IMPULSIV




jadu.......... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. hehe..
ALDRIG ATT JAG SKULLE KLARA AV ATT INTE KÖPA NÅTT PÅ EN MÅNAD,
ARE YOU PEOPLE CRAZY??

TrendSpaning2009

Trendspaning 2009


 2009 innebär en ny säsong av grymma plagg, underbara skor och fantastiska accessoarer.

Paljetter




Med coola Balmain och anrika Yves Saint Laurent i spetsen gör paljetterna ny entré på modescenen. Trots en tjuvstart i höst kommer ­paljetterna ändå att vara en av de starkaste ­trenderna våren 2009.

Satsa på en färgglad paljettjacka till ljust slitna jeans och ett vitt ribblinne för en skön och lite slapp look. Vill du hellre dressa upp dig är ­paljettklänningen ett hett alternativ, ­gärna i kort modell med långa ärmar.

Tröja, 699 kr, Topshop. Basker, 269 kr, Topshop. Kjol, 299 kr, Gina Tricot. Catwalk: Yves Saint Laurent, Balmain.




Det hänger på axeln




80-talet syns inte bara i magkorta toppar och trasiga jeans. Nej, nu står axlarna också i fokus! Satsa på en kort kavaj eller en blus med markerade axlar och matcha med smala byxor för snyggast kontrast.

Stortröja, Cheap Monday, 300 kr. Blus, Acne, 1100 kr. Kavaj, H&M, 698 kr. Catwalk: Marc Jacobs, Stella McCartney.




Korta toppar




Långa tunikor och slappa t-shirtar är ett minne blott, i alla fall om vi ska dansa efter Miuccia Pradas pipa.

Nu ska toppen vara magkort - den riktigt vågade satsar på bh eller bustier under kavajen eller västen.

Tröja, Weekday, 150 kr. Tröja, Monki, 250 kr. Topp, H&M, 198 kr. Catwalk: Alexander Wang, Prada.


Klacksnack




I vår är klackens utformning viktigare än någonsin. Svenska Acne har fattat grejen och bjuder på knasiga men coola klackar i sin vårkollektion.

Acne, 2500 kr. Catwalk: Pradas modeller hade problem med klackarna...




Shine on




Struktur och material är två ord som verkligen får betydelse 2009. Inspireras av kändisfavoriten Marc Jacobs och trendsättaren Balenciaga, och bär minst ett glansigt plagg i vår. Snyggast blir det om du matchar med ett bomullsplagg.

Klänning, Gina Tricot, 249 kr. Kofta, MQ, 399 kr. Väst, Myrorna, 75 kr. Catwalk: Marc Jacobs, Balenciaga.




Colour me!




Att våren 2009 handlar om färg är Matthew Williamson, Alexander Wang och svenska Whyred överens om. Gör din outfit till en sprakande färgfest och våga matcha färger som tidigare varit big no no att bära ihop. Börja smått och satsa på en jacka i färg.

Mockajacka, Acne, 4500 kr. Klänning, Minimarket, 4700 kr. Kjol, H&M, 298 kr. Catwalk: Matthew Williamson, Alexander Wang.




Runt halsen




Trenden med stora halsband håller i sig. Satsa på ett med indianpärlor och bär flera samtidigt för en effektfull look.

Halsband, Forever 21, ca 60 kr. Catwalk: Burberry Prosum


Nitigt




Nitarna lämnar oss inte riktigt ännu. I vår syns de på skorna, både på höga klackar och på gåvänliga sandaler.

Skor, Topshop, ca 740 kr. Catwalk: Balmain





Trash




Trasiga jeans är inte längre en garderobsvärmare, utan ett av vårens hetaste plagg. Snyggast blir det om du själv sliter dem så hårt att det går hål, men orkar du inte det finns det genvägar. Föredrar du hela byxor men ändå vill komma åt looken - satsa på en klorblekt variant.

Jeans, H&M, 398 kr. Jeansshorts, Acne, 1000 kr. Jeans, Topshop, 599 kr. Catwalk: Rock & Republic, Balmain


Invirad




Låt bältet ta plats! Inspireras av 3.1 Phillip Lim och köp ett betydligt längre bälte än du behöver och gör en stor rosett på sidan.

Långt bälte, WESC, 500 kr. Catwalk: Philip Lim





Kavajhajp




Ytterplagget våren 2009 är kavajen. Trots sin nu relativt långa tid högst upp på pallen, behåller det smickrande plagget sin popularitet. Dubbelknäppt, herrinspirerad, kort, lång, färgglad, svart, tweed eller utan ärm - alla modeller och färger känns helrätt.

Kavaj, Tiger, 3499 kr. Kavaj, Whyred, 3000 kr. Kavaj, Gina Tricot, 499 kr. Catwalk: Burberry Prosum, Louis Vuitton.




I handen




Väskornas tid verkar vara förbi - men vilken kvinna klarar sig utan sin väska? Satsa på en kuvertväska i modell större som passar bra både dag och kväll.

Kuvertväska, Topshop, 999 kr. Catwalk: Burberry Prosum


Moder Jord




Jordnära färger i näst intill monokroma kombinationer har synts hos både Stella McCartney, Yves Saint Laurent och Prada. Att matcha dova ­färger ton i ton behöver absolut inte vara tråkigt. Lägg till accessoarer med krut i, antingen i en glad färg eller med detaljer som nitar.

Kjol, H&M, 498 kr. Klänning, Acne, 1400 kr. Blus, Topshop, 549 kr. Catwalk: Prada, Philip Lim.


Mode&MakeUp

MODE  I VÅR:

5 trender - Väskor

1. Mönster. 2. Nitar. 3. Miniväska. 4. Canvas. 5. Färg.

5 trender - Skor

1. Träklack. 2. Mocka. 3. Skimrande. 4. 90-tal. 5. Färgglatt.

5 trender - Smycken

1. Stora örhängen. 2. Stora ringar. 3. Långa halsband. 4. Budskap. 5. Markanta armband.

FIXA MAKEUPEN TILL FEST:



Fokusera på ögonen:

  1. Håll basen naturlig. Var noga med att använda en tunn foundation och fokusera den runt ögon, näsa och läppar. Använd gärna en foundationborste, så jobbar du upp lystern och får ett finare slutresultat. Avsluta med ett puder, gärna med lite färg i.





2. Applicera ett brunfärgat rouge på kindbenen, tona noga. Börja två fingrar från örats övre del och tona ner den mot näsvingarna, men inte längre fram än två fingrar från näsan.




3. Markera under ögat med en mörkbrun ögonskugga, använd en bredare pensel. Markera innanför med en svart kajalpenna. Tona ihop noga



4. Lägg samma rouge även på ögonlocken och tona uppåt mot brynet. Markera med en mörkbrun kajalpenna längs fransarna och avsluta med en svartbrun mascara på både under- och överfransarna.



5. Markera läpparna i en svag korallaprikos ton. Ta ett med lyster i, det ger ett blankt intryck utan att bli för glossigt. Använd läppensel i stället för läpppenna så får du en naturligare markering på munnen

HÅRET:



1. Spreja håret med ett värmeskydd som samtidigt ger struktur och glans. Då skyddar du ditt hår och frisyren håller längre.



2. Platta hela håret med plattång. Längst ner på varje hårslinga avslutar du med att vrida tången inåt, för att få inåtböjda toppar. Ta sedan ett litet parti, cirka fyra centimeter av håret längst fram mot ansiktet, och vrid tången sakta medan du drar utåt och bakåt. På så sätt får du naturliga svängar vid käkbenet som gör att håret ser fylligare ut. Avsluta med att krama håret för en lite frissig effekt. Undvik för mycket hårsprej.

Make Up

ÖGONEN

1 :
Dutta en vit ögonskugga över hela ögonlocket. Applicera den sedan hela vägen upp till brynet.

2:
 Lägg svart eyeliner längs hela fransraden. Börja utifrån och jobba in mot ögats mitt. Eyelinern ska vara som tunnast in mot näsan och kraftigare från ögats mitt och i yttre ögonvrån.

3:
 Använd en snedskuren pensel och måla en tunn linje med geleyeliner precis i globlinjen. Den torkar inte och går därför att tona in i ögonskuggan.

4:
 Använd en rund ögonskuggspensel och tona linjen något utåt och lätt uppåt i ögats yttre del. För att få en mjukare övergång kan du tona med hjälp av en neutral rosabeige skugga.

5:
 Avsluta med mascara.


LÄPPARNA

1:
 Markera läppkonturen med en svart kajalpenna. Var noga med att göra konturen jämn och skarp. Det gör du lättast med lite öppen mun - men gapa inte! Då är det lätt att hamna utanför.

2:
 Fyll i läppen med den svarta pennan. Måla inte munnens mitt. Detta ger en fyllig nyans och ett hållbart resultat.

3:
 Måla sedan med ett mörkrött läppstift över hela läpparna. För bästa resultat applicerar du stiftet med en pensel.

4:
 Avsluta med ett lager genomskinligt läppglans

HÅRET

1:
 Spreja ett mediumhårt hårsprej över längderna för att få struktur och motstånd i håret.
2:
 Tupera med en svinhårsborste för en mjuk, men yvig tupering. Gå igenom hela längderna för ett stort och fluffigt   resultat.

3:
 Renkamma luggen och håret ner till öronen för en slät topp.
Använd svinhårsborsten som bara borstar på ytan. Då behåller du volymen men får en blank och slät finish. Fixera med sprej.


Frisyren funkar utmärkt även om du inte har lugg!


http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/

Lördag




Hahaha detta gav mig ett litet gott skratt :D Sånt här gör en glad, men det är min humor :P

XXO Nicole

BirthdayGirl

tjena snyggingar

har allmänt tråkigt för stunden.. sitter och kollar Disney film (Jag vet! Men det kan inte hjälpas, disney in my heart forever) haha.  Ska va med min finafina kompis stina ikväll, hey haha det rimmar ju lite?! Stinafina? ha! ne nu är jag övertrött och ni folk som läser min blogg kommer tro jag har någon slags rubbning, tss,,

Övningskörde idag som jag nämnde i tidigare inlägg.. och den första halv timmen SÖG!
Nej vad sur jag blev. Förra gången vi körde så var det inga problem alls, men idag....
idag kunde jag inte hålla koll på kopplingen eller gasen så det blev istället att vi "skuttade fram"
Det var sura miner från min sida.. Vi tog en puas och åt riktigt god lunch och sen ut på vägen.. yes, då var Nicole tillbaka:) nu gick det hur bra som hällst ..inget skuttande eller morrande från bilen, Tss,,

Åh jag längtar så, idag är det endast 1månad tills min planerade fest! Eller det tror jag åtminstone, jag och siffror vet ni, haha. Har köpt en riktigt fin top från (PARIS, KATE AND I) MQ, en guldig top som är som en kort klänning, går inte att förklara riktigt men jag lovar att sätta in bild senare.
 Alltså jag funderar seriöst över detta att ha svart tema isåfall, eller blir det tråkigt? Tänkte isåfall att alla skulle vara svartklädda och så skulle jag ha den guldigatoppen så jag stack ut ur mängden,
well, am the birtday girl so.. hehe

uppehåll...

hejsan igen.. nu har jag precis vart ute med alicia i typ en timme.. lämnade datorn ett tag för den laggade.. men det sket sig att vara me Stina idag så jag får väl sitta och tycka synd om mig själv med mina disney filmer, haha jag är sån tönt igentligen:P
okej nu ska jag nog dra mig iväg och göra något vettigt:)

XOXO Nicole

Backstage på Balmain visningen våren/sommaren 2009

hejsanhejsan:)
Jag vet att uppdatering fortfarande är usel men datorn är som den är fortfarande. Idag blir det övningskörning som gäller + att jag måste springa in till stan och köpa en SÅ HIMLA FIN jeans jacka, lovely!
Det var väl allt just nu:) Juste ska fösöka lägga in bilder på de nya tillskotten i garderoben ikväll:) Hunnit köpa en hel del sen sist.

xoxo Nicole

p.s
Lite finafina bilder för er som gillar mode:)







backstage på balmain visningen våren/sommaren 2009

Fredag



Top - lagarconne.com, Jacka - photobucket.com, Skor - jades24.com
Väska - flickr.com & Halsband - forever21.com



otroligt seg dag idag, ouff.. sitter hemma hos Johan, (vid hans dator, då min fortfarande är under attack) och chillar.
ska titta vad han gör nu:)

xoxo Nicole

SHOP UNTIL YOU DROP WITH A DRESS CODE?!


hejhej:)

ett mycket gladare inlägg idag än mitt sista, tehe..
Sitter i skolan nu med Ela, och segare bort EA tiden. välförtjänt tycker jag!
Åh jag längtar så, min födelsedag är mindre än en månad bort!



mycket inplanerat nu..
mys med älskling,
19 mars - min födelsedag,
20 mars - shoppa tills jag fan inte vill shoppa mer (DET ÄR VÄLDIGT,VÄÄÄLDIGT MYCKET)
20 mars - Ela och paulinas födelsedagsfest
21 mars - Shoppa lite till, en bärbar dator maybe!?;)
FEST!
Tatueringen!



Vad tycker ni? ska man ha ett svart tema då? Att alla ska bara svartklädda? Vore väl lite roligare än vanliga tråkiga fester som precis alla andra har..

återkommer om det senare:)

xoxo Nicole Greven

Någon som märker att jag verkligen avgudar Leighton Meester?
Hon är georgeus!! och älskar alla hennes kläder i Gossip Girl!

Ja! Jag är fan arg!

ANONYMA! fyfan hur dåligt självförtrende har ni igentligen som behöver gå och tracka på andra som ni antagligen inte ens känner från första början!
Så FÖRBANNAT jävla omoget!
 Seriöst! palla såna patetiska människor som inte har något liv och sitter och skriver fula kommentarer..

SERIÖST... nästa meddelande jag får som är så omoget som det innan, kommer jag anmäla.. och oja! Lilla du! även fats du är anonym så kan jag ta reda på vem du är och du kommer bli polisanmäld!

am loving it!

ASOS Ruched Frill Leather JacketGio Goi Zip Print Playsuit
Hilfiger Denim Stripe Bubble Hem Mini DressFrench Connection Bubble Hem Jersey Dress
ASOS Ruffle Front Mac

hittade lite fina grejer som ska bli mina till min fördelsedag:)

Nicole on the highway!

hejsanhejsan:)

sitter vid johans dator då minn dator fortfarande är under attack av äckliga virus.

Ville bara säga att igår var den första gången jag körde bil! haha riktigt skojigt var det, läskigt men skitkul! Och jag var tydligen väldigt duktig.. inge problem alls me koppligen, gasen, bromsen, backningen, växla.. allt var klockrent!

ville bara säga det:)

ha det braa

xoxo Nicole Greven

MÖRDAR VIRUS

hejhej alla goa vänner

nej vet ni? Jag har faktiskt en BRA anledning till dålig blogguppdatering!
VIRUS! Jag skojar inte när jag säger att jag hade 39 mördarvirus i min dator.. jag vågar inte gå in på den så jag sitter på mammas. hade 15 , 15 TROJANSKA HÄSTAR!  Herregud! Am so screwd!

Så om jag inte uppdaterar på ett tag så vet ni nu varför... mördarvirusen are going down! haha

Min lilla älskling Johan ska fxa;) om inte det går.. jaa.. då blir det att omformatera HELA datorn.. f*ck.

xoxo Nicole Greven<3

Pudriga Pasteller

Softa och skira pasteller, blommiga transparanta blusar och håruppsättningar med knutar och flätor. Allt som hämtat ur ett viktorianskt teparty och helrätt som inspiration just nu.


Det är flera visningar som tydligt visat inspiration från ett oldfashion brittiskt teparty, skriver femalefirst.com

Paul Smith, Eley Kishimoto och Luella hade alla tre inslag av det förgångna i sina vår- och sommarkollektioner. Och svenska Lindex har en hel serie underkläder, The In Between Collection, som helrätt look närmast kroppen.

Blommiga blusar och klänningar, helst i pastell, kombinerat med skira lager av chiffong är lookens främsta kännetecken. Var heller inte rädd för att kombinera dessa två grundelement i en lager på lager konstruktion.

Pärlörhängen, spetshalsband och tunna handskar är accessoarer som passar denna lady-look. Toppa gärna allt med en stor stråhatt när solen väl värmer på allvar.


Taget från:
http://www.salongk.se/artiklar/2009/02/07/59219796/index.xml


Falska Idyll


 

FYFAN!
fyfan va sjukt att detta kan vara sant!? Att de gör smala människor ännu smalare, som i sin tur ofta ger sämre självfötroende till andra vanliga människor. Inte konstigt att det är så många undomar med ätstörningar.
Nämen kolla liksom.. Jag vet att dessa bilder var redigerade, men att man redigerat dom från första början för att det ska vara smal-idyllen
Seriöst, min mage vred sig när jag tittade på detta.. smärtsamt..
Det finns människor som faktiskt ser upp till detta skelett idealet och det är inte hälsosamt. Om det skulle vara så att nån person med dessa tankar läser detta så vil jag bara säga

- Snälla sök hjälp. Detta är inte vackert på något sätt och du ska vara glad för den kropp du har.
Jag förstår många tjejer att detta kan vara jobbigt.. jag förstår verkligen för jag har också haft dessa tankar om hur jag BORDE se ut.
Men jag fattade tillslut att det inte var bra för mig själv och att mina nära och kära också led av det.

Så om det är så att på en liten miljons chans att någon person med dessa tankar läser detta så;
Skaffa hjälp, berättta för dina käraste och va den vackra människan du är..

VECKANS Inspiration


 

VECKANS INSPIRATION!!

Älskar detta klippet från Systrana Olsons; The Row. Detta klippet har gett mig inspiration många gånger om kan jag meddela:)

BeautyTrend: Inspireras av 60-talet


Hannibal Laguna, S/S 09.


Hannibal Laguna, S/S 09.

Inspireras av 60-talet och matcha ljusrosa läppstift med svart eyeliner. Håret sätter du upp i en hög hästsvans eller i en bred snedbena med ett sött hårspänne.

Två kändisar som hakat på trenden är Drew Barrymore och Kelly Osbourne.

Drew Barrymore och Kelly Osbourne gillar 60-talet!

Drew Barrymore och Kelly Osbourne gillar 60-talet!

http://chic.se/kategori/skonhet/


Lack & Latex

NON EXCLUSIVE - WORLD RIGHTS

Vårvädret hindrar inte Kate Moss att satsa på svart lackade naglar. Snyggt med genomgående svart både i kläder och på naglarna tillsammans med det superblonda håret.Chung Alexa

Alexa Chung strosar på gatan i latexbyxor och svart lack.


SNYGGT!


http://lisen.chic.se/lack-och-latex/


Stockholms guiden

 På onsdag åker jag till stockholm, åh kärlek! Då blir det den rejäla resväskan så jag kan rymma allt nytt jag kommer köpa! hah!
Satt och läste på Sofi's Mode och här är hennes guide
genom stockholms mest besökvärdiga butiker. Det är ju bra, lägger upp det här så ni som inte sett sofi's sida också vet vartni ska ta vägen under stockholm vistelsen:)
Alltså taget från;
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2965388.ab

Sofi har koll på Stockholms shopping. Kolla in hennes guide

Sofi har koll på Stockholms shopping. Kolla in hennes guide och få tips om var du kan fynda! Foto: Jimmy Wixtröm

Häng med mig på en shoppingtur!


Sofi visar dig Stockholms bästa shopping

Att göra Sofis mode varje vecka kräver en hel del spring på stan. Jag guidar dig till mina butikspärlor i Stockholm

- testa dem du också!


Topshop



Souk-gallerian, ­Drottninggatan 53

» Ett givet stopp är Topshops butik i Souk-gallerian. Trendiga plagg till ett betydligt bättre pris än dyra designermärken. Missa inte sko­avdelningen som erbjuder ett fantastiskt utbud av sommarens måsten. Allt från gladiatorsandaler till höga platåer.


Acne

Norrmalmstorg 2

» Ett självklart stopp för mig - Acne är en viktig beståndsdel i min ­garderob. Moderiktig svensk ­design när den är som bäst. Här hittar du allt från bastoppar till sommarens snyggaste festskor!

Beyond retro



Åsögatan 144

» Det finns flera Beyond retro i stan, men den här på Åsögatan tycker jag har bäst utbud. Här kan man göra riktiga fynd och butiken får nya leveranser varje månad. Rockiga t-shirts mixas med tyllkjolar. Deras skor är uppställda på färg - här kan du enkelt hitta ett par färgglada pumps till sommarens fester.



Nitty gritty

Krukmakargatan 26

» Ta med dig pojkvännen och besök affären som bland annat vunnit priset "Stockholms bästa butik". Exklusivt och noga utvalt ­sortiment. Här hittar du märken som Miu miu, Thomas Burberry och Raf Simons.

Tjallamalla

Bondegatan 46

» Underbar butik som lyfter fram både nya, oetablerade designers och mer kända varumärken. På samma gata (nr 48) ligger även Lisa Larssons vintagebutik som är värt ett stopp.



David & Martin

Hökens gata 5

» I den här lilla butiken på Södermalm hittar du ­designerduons omskrivna smycken. Mode­världen älskar deras verk - de har till och med designat en kollektion för självaste Karl Lagerfeldt!

Nathalie Schuterman



Birger Jarlsgatan 5

» När Stockholmarna ska förse sig med designerplagg och accessoarer är det hit de går. Stans bästa utbud! YSL-skor, Balenciagaväskor och Pradas senaste drömklänning - här hittar du allt. Tillåter semester­kassan inga inköp kan du ­bara gå runt och njuta av att se på allt fint. Det brukar jag göra ibland.

Urban outfitters

Biblioteksgatan 5

» Mycket av det vi visar i tidningen kommer från den här butiken. Modeböcker, perfekta presenter, snygga plagg och en liten avdelning med second hand är vad den här butiken bjuder på.


Mint & vintage

St. Eriksgatan 48

» Söt butik med trevlig personal och hemmakänsla. Butiken finns även på nätet, om du vill spana in utbudet innan du åker hit. Kolla in deras hemsida: www.mintandvintage.com

Weekday



Drottninggatan 65

» En av mina favoriter i city, särskilt om jag har ont om tid. Svenska designers som Acne, Carin Wester och Minimarket ­mixas med Weekdays egna prisvärda kläder och ett stort utbud av jeans. Butiken finns även på Götgatan 21 på Södermalm.


Let's have some fun,this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick




Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

I wanna kiss you
But if I do then I might miss you babe
It's complicated and stupid

Got my ass squeezed my sexy cupid
Guess he wants to play,
Wants to play
A love game
A love game

Hold me and love me
Just want touch you for a minute
Maybe three seconds is enough for my heart to quit it.

Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Don't think too much just bust that kick
I wanna take a ride on your disco stick

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

I'm on a mission,
And it involves some heavy touchin' yeah.
You've indicated your interest,
I'm educated in sex yes.
And now I want it bad,
Want it bad.
A love game,
A love game.

Hold me and love me.
Just want to touch you for a minute.
Maybe three seconds is enough for my heart to quit.

Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Don't think too much just bust that kick
I wanna take a ride on your disco stick


Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?


I can see you staring there from accross the block with a smile on your mouth and your hand on your huh
The story of us it always starts the same with a boy and a girl and a huh and a game!
And a game
And a game
And a game
A love game!

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?

Let's play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?


I'm staring between the sets, Eyeliner and cigarettes


 

Dagens låt är helt självklart Lady Gaga - Paparazzi
Älskar denna låten, känns som om jag kanske gillar denna bättre än dom andra 2 större hitsen.
Let's Dance, Pokerface




Här är bilden jag lovat på nya Hårfärgen. Kanske inte den bästa bilden men om vi säger såhär.. Jag är tyvärr ingen linslus idag och denna bilden var den ända dom inte var SKITFUL . Hah=)


Lady Gaga - Paparazzi
We are the crowd
We're c-coming out
Got my flash on it's true
Need that picture of you
It's so magical
We'd be so fantastical

Leather and jeans
Your watch glamorous
Not sure what it means
But this photo of us
It don't have a price
Ready for those flashing lights
'Cause you know that baby I

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your
Papa-paparazzi

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me
Papa-paparazzi

I'll be your girl
Backstage at your show
Velvet ropes and guitars
Yeah cause you'll know
I'm staring between the sets
Eyeliner and cigarettes

Shadow is burnt
Yellow dance and return
My lashes are dry
But with teardrops I cry
It don't have a price
Loving you is cherry pie
'Cause you know that baby I

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your
Papa-paparazzi

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me
Papa-paparazzi

Real good
(We dance in the studio)
Snap, snapped
(That shit on the radio)

Don't stop for anyone
Were plastic but we'll still have fun!

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your
Papa-paparazzi

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me
Papa-paparazzi

HOT & NOT




Leighton Meester



Dagens inspiration

Ur snygga Leighton Meester snygg både privat och under inspelningen av GossipGirl.








Nude Lips

Fixa dig naturlig

Fullborda din neutrala sminkning med ett par riktigt bleka läppar.



1. Foundation




Lägg ett tunt lager foundation över hela läpparna. Enklast är att göra det med en foundationborste.


2. Fyll i




Markera läppkonturen med en ljus, neutral läppenna. Fyll sedan i hela läpparna med pennan. Konturpennan vi har använt heter "Nude beauty" och kommer från Make up store. Fördelen med den är att den är mjuk i konsistensen, vilket gör den väldigt lätt att tona ut och få jämn.


3. Ögonskugga




Applicera sedan lite ljus, blank ögonskugga i amorbågen och ovanför överläppens kontur. Dutta även lite lätt med skugga över läppen. Detta framhäver och förstorar läppen, samtidigt som skuggan ger en fin lyster.


4. Glossa till det





Gillar du glossiga läppar? Avsluta med lite läppglans i en neutral nyans.


Forever21


 
Solglass ögon från Forever 21

VILL HA!

Jumpsuit - Forever21
Sequin Mini - Forever21
Disco Sequin Dress  - Forever21

www.aftonbladet.se/sofismode/mode/

Forever 21

Forever 21 säga leta efter butikslokaler i sverige nu! aaaaaaahh! Hoppas verkligen de är sant och jag kommer falla ner död och lycklig dagen jag gått och handlat där (I sverige) www.forever21.com


fashion



ANJA RUBIK



Fredags Fashion










Hot Not Blond is back!

Goddagens kära folket:)

Idag har jag vart till frisören med min älskade bästa vän Ela:) idag färgade jag bort mitt blonda fina hår, ojoj vad sur jag var på frisören när hon började pänsla på.. Var väl  inte henne jag var sur på, jag var bara VÄLDIGT  (notera att texten är fet och understruken!) butter! Kändes som alla dom där timmarna, pengarna och otaliga försöken var som ett jävla slöseri.. Kändes som att jag inte helt var reda för att bli av med mitt blonda svall menmen.. finns inte mycket att göra åt saken nu... det var jag tvungen att fatta när hon redan penslat halva min utväxt med någon ÄNNU mörkare färg..

jag ska vara ärlig.. jag höll tillbaka tårarna ett par gånger.. Jag färsökte att koncentrera mig på att inte kolla mig själv i spegeln fören det var hel klart.. hårtorkat&Plattat.

I början var jag väldigt skeptisk mot min nya "Look", men nu har jag vant mig liite..lite grann..
Johan gillade det iallafall:) Alltid positivt.
Lägger upp en bild på håret imorgon.. om jag lyckas se bra på någon av dom det vill säga..
(Tog säkert 50-bilder innan och alla såg katastrofala ut så dom får ni inte se, hah)

Imon ska jag vara med min lilla sjukling som jag saknat nu i flera dagar.. Och senare på kvällen kanske jag går ut och har det trevligt med Tjejerna:)

Jaja, nu ska jag pussa på min älsklings kind så måste dra;)

ha det bra och trevlig helg fan :D

xoxo


Shopping Shopping Shopping

hejhej.

Varit ganska dålig på att uppdatera "texter" i bloggen den senaste veckan, men det har varit mycket anat som hänt omkring mig just nu så jag har helt enkelt inte haft tid.
jag sitter just nu och kollar GossipGirl, åh kärlek!  Och är jätte trött.. klockan är nästan halv 1, så snart så måste jag försöka sova lite. Skola imon.. suck.

Tänkte på det härom dagen att jag brukade lägga upp bilder på mina nyaste inköp.. men har ju totalt glömt bort så.. jag gör en sen uppdatering av vad jag köpt nu dom senaste månaderna.. inte allt för jag kommer faktiskt inte ihåg allt jag köpt, men lite iallafall, vad sägs?:)



2 Fina armband från Lindex



Espadillos från H&M



Satin Blåa Ballerina skor från H&M



Gråa Boots från Deichman



Gråa Platåskos från Carolina Boix



Päls (Arvgods)



Svart top från Gina Tricot, Grå/Beige Top från Tenerife



T-Shirt från Lindex  .  Svart liten grej med nitar och andra vassa saker från Tenerife



Litte Black Dress från Gina tricot



Svart Paljett Jacka från New Yorker



Svart liten klänning



Rutig "flanell" skjorta



Lite längre Kavaj från H&M



JeansLegging "Grå/Stentvättade"



Chinos/Liknande Harembyxor från Tenerife. Bilden gör inte byxorna rättvisa på fotot.



Ballongkjol från Gina Tricot, söt liten bakelse;)



Svart "Längre" Linne från H&M



Vanligt vitt linne från lindex



Svart top från H&M


Vit top från H&M




Jätte fin tröja från stradivarious; Tenerife

RSS 2.0