HOLA.

TjenaTjena!

Förlåt för det URUSLA uppdateringen men jag har varit jätte upptagen! :(  Har både skola och jobb som jag måste prioritera. Tråkigt men sant.

Hur är det med er då? Mår ni bra? :)


UNCONVENTIONAL COLLARS.


BROWS.
 1. Du behöver pincett, ansiktsvatten, bomullsrondeller och spegel. När du ska noppa dina ögonbryn är dagsljus alltid bäst. Sätt dig med ljuset i ryggen så att det reflekteras i din spegel. Handspegel med förstoring passar denna uppgift bäst. För att slippa lättirriterade hårsäckar kan du badda lite ansiktsvatten på ögonbrynen innan du börjar plocka.


2. Med Anastasias ögonbrynsmallar kan du lätt plocka en fin form. Rita annars den form du önskar med en ögonbrynspenna. Välformade bryn sträcker sig mellan två punkter. Punkt  A mäter du ut genom att dra en rak linje från mitten på näsvingen längs näsbenet och rakt upp. Gör en liten markering vid brynet.


3. Punkt B hittar du om du drar en diagonal linje från näsvingens yttre kant till ögats yttre kant. Gör en till markering. Måla en form mellan punkt A och B som passar dina bryns naturliga form.

 


4. Sträck försiktigt ut ögonbrynen med pekfinger och ringfinger uppåt och utåt för att få tag ordentligt. Det gör även att själva plockandet inte blir så plågsamt. Plocka bara ett hårstrå i taget, annars kan du få stora partier som är utan hår, dessutom är det smärtsamt att plocka fler åt gången. Tänk på att ögonbryn är syskon och inte tvillingar – om man försöker plocka så att de ser exakt likadana ut kan man riskera att plocka för mycket.


5. Plocka alltid under ögonbrynen, aldrig över. Följ den naturliga formen och dra ut håret i den riktning det växer, uppåt och utåt.

 
 Gå till en makeupartist om det är första gången du plockar - på så sätt får du rätt form från början och slipper plocka fel. Efter det kan du plocka själv! Ju mer man plockar desto saktare växer samma hårstrå ut. Se upp så att du inte plockar för mycket. Om du ska färga ögonbrynen samtidigt, gör det först. Annars blir hårsäckarna lätt infekterade.


THE SMOKEY EYE.

 

Guide i 5 steg: Lägg en snygg sotning 

Få ögonmakeuper ger blicken samma sug, intensitet och tyngd som den här klassiska sotningen. Kanske är det därför den här skuggtekniken aldrig blir retro utan alltid är lika aktuell och efterfrågad

 Steg 1 - Basen> Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen.

> Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.


Steg 2 - Intensitetskugga> Lägg svart skugga på halva ögonlocket. Börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant.

> Applicera även skuggan längs undre fransraden.


Steg 3 - Forma och tona> Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel  med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. (tips: pensel nr 204)

> Applicera sedan grå skugga från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.


Steg 4 - markera> Lägg en ljus skugga  i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter.

> Lägg en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant


Steg 5 - Volym> Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. (Tips: Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt.)

> Avsluta med en volymgivande mascara och – voilà!

 


BOLD BRAIDS.


WHAT THEY WEAR BACKSTAGE.


THIGH-HIGT SLITS.


SHIFT DRESSES.


CARA DELEVINGNE


GIVE IT HERE!


STYLE TIPS.


DREAM OUTFIT.1 Elizabeth and James, Bracelet, $276.50 2 Alexander Wang, Tank, $45 3 Max Azria, Jacket, $500 4 Loeffler Randall, Bootie, $250 5 David Galan, Bag, $260 6 Thakoon, Skirt, $395

DO IT YOURSELF.


Rebellious Pink or Plain White?

Studenten nalkas, balklänningen är köpt, men nu fattas studentklänningen... Och vem säger att man måste ha en vit klänning undrar jag?! Varför inte chockrosa, gå emot traditionen att alla ska se exakt likadana ut! Vad tycker ni, ska jag köra lite rebelliskt och sattsa på en chockrosa klänning, eller ska jag köra på den vanliga(säkra) vita klänningen? ;)fast nu ska jag ju inte säga att jag inte vill ha vit klänning ;)


SORRY!

Hej allihopa!

Jätte ledsen för att jag inte uppdaterat någonting, men jag har verkligen inte tiden just nu. Ska försöka hinna med, men jag kan inget lova, tyvärr :(

Hey, I'm really sorry about not updating more but, I simply havn't got time for it now. I'll try to make time for it but i can't promise anything, sorry :(KATE MOSS!Så sjukt härlig reklamvideo, love it! Ger som en 60-70-tals vibb över det och guuuud vad snygg Kate är alltså!

HEARTS.


MILAN FASHION WEEK


BARE MIDRIFFS


PARIS FASHION WEEK.


I DIE.


FLATFORMS.


HANDBAGS.


STYLING TIPS.


THE OSCARS 2011


COMBAT.


RSS 2.0