LovingIt,BreathingIt,LivingIt.

BLUMARINE


blumarine-1


Det italienska lyxmärket Blumarine bjöd på en färgfest med kitsch, glamour och rejält bling bling. Kolla även in märkets yngre underlinje Blugirl här nedan.

VIDEO: Se visningen här, först av alla!BLUGIRL

Blugirl A/W 2009.

Blugirl A/W 2009.

Blugirl är det exklusiva märket Blumarines yngre underkollektion. Höstkollektionen bjöd bland annat på färgglada sidenklänningar och pälsjackor, toppade med fjäderklädda huvudbonader och stickade knästrumpor.

blumarine-gul


Nyckelord:
Kitschig glamour, XL-bling bling, pimpade glamiators, neonrosa och gult, Ibiza-dekadens, glad-leopard, Barbie-graffiti, mönsterkrockar, more is more.

Kända modellnamn som gick visningen: Magdalena Frackowiak, Maryna Linchuk, Chanel Iman, Isabeli Fontana, Snejana Onopka

Övrigt: Anna Molinaris Andy Warholinspirerade porträtt var en färgglad bakgrundskuliss till denna omdiskuterade visning. De internationella moderedaktörerna ömsom totalsågade och hyllade hennes fullständiga kitsch-pastisch i denna kollektion strax efter visningen. De dominanta Swarovski-kristallerna som pryder såväl jeans, som skinnjackor och skor tror CHIC blir en hit i höst som många kedjor kommer att haka på. Kollektionen var ung och djärv, men frågan är hur många ungdomar som har råd med Blumarines prisnivå. Publiken var dock lyrisk och hyllade ljudligt flera av ingångarna med tydliga applåder.

blum-skor-backstage2


Backstage: De glittriga accessoarerna drog mycket uppmärksamhet till sig. Dessa skor påminner mycket om Balmains nit/strass-sandaletter för våren/sommaren 2009

blumarine-jacka


Backstage: Kristallbeprydd bikerjacka.


 

Burberry Prorsum A/W 2009.


Burberry Prorsum A/W 2009.

Christopher Bailey har skapat en klassisk höstkollektion för Burberry Prorsum

VIDEO: Se visningen här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0