SHAKE IT OUT


CHRISTINA PERRI - A THOUSAND YEARS

Absolut älskar den här låten, blir varm inombords varje gång jag hör den <3


KRISTEN STEWART: COMING ON STRONG.

pic:vouge

VALENTINO.

pic:www

CANARIE ISLANDS.

Hej mina Darlings!
Jag har totalt glömt bort att berätta en liten sak för er! Nu i januari/februari så flyttar jag tillbaka till Tenerife (canarieöarna).
För er som inte visste det så har jag bott där tidigare i ca. 1år. Men nu ska jag alltså flytta tillbaka dit för jobb, och självklart lite skoj med!;)
Så då får ni följa mig och min vardag utomlands istället, kul va? :)
.

MEOW.

pic: www

BE TRUE TO YOURSELF.

Hej Darlings!
Hade ett litet ego-infall igår kväll, men vad ska man göra då, när man är så uttråkad att man räknar damstjärnor i luften och kameran bara ligger där?
Något annat jag märkt är att det är inte många bilder jag faktiskt försöker se "normal" ut på? hehe
.

NEW IN.

.
Nya halsbandet i smyckeshyllan. Snyggt. Enkelt. Need I say more?

29/11/11

Hej mina Darlings!
Förlåt för dålig uppdatering denna veckan men har haft fullt upp med jobb och sådant så har varken hunnit eller orkat.
I och med den hetsiga veckan så tog jag tillfället i akt och stanna hemma och chillade hela helgen med flera nyköpta filmer! För er som inte visste detta så är jag värsta filmnörden, så när jag varvar ner, då är det framför en film;)
.
Vad gjorde ni under helgen?
.
HÄR HAR NI UNGEFÄR HALVA MIN EGNA LILLA SAMLING FILMER;)
.

BLOG WAR.


.
Antar att det är ganska många som hört/läst and what not om Natacha Peyre och Dani Karlsson. "Är hon classe"? "Är hon en eskort"? blahblahblah...
Lägg ner för fan säger jag bara till dem som anser att detta självklart är deras ansak men som lustigt nog, inte känner Dani eller Natacha? Har läst en massa skitsnack/kommentarer gjorda av läsare på dessa tjejers bloggar osv, och who gives a flying f*ck om den ena är det eller det andra? Vad har ni med det och göra?
.
Förlåt, var tvungen att avreagera mig lite, Detta är inte riktigt till mina fina darlings utan till dom där patetiska jävlarna som kommenterar anonymt på dessa tjejers bloggar och tror sig veta allt som pågår, när dom inte ens känner dessa bloggare? Skumt om ni frågar mig...

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN - KRISTEN.


.
Denna film längtar jag efter att få se! Som kanske några av er vet så är Kristen Stewart en av mina absolut favorit skådespelare. Hon spelar med sådan känsla som jag inte uppfattat hos någon annan av de nykomlingarna som dykt upp de senaste åren, Kristen är en klass i sig själv. Så väntar med höga förväntningar på denna filmen! :)
Känns som om det inte alls var förra sommaren jag träffade henne i stockholm på eclipse fan event, urgullig tjej, hon hade bråttom som bara den genom kaoset av fans men ändå hann hon ge mig en liten komplimang för mitt tandsmycke! Starstruck eller vadå? ;)
.
Här är en liten bild på kristen som jag eller nicco tog:)
.


BREAKING DAWN.

Hej mina fina stalkers!;)
Hur har eran helg varit? Jag var och tittade Breaking Dawn igår och FAN VAD BRA DEN VAR! Jag dog lite alltså, jag måste gå och se den igen, antagligen blir det att jag går imorgon och ser den igen, haha. Så ni som ännu inte varit och tittat på Breaking Dawn, gå och gör det! SÅ BRA!
EN BILD PÅ MIG OCH TAYLOR AND LAUTNER
.
.

INSP.


KITTY CAT.


ALEXIA NIEDZIELSKI

pic:www

IMMORTAL TWILIGHT.

Hahah, jag vet, jag är en sån jäkla NÖRD! Som många av er säkert vet så älskar,älskar,älskar jag Twilight, det är nästan sjukligt.
.
Så när jag hörde att en parfym kommit ut som ska spegla Bellas doft som gör Edward galen, så var jag TVUNGEN ATT HA DEN!
Så nu idag kom ett fint litet paket hem till mig med denna parfymen, så god! Själklart en av de godaste jag doftat. Så, n var det ju inte så dumt köp afterall ;)
.

NOVEMBER TIPS.


DÄCKAD.

Hej darlings!
Har jobbat på som en tok idag och efter jobbet så däckade jag! Därför har jag inte bloggat, ni förlåter väl mig? ;)
.

Hej mina fina stalkers;) imon är det upp t...

pjuly04 (MMS)

Hej mina fina stalkers;) imon är det upp tidigt och jobba så kommer nog inte uppdatera mer fören på eftermiddagen,just so you know;) godnatt!


15.11.11

Hej mina fina stalkers;)
Är hemma hos några kompisar nu och vi har planerat att sitta hemma här och dricka lite som dom små alkoholisterna vi är, haha nej skämt åtsido så tänkte vi köra en trevlig tisdag med lite smått och gott, haha märker nu att alkoholist skämtet inte lät lika rolig nu när man kom på att det är tisdag idag, haha!

Jaja...

Vad har ni för ikväll?


Ikväll blir det thai till middag, mums!

imag0173 (MMS)

Ikväll blir det thai till middag, mums!


PRINTED SHIRTDRESSES.

pic:www

DAGENS INSP.


DIP DIE.


Har länge tittat lite extra på denna trenden. Har inte riktigt vågat och dessutom så var mitt hår ganska kort innan men nu har håret växt till sig och nu börjar man faktiskt bli riktigt sugen!
Dessutom så behöver man ju inte färga håret såhär, man kan ju bara köpa en partyhårspray och fixa till det i den färg man nu vill och sen tvätta ut! :) Detta ska testas!

FAUX FUR.

Jag har fått mycket frågor och komplimanger angående mina faux fur jackor, så jag tänkte att jag kunde lägga upp lite snygga jackor! Dessa kommer från asos.com (frakten är fri, grymt bra!)
Dessa är mina favoriter från sidan, dock så har jag redan leopardjackan och den översta till höger kommer hem till mig inom några dagar.
Den första jackan på översta raden funderade jag väldigt mycket på, men jag valde tillslut den puderrosa då jag kände att jag redan har en liknande till den bruna.
Jag tänker inte ljuga när jag säger att man måste verkligen våga använda vissa av dessa, den lila tex. jag älskar den, och jag skulle helt klart använda den men som sagt, den är väldigt speciell, så man måste verkligen walk tall så inte jackan tar över dig.
.
Enywhoo.. Dessa är mina favoriter oh jag hoppas ni hittar något ni tycker om! :)
.

STYLE STALKER - ELIN KLING

ELIN KLING - Stor inspirationkälla för mig och min klädstil, älskar hennes minimalistiska/boyfriend looken! När min egen klädkänsla sviken så brukar jag tittat in på hennes blogg, och återigen är jag inspirerad!

VINTAGE FINDS.


14.11.11

.
Såhär såg "facet" ut i lördag när jag var ute i vimlet, hittade ingen bra bild på själva outfiten så detta fick duga sålänge!
Jag ska försöka bättra mig med där outfitsbilderna också.. jävligt dålig på det!

BACKSTAGE AT MARCHESA


BACKSTAGE AT PROENZA SCHOULER


EYEBROWE TUTORIAL

Once you’ve established your true brow shape and cleaned it up accordingly—tweezing one hair at a time to protect against over-plucking—you can embolden your brows with makeup. Most experts recommend filling in eyebrows with a combination of powder and pencil—especially if, despite growing your arches out, they remain thinner than you’d like. “If you’re lacking hair in your brows, applying powder over a waxy pencil will make the color stick,” explains Soare, who shapes the hairs above Megan Fox’s come-hither stare.

When choosing a pencil and powder, Nelson says it’s important to go with a neutral tone that’s not too red or yellow. “Blonds should look for taupes, darker blonds and brunettes should opt for ashy browns, and dark brunettes should pick cool dark browns,” he says, adding that redheads and those with jet-black hair should reach for chestnut and blackened brown cosmetic shades, respectively.

.


NEW IN.

Hej ni fina!
Denna jackan beställde jag förra veckan från ASOS.COM och nu kliar det i hela kroppen att den ska komma fram till min famn!
Var lite skeptisk till det faktum att den är puderrosa, men kände sen att det blir en snygg kontrast till både ljusa och mörkare kläder!
.
Förväntningarna är alltså höga och jag sklle dö om den inte är lika snygg irl som på bild!
Vi får hålla tmmarna! ;)
.

VELVET.

pic:www
.
Jag måste hitta en kjol liknande den Anouck Lepere har på sig! Så snyggt, med en enklare topp! LOVE IT!

I'M HOOKED.


.
På "The Vampire Diaries" ! Har förvisso redan sett alla säsongerna som kommit ut men har tagit det ett snäpp längre då jag nu även köpt säsongerna på DVD (så jag kan kolla om, och om, och om igen när jag känner för det) och beställde precis hem böckerna också? Haha. Älskar serien, älskar vampyrer och allt det där! Kanske ska skaffa vampyrtänder att ha på mig? ;) hahaha jag menar, nu när man ändå börjar vara besatt?! :P
Har ni tittat på serien och isåfall, vad tycker ni? :)

Jag är sämst! haha

Hej fina läsare, har fått mycket kommentarer på sistone om hur mycket ni tycker om min blogg osv och att jag varit för dålig på att uppdatera! Och ja, jag håller med er! Och jag ska försöka skärpa mig nu! För er skll så ska jag skärpa mig, jag lovar!
Tyvärr så laggar datorn något otroligt, så jag bloggar lite senare idag när datorn inte krånglar så mkt! :)
.
Ha det bra tills dess!

RSS 2.0