Hej kära läsare! Haha så jäkla lustigt men...

foto0737 (MMS)

Hej kära läsare! Haha så jäkla lustigt men gulligt Asså! Sitter på lunchen nu och det här är andra gången nu på 2 veckor som skolans kock har kommit fram till mig och gett mig ringar han hittat!? Haha lustigt men lite gulligt faktiskt. Hehe...


Hej mina underbara läsare! Står vid busshå...

foto0735 (MMS)

Hej mina underbara läsare! Står vid busshållplatsen nu och väntar på bussen. Skola idag igen, SUPER! *Host*


Miss Androgyny, miss don´t care


Marc Jacobs Spring Summer 2011


Burberry Fall Winter 2010/11


DOES WHAT I´M WEARING SEEM TO SHOCK YOU?




ALBERTA FERRETI





Åh Älskar kollektionen från Alberta Ferreti. Såg dessa bilder hos Emma Elwin, och jag håller verkligen med om att backstagebilder känns roligare att titta på än catwalkbilder. Backstage bilderna är mer ärliga och roliga! Tummen upp!

Hej kära lärare! Sitter just nu på bu...

Hej kära lärare! Sitter just nu på bussen hem, trött som ett jäkla as, på skolan, på kalmar, trött på ganska mycket.. Och för någon lustig anledning så bestämde jag och några tjejkompisar i klassen att vi ska från och med nu köra temaveckor, och denna veckan så bestämde vi lite hastigt att vi kör på glad-vecka! Alltså inga negativa klagande eller pessimistiska kommentarer... Värder gick jag med på det?! Jag som av naturen är ganska pessimistisk av mig (don't get of wrong, jag är väldigt glad och positiv också, men låt oss vara ärliga, vem orkar gå och vara glad hela tiden?!) och idag känner jag verkligen att pessimisten i mig ville ut, självklart kunde jag inte visa det för dom andra tjejerna, får då åker jag på straff... Tyckte därför att åka hem lät logiskt. Usch, det är samhällen som fick mig på dåligt humör! Jag är så ointresserad som det går att bli av politik, fattar inte, och nu ska vi skriva värsta uppsatsen om det! Och själv är jag med, då jag var borta när alla gjorde sina grupper... Ååh! Jaja. Juste på väl om temaveckor så bestämde tjejerna och jag att nästa vecka är en vegeterianvecka! Haha :P hur ska detta gå?! ;)


Hej kära lärare:) vet ni vad? Jag ska spel...

Hej kära lärare:) vet ni vad? Jag ska spela in en skiva:) äntligen lite solsken ur mina olycksdrabbade moln! :)


Today, life´s sweet.

Klockan är typ 10 i 4 och jag är fortfarande i myskläder/nattkläderna.. Myys! Vissa dagar orkar man verkligen inte göra ett smack med sitt yttre, idag är en sådan dag.
Det är såna dagar jag passar på att bara ligga och mysa i sängen, tittar film och dricker kaffe! Sweeet! Just nu tittar jag på Million Dollar Baby :)

Dock måste jag väl göra mig lite iordning snart för vid 8 kommer Carl hit för filmkväll..

(även fast jag verkligen kan vara mig själv med Carl, så tror jag inte han skulle uppskatta att se mig i sidenkalsonger, ruffsigt hår och gårdagens smink fortfarande på)

Såå jag antar att jag måste bry mig smack om mitt yttre senare :P




25/9/10

Hej bloggen!
Har precis varit ute med Kenzo på hans andra runda idag och nu har jag planterat min rumpa i sängen igen med datorn i knät och tittar samtidigt på Sleepless in Seattle. Skööönt!!

Igår var jag på stan en liten stund, träffade Johanna för en liten rundra i butikerna och sen inte så mycket mer fören mot kvällen då Nicco kom till mig, vi fixade en blog till henne och jag hjälpte henne med bloggdesignen och med sin header. Vi tog många, väldigt fina bilder på henne som vi skulle använda till headern.
Det blev också en runda hem till Nicco för film-mys och godis, fast självklart så kunde jag inte äta särskilt mycket godis eftersom munnen fortfarande värker som satan :(

Vi såg en komedi som heter Land of the lost med Will Ferrell.  Sjuk, konstig men ganska rolig ;) hehe...






Ett inlägg på begäran av Bästa Nicco ;)

Hejsan kära läsare!
Ledsen för en dålig uppdatering, men jag har inte haft något internet och sen nu i måndags blev jag opererad i munnen så har inte riktigt haft orken att sätta mig framför en dator. Dock fick jag ett väldigt ilsket sms av min bästa Nicco som säger sig vara trött på min dåliga uppdatering, jag är lite rädd för vad hon gör mot mig om jag inte gör ett litet inlägg nu, hehe!

Jaja, what's new? njää mitt ansikte ser ut som en blåsfisk och har lika "fina" läppar som Kissie, samtidigt som jag spottar en massa blod, Nice! Har fett ont och jag lever på soppa, potatismos och glass, trevligt..... nja glassen går ju ner men en del saker jag tvingas äta är inte okej..  På tal om mat så känner jag att magen vrålar och skriker. Antar att det är dax att mata den;) .... med soppa... (suck)

SÅ, NICCO! NU HAR DU FÅTT EN UPPDATERING :) ska försöka ge er en uppdatering snart igen..

I princip så ser jag ut såhär, snyggt va!? ;) Å nu vill jag att svullnaden och stygnen försvinner så jag kan känna mig normal igen!


Hej Bloggen! Är på maxi och handlar och Ni...

foto0721 (MMS)

Hej Bloggen! Är på maxi och handlar och Nicco vill konstatera att hon får plats var hon än vill;)


A new job?

Nu drar jag för att lämna mitt CV till ett nytt jobb;) Wish me luck!


Äckligt hur vissa använder sig utav politik!

Hesa kära läsare.
Förlåt för den urusla uppdateringen mn har helt enkelt haft mycket att göra dom senaste dagarna.
Känner mig på ett jätte dåligt humör nu, delvis för att jag tycker att Sverige Demokraterna är rasistiska svin och andra småsaker.

Men allvarligt talat, Sverige Demokratera... dom är ett gäng, fördomsfulla, rasisktiska jävla svin allihopa! Ett sådant parti måste jag säga att jag skämms har så mycket röster som dom har. Vist vissa punkter
(som inte angår invandrare) kan vara realistiska, som exempel att det ska finnas offentliga domkument om dömda pedofiler och att äldre ska få det bättre.. men vem lurar vi? utan just dom två punkterna så skulle Sverige Demokraterna lika gärna vara Hitler. Har ni hört deras slogan? "Ge oss tillbaka Sverige" ?!? Alltså så vidrigt att en försöka skylla ett helt lands fel på invandrarna! Såg en debatt idag i skolan, där Gudrun Schyman (FI) och Jimmy Åkesson (SD) diskuterar ämnet våldtäckt. Det var så skrattretande at jag seriöst trodde jag skulle smälla av! Sverige Demokraterna skyller den stigande tåldtäcktsprocenten på invandrarna, ju mer invandrare vi släpper in, ju mer våldtäckter blir det, det var i princip så han sa det! Han var så snabb i käften och hade alla svar på tal när det handlade om invandrarna och hur det var deras fel och att det borde utvisas för ett sådant brott... blahblahblah.. men sen när riktigt fakta kommer upp, där det klart och tydligt står att det är flest svenska männ som begår detta brott och Gudrun Schyman frågar vad dom ska göra åt det faktum att det största talet tåldtäcktsmänn faktiskt är svenskar.. Ja nej då vet Jimmy Åkesson inte alls, han stammar sig fram, kommer inte fram till något riktigt svar och svettar sig förbi frågan för att sedan direkt bli rapp i käften och skylla allt på invandrarna.
Seriöt, nu ska vi vara ärliga med oss själva, Sverige demokraterna är ett gäng rasistiska svin och inget annat! Och de röster dom får, kommer i största del från Sveriges NyNazister (Nej nej vi är inte nazistiskt, men vi får alla nazisters röster!) och den äldre generationen som anser invandrare vara bråkmakar som sloss och mördar... Nu säger jag inte att alla som röstar på Sverige Demokraterna är nazister eller av den äldre generationen, en del kanske gillar resten av deras punkter? MEN Sverige Demokraternas punkter består mest av; hur vi gör oss av med invandrarna och hur dom inte ska ha samma medborliga rättigheter för dom är ej födda här.

Ni som läser kan ta detta hur nu vill.. Jag tycker bara att alla människor är lika mycket värda.. och bara för att alla människor inte har samma ursprung så detyder det inte att dom är mer eller minde värda än någon annan.

Jaja, nu ska jag försöka varva ner lite.. kanske bloggar lite mer senare! Ha de!

PRIDE AND PREJUDICE

Får väl säga godnatt nu kära läsare! Tänkte läsa lite ur Stolthet och Fördom innan jag lägger mig för natten, så det blir inga nattliga inlägg från mig denna kvällen. Men som sagt. Godnatt.



Why are you playing with me?

Det känns som om det vore fredag, men ändå ska man upp klockan 6 imorgon.. känner mig lurad..

NOTE TO SELF.

Skriv ett nytt CV, skaffa nytt jobb.. känna pengar, lägg undan en del pengar till flytt till Stockholm, spendera resten på kläder!

:)

only in the world of me.

Juste! Kenzo behöver vinterkläder.....

I NEED SOME HELP.

Jag HATAR min bloggdesign, eller stilmallen rättare sagt. Om någon skulle vilja hjälpa mig med den, så skulle personen vara guld värd! please, I'm begging on my bare knee´s, help me.


INSP.


INSP.


Stockholmstreetstyle.com

dorothea barth jorgensen & anna de rijk




SHEARLING


8/9/10


LANVIN FOR H&M

Jag ser verkligen fram emot denna kollektionen, dock kan jag känna på mig att hela konceptet och kollektionen kommer bli dyr. Alltså inget för en vanlig människa med liten inkommst. Så om man ska ha råd att köpa något fint, är det nog på tid att börja spara ihop lite hehe ;)


FOTO B MED KENZO

Hade med mig Kenzo till skolan idag för en fotografering i fotostudion. Han ska nämligen vara med i min surrealistiska tavla som jag ska göra.. Det färdiga resultatet får ni se när det är klart. Sålänge kan ni få lite smakprov från fotograferingen.






Monday.

Nu har veckan börjat igen och känner redan lite ångest inför fredagen och vad man ska tänkas ha på sig då. hmm.. Ett problem för en annan dag men NU, ska jag sy!

2 st halsdukar som viras runt huvudet några varv och sen även får en liten luva över huvudet! Och en av dem ska redan säljas! ojojdå, man kanske har en framtid med detta? ;)


Ha det bäst babe!

Idag åker min lilla babe, Ela till turkiet. Och jag hoppas du får det bäst där! Måste ses sen när du kommit hem, saknar dig förfärligt!

(gammal bild)

5 september 2010

Chillar idag...har ännu inte lämnat sängen, skönt att göra så ibland! NU mer film! :)


I LOVE YOU, MAN

Hej kära läsare, sorry för en så sen uppdatering men jag vaknade nämligen precis nyss, skönt med sovmorgon!
Igår kväll vr jag hemma hos Nicco och Philip, väldigt trevligt med världens största skål godis och tittade två komedi filmen, vilken en v dem jag verkligen måste upplysa er läsare om (för er som inte sett den)

I LOVE YOU, MAN var nog bland det roligate jag sett på väldigt länge! Den rekomenderar jag verkligen till er som inte sett den och känner för att titta på en riktigt komedi!

Den får en 9 / 10 på komedi genren. SE DEN!


BH:n Skavde...

.... så Nicco tog av sig den... inne i stan.. utomhus.. slet bara av den.. HAHA! Det är fan därför jag älskar henne! Hon slutar aldrig förvåna mig och ger mig alltid ett gott skratt!

Ledsen för den förjävliga kvaliteten på bilderna, mobilkamera ni vet ;)



what the hell?

AAAAH, WHAT THE FUCK?!?  gör mig blind igen!

Har inte använt mina glasögon på väldigt länge, skaffade dem för 1/2 år sedan pågrund av närsynthet, men det har helt enklelt inte blivit riktigt av att använda dem..även fast det fina märket, Dolce&Gabbana.

och så gjorde jag det dumma misstaget att sätta på mig dem nu.. och jag SER ALLT! aah!! allt syns, överallt! Åh fyfan! Gjorde även THE HUGE mistake och tittade mig själv i spegeln. ÅH FY FAN! ärr, porer man inte trodde man hade, allt syns! (gör korstecknet med fingrarna!).  å nu ligger jag här, lite halvt deprimerad över den otäcka sanningen.. världen sen inte alls ut som den gjorde.. tittade ut från balkongen och blev förskräckt av synen av allt grönt!? Allt är så grönt?!? Nej detta kom som ett bombnedslag och jag är inte redo!!

AV MED DOM!




aa.. skönt. Tillbaka till det naiva och bekväma verkligheten.. Den andra kändes som rena Science Fiction filmen!






SKÖN BRUD ASSÅ! HA!


oh fy fan!

Asså titta på detta klipp! Tycker riktigt synd om denna snubbe, han var fast där inne 41 timmar asså! Det är fan inte ens roligt...


2 sep 2010

Nu åker jag hem :)

Fan vad pinsamt att en del bara reser sig ...

Fan vad pinsamt att en del bara reser sig upp går medans politikerna pratar, man skäms ju!


fyfan vad pinsamt! Nog lyckas jag med allt...

fyfan vad pinsamt! Nog lyckas jag med allt. Hade totalt glömt bort att hela min årskurs skulle mötas i kalmarsalen för att titta på en debatt mellan massa olika partier. Så jag satt ju i skolan och rullade tummarna och väntade. Till slut tyckte jag det var löjligt att jag var den enda som var i tid, så jag smsade en tjej i klassen, undrade vilken tid vi började? Kanske att vi började lite senare idag? Nehejdå alla är i kalmarsalen och lyssnar på debatt. Det satte verkligen eld i baken, och för att göra saken ännu bättre och ännu pinsammare så, kommer jag in i salen precis vid scenen där alla partier sitter, och nu har jag en publik på några hundra pers som ser att jag är sen! Pinsamt!


Yes I know, I'm a geek.

Titta vad som trillad ner i min brevlåda idag, jippi.. haha det där lät jävligt fånigt! Men det skiter jag i! JIPPI, WOHO! YEEI!

Jag är en sån jävla nörd...



Igår.

Hej kära läsare! Idag mår jag inte alls bra, trött som fan, nästan som om man skulle ha en bakfylla minus alcoholen. Men fan vad kul vi hade! Haha som sagt så gjorde jag en hårförlängning på Nicco igår, vi trodde typ det skulle ta ca. 2 timmar men istället blev det snarare 7 timmar! Vi började ju inte ens sätta i håret fören vid halv tio. Så det tog ju sig sin tid. Och det tog nog också sån jäkla tid därför efter kanske 01:00, det var då vi började bli trötta.. Ni kan nu tänka er hur man blir när man är så trött att man bara sitter och skrattar som en annan crazy person. Vi hade sådana djupa diskussioner som man bara har när man passerat den där linjen mellan att vara vaken och sova. Nicco t. ex började diskutera med sig själv att..

Nicco: Asså tänk om man skulle kriga med bajs istället? istället för atombomber? Nej men tänk på det, vad skulle du hellre bli dombad av? Atombom eller 5 ton gammalt ruttnande bajs? Jag väljer atombomben! Och föresten, varför döpte man det till bajs? Så mesigt ord för en så mäktig sak!

Ja ni kan ju tänka er hur det rörde sig i huvudet på oss igår kväll. Vid ett tillfälle tror jag till och med att jag tappade synen i ena ögat för jag var så trött, så jag varnade Nicco att jag inte tänker ta något ansvar för hur hennes hår möjligen kommer se ut imorgon, hon bara skrattade. Hehe ;)

Stackars katten Peace fick lida för vårat trötta state of mind igår och fick en hårslinga smält fast på ryggen! fy fan vad elaka vi är, men ack så roligt!

Nu ska jag däcka till lite, god natt, eller får väl säga god eftermiddag. Kram
ps: Vad är det som händer med min stavning?!?



Såhär kan det gå när man är övertrött, man...

foto0700 (MMS)

Såhär kan det gå när man är övertrött, man sätter hårförlängning på katten!


Haha!! Övertrötta?!

foto0698m (MMS)

Haha!! Övertrötta?!


såhär blir Nicco efter kl.00.00 Haha!

foto0697 (MMS)

såhär blir Nicco efter kl.00.00 Haha!


fixar hårförlängning på Nicco! Vad är kloc...

foto0695 (MMS)

fixar hårförlängning på Nicco! Vad är klockan?!


RSS 2.0