SUNDAY ROAST

Haha sjukt stolt över mig själv kan jag säga att är, idag har jag lagat min allra första sunday roast för första gången som engelskbo! Visst nu är det inte söndag men det hör inte till saken, jag är då stolt över mig själv och jag tror min pojkvän älskar mig lite mer nu ;) haha
 

I LOVE YOU

Min pojkvän överaskade mig med rosor idag, hur under! Älskar dig <3
 

MIXED PICTURES FROM LIVING IN TENERIFE23-11-12


CHANGE IN ORDER?

 
Hey allihopa! Har precis kommit hem från jobb, ouff äntligen! Måste tyvärr säga att jag hatar mitt jobb, men som tur är så har jag en jobbintervju nu snart som jag verkligen ser fram emot! Var liksom på jobbet och serverade en stamkund, som sen visade sig vara en manager i en GRYM klädbutik, som nu vill ge mig chansen att komma ifrån där jag är nu och jobba med henne istället, aha sjukt glad!
Sen kommer det ju också vara sjukt underbart att kunna klä mig som vanligt igen, känner nästan inte igen mig själv i dom fula jobbkläderna jag har nu, så att kunna få piffa till sig eller helt enkelt klä sig normalt känns som lyx numera! Så håll tummarna nu, för jag vill, villl, vill verkligen jobba där!
 

ANYTHING COULD HAPPEN


NEW TO THE WARDROBE.

 
 
Klänning: River Island, Bälte1: H&M, Bälte 2: River Island, Bälte 3: Primark, Skor 1: ? , Skor 2: Office.
 
Detta är lite av det nya jag har inskaffat mig, älskar allt, har självklart köpt lite mer under min tid här i England men inget jag kände var jätte absolut att lägga upp.
 
Got to go, talk to you guys soon! x

RSS 2.0