politik osv. Jag vet att dem flesta säkert tycker jag är dum i huvudet för det påståendet men, like i said... I DON't GIVE A DAMN!
Haha Jaja.. Bloggar igen alldeles strax;)


16 DAGAR KVAR.


1 JUNI.

Hej allihopa,
så ledsen för den skit dåligt uppdateringen men min dator är fortfarande under attack av virus och jag vågar seriöst inte använda internet!?Jag vill ju inte att hela datorn ska krasha och en massa bilder osv. försvinner..
Det är det tråkigaste någonsin! När ens datorn går sönder och en massa bilder och filmer försinner. Så sjukt tråkigt.. det har hänt mig ett par gånger och varje gång har jag som känt mig bestulen på minnen!

USCH!

Jag ska se om jag kan sno min kära mors dator och blogga lite, det lär bli krig mellan mig och lillasystern om datorn men jag ska nog klara det! Annars kan man alltid hota lilasystern med att hon vilken dag som helst kommer få lingonveckan för första gången! det brukar sluta i tårar och skrik, Haha! Jag är för elak!


RSS 2.0