24.9.12

Hey allihopa,
Jag ligger just nu hemma och tycker valdigt synd om mig sjalv. Har varit sjuk nu i nagra dagar och ser nagot galen ut, mitt oga har svullnat och nu ser man ut som Quasomodo, great.
 
Iallafall pa tal om nagot annat, sa har jag markt en sak om mig sjalv som jag aldrig skulle trott tidigare innan jag borjade jobba pa ett ganska sa populart caffee, jag har ABSOLUT inget talamod for manniskor/kunder.. Jag har till och med kommit po mig sjalv att muttra po svenska sa att kunderna inte ska forst vad jag sager, haha.. tror jag maste borja jobba po ett kontor igen.. dar jag slipper irriterande kommentarer eller fragor..
 
haha jahapp dar fick ag avreagera mig lite.
 
Talk to you soon!
 

YEP, SUMMER IS OVER, WINTER JACKET ON!


English Gal.

 
 
HejHej allihopa!
Nu var det väldigt länge sen jag bloggade, haha sjukt vad tiden gått snabbt, måste erkänna att jag inte ens tänkt på bloggen en endaste sekund.. 
 
For er som inte visste detta så bor jag nu inte längre i Tenerife utan nu bor jag i England med min kära pojkvän som  engelsk. Flyttade hit för circa 3 veckor sedan och jag måste säga att jag verkligen trivs! Måste säga att jag blev glatt förvånad över det faktum att det inte regnar 365 dagar om året (som jag alltid trott, haha), det har faktiskt varit väldigt många fina dagar och förhoppningsvis fler nu innan det blir kallt och mörkt!
 
 

RSS 2.0