HAPPY GIRL.

Min fina, underbara pojkvän köpte rosor till mig, igen!:) bara några dagar edter att han köpt dom fina rosa rosorna som ni kan se i tidigare inlägg. Underbar pojkvän måste jag säga!


3D MANICURE SET

Tänkte bara tipsa er läsare om de nya 3D nagellacken som börjat komma nu, detta köpte jag på Primark för 2.50 pund.. Inte farligt alls;)


CUTE.

Kolla in dessa nya vantar jag köpte här om dagen, hur söta är dom inte, sjukt händigt med, man kan välja om man vill ja fingervantar eller om man vill ha den över hela handen, köpte dom på Primark för 2 pund, vilket är lite mindre än tjugo kronor, vilket kap, haha! Väldigt nöjd över dessa söta vantar.
 
Sen har vi ju den andra lilla sötnosen där nere, det är min pojkväns familjs lilla yorkshire terrier Tia, sjukt söt (och klängig) haha, nu när jag har varit ledig från jobb idag så har jag passat på att gosa med henne. Ouff saknar min egna lillskit Kenzo därhemma i sverige, saknar honom så det gör ont, så därför när vi hittat ett ställe som tillåter husdjur så flyger jag tillbaka till sverige och hämtar min lillskit :)
 
 
 
Min lillskit <3
 
 

CHRISTMAS LIGHTS

Hey allihopa!
Här är några bilder, dålig kvalité jag vet, taget med Mayas iphone så.. Visst är det sjukt fint julbelysning här i Reading? Nu var det ju bara trädet som visades men gud vad vackert, var tvungen att ta en "turist" bild framför haha!
 
 
 
 

RSS 2.0